LifeScarcity Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Παιδιά έχετε να προτείνετε κάποιο βιβλίο για BB;; Με ενδιαφέρουν και audio books αν έχει κάποιος στο νου του. Από τα αγαπημένα μου.Ευκολονόητο και τεχνικό μέχρι το σημείο να μην σε κουράζει. Για διατροφή δεν έχω βρει κάτι που να με ενθουσίασε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kraken92 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Από τα αγαπημένα μου.Ευκολονόητο και τεχνικό μέχρι το σημείο να μην σε κουράζει. Για διατροφή δεν έχω βρει κάτι που να με ενθουσίασε. Σ'ευχαριστώ πολύ! Θα το κοιτάξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 20 miles...... 10.05 pace ..... not bad at all for my age!!! Ποσο εισαι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δηλαδη τα καλα λιπαρα εσυ τα παιρνεις απο το λιπος του κοτοπουλου πχ; Λιγα καρυδια, λιγο ελαιολαδο, χρειαζονται αυτα... Απο που το συμπεράνεις αυτό; Όχι, τα καλά λιπαρά τα παίρνω απο ξηρούς καρπούς και σπόρια που τρώω κάθε πρωί. Λίγο ελαιόλαδο φυσικά κάθε μεσημέρι στο φαγητό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Λοιπόν κάναμε κοιλιές αλλα δεν χωράνε τα χεριά στα πουκάμισα λέμε Τελείως χαλαρά,, αν το σφιξω το χερι θα σκιστεί το πουκάμισο χαχαχααχαχ 1α1.jpg 1asf.png Καλα ρε μλκ εγω στεγνωνω και εσυ τουμπανιαζεις ?Θα με κανεις κομπλεξικο . Παντως με τεραστια προσπαθεια εχω κρατηθει στα 81-82 κιλα για να μην πεσω σε κατηγορια γυναικεια .Οποτε πιστευω φετος θα ειμαι καλυτερα απο περσι στην ιδανικη εξισωση ποσοστο λιπους /μυικη μαζα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Καλα ρε μλκ εγω στεγνωνω και εσυ τουμπανιαζεις ?Θα με κανεις κομπλεξικο . Παντως με τεραστια προσπαθεια εχω κρατηθει στα 81-82 κιλα για να μην πεσω σε κατηγορια γυναικεια .Οποτε πιστευω φετος θα ειμαι καλυτερα απο περσι στην ιδανικη εξισωση ποσοστο λιπους /μυικη μαζα. Αυτο ειναι το βασικο, τα κιλα που εχεις κ ειχες παλαιοτερα να ναι πιο δουλεμενα.3κιλα θελω να ριξω με το γαντι μεσα στο καλοκαιρι ωστε να επανελθω στα κιλα του νοεμβρη που χω κ τις τελευταιες ληψεις ωστε να με συγκρινω. Αυριο βαζω ενεση στα γονατα υαλουρονικου να δω πως θα λειτουργουν. Ελπιζω να μην με εγκαταλειψουν. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Καλα ρε μλκ εγω στεγνωνω και εσυ τουμπανιαζεις ?Θα με κανεις κομπλεξικο . Παντως με τεραστια προσπαθεια εχω κρατηθει στα 81-82 κιλα για να μην πεσω σε κατηγορια γυναικεια .Οποτε πιστευω φετος θα ειμαι καλυτερα απο περσι στην ιδανικη εξισωση ποσοστο λιπους /μυικη μαζα. μας την έσκασε , όταν εμείς παίρναμε αυτός ήταν κομμένος και τώρα το έριξε στη μάσα να μας βγάλει off αχχαχαχαχαχαχα ----- και εγώ μια απο τα ίδια προσπαθώ να κρατηθώ μην πέσω σε κανα 70ρι κιλά και ντρέπομαι να βγω έξω , αν ήθελα μπορούσα να ρίξω τις θερμίδες γρηγορότερα αλλα προτιμώ να μη γκρεμίζω ότι χτίζω κ ας πάρει παραπάνω χρόνο όσο μειώνω τους carbs τόσο ποιο πολύ definition έχει το pump μετά την προπόνηση, σήμερα ιδικά ήταν awkward η φάση που έφυγα απ την προπόνηση γιατι δεν με κοίταζαν μόνο γκόμενες αλλα κ άντρες χαχ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 μας την έσκασε , όταν εμείς παίρναμε αυτός ήταν κομμένος και τώρα το έριξε στη μάσα να μας βγάλει off αχχαχαχαχαχαχα Ναι ο κ@ριολης ειναι πολυ πονηρος μας την εφερε χαχαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Και εγω ελεγα να βάλω καμια φώτο αλλα μετα βάζει ο Μαους και λεω ασε καλύτερα να μην βάλω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Votritis ασε τα σάπια φίλος τούμπανο εισαι , ανέβασε .. Φώτη και Νικολά καθε χρονο κανα δυο μηνες πριν το καλοκαίρι κόβω τελείως την σαβούρα και χάνω 2-3 καλά κιλά , φετος ουτε μια βδομάδα δεν κατάφερα έχω μπλέξει με γλικατσου και με έχει γ@#$σει !! φωτη όντως πρέπει να είσαι στην καλύτερη σου φέτος, λίγα κιλά , πολύ μυικά όμως και φουλ προπονημένος .. παίδες μην ψαρώνετε όσο είμαστε φυσικοί και δεν έχουμε χώσει χημεία μέσα μας το σώμα παίρνει βελτίωση άνετα μέχρι τα 55 μας ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ , ειδικά εμείς οι άντρες , οκ και οι γυναίκες απλά λίγο πιο δύσκολα αυτές .. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Εγώ δυσκολεύομαι πολύ τελευταία, έχω χάσει το focus. Χτεςσημερα- συνεδριο, μετά Sanghai, Dubai κτλ επισης από την δουλειά δύσκολο να φύγω ακριβώς 6 όπως πριν που είχα μπει πρόγραμμα και μετά είμαι πριγμενος.. κάποιες φορές δεν πάω πάνω από 3 φορές την εβδομάδα. Κρίμα γιατί πριν ένα μήνα ήμουν στα καλύτερα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Εγώ δυσκολεύομαι πολύ τελευταία, έχω χάσει το focus. Χτεςσημερα- συνεδριο, μετά Sanghai, Dubai κτλ επισης από την δουλειά δύσκολο να φύγω ακριβώς 6 όπως πριν που είχα μπει πρόγραμμα και μετά είμαι πριγμενος.. κάποιες φορές δεν πάω πάνω από 3 φορές την εβδομάδα. Κρίμα γιατί πριν ένα μήνα ήμουν στα καλύτερα. Δεν πειράζει, θα τα καταφέρουμε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Επειδη το ζήτησε ο Μαους ....... 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Επειδη το ζήτησε ο Μαους ....... ντάξει έχεις και συ λίπος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις