Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά έχετε να προτείνετε κάποιο βιβλίο για BB;; Με ενδιαφέρουν και audio books αν έχει κάποιος στο νου του.

Από τα αγαπημένα μου.Ευκολονόητο και τεχνικό μέχρι το σημείο να μην σε κουράζει.

51gig-H2zwL._AC_UL320_SR246,320_.jpg

Για διατροφή δεν έχω βρει κάτι που να με ενθουσίασε.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Από τα αγαπημένα μου.Ευκολονόητο και τεχνικό μέχρι το σημείο να μην σε κουράζει.

51gig-H2zwL._AC_UL320_SR246,320_.jpg

Για διατροφή δεν έχω βρει κάτι που να με ενθουσίασε.

Σ'ευχαριστώ πολύ! Θα το κοιτάξω :)

Δηλαδη τα καλα λιπαρα εσυ τα παιρνεις απο το λιπος του κοτοπουλου πχ;

Λιγα καρυδια, λιγο ελαιολαδο, χρειαζονται αυτα...

Απο που το συμπεράνεις αυτό;

Όχι, τα καλά λιπαρά τα παίρνω απο ξηρούς καρπούς και σπόρια που τρώω κάθε πρωί. Λίγο ελαιόλαδο φυσικά κάθε μεσημέρι στο φαγητό.

• Like 1

Λοιπόν κάναμε κοιλιές αλλα δεν χωράνε τα χεριά στα πουκάμισα λέμε :)

Τελείως χαλαρά,, αν το σφιξω το χερι θα σκιστεί το πουκάμισο χαχαχααχαχ 

attachicon.gif1α1.jpg

attachicon.gif1asf.png

Καλα ρε μλκ  εγω στεγνωνω και εσυ τουμπανιαζεις ?Θα με κανεις κομπλεξικο .

Παντως με τεραστια προσπαθεια εχω κρατηθει στα 81-82 κιλα   για να μην πεσω σε κατηγορια γυναικεια .Οποτε πιστευω  φετος θα ειμαι καλυτερα απο περσι στην ιδανικη  εξισωση ποσοστο λιπους /μυικη μαζα.

• Like 5

Καλα ρε μλκ εγω στεγνωνω και εσυ τουμπανιαζεις ?Θα με κανεις κομπλεξικο .

Παντως με τεραστια προσπαθεια εχω κρατηθει στα 81-82 κιλα για να μην πεσω σε κατηγορια γυναικεια .Οποτε πιστευω φετος θα ειμαι καλυτερα απο περσι στην ιδανικη εξισωση ποσοστο λιπους /μυικη μαζα.

Αυτο ειναι το βασικο, τα κιλα που εχεις κ ειχες παλαιοτερα να ναι πιο δουλεμενα.

3κιλα θελω να ριξω με το γαντι μεσα στο καλοκαιρι ωστε να επανελθω στα κιλα του νοεμβρη που χω κ τις τελευταιες ληψεις ωστε να με συγκρινω.

Αυριο βαζω ενεση στα γονατα υαλουρονικου να δω πως θα λειτουργουν. Ελπιζω να μην με εγκαταλειψουν.

• Like 4

Καλα ρε μλκ  εγω στεγνωνω και εσυ τουμπανιαζεις ?Θα με κανεις κομπλεξικο .

Παντως με τεραστια προσπαθεια εχω κρατηθει στα 81-82 κιλα   για να μην πεσω σε κατηγορια γυναικεια .Οποτε πιστευω  φετος θα ειμαι καλυτερα απο περσι στην ιδανικη  εξισωση ποσοστο λιπους /μυικη μαζα.

μας την έσκασε , όταν εμείς παίρναμε αυτός ήταν κομμένος και τώρα το έριξε στη μάσα να μας βγάλει off 

αχχαχαχαχαχαχα 

-----

και εγώ μια απο τα ίδια προσπαθώ να κρατηθώ μην πέσω σε κανα 70ρι κιλά και ντρέπομαι να βγω έξω , αν ήθελα μπορούσα να ρίξω τις θερμίδες γρηγορότερα αλλα προτιμώ να μη γκρεμίζω ότι χτίζω κ ας πάρει παραπάνω χρόνο 

όσο μειώνω τους carbs τόσο ποιο πολύ definition έχει το pump μετά την προπόνηση, σήμερα ιδικά ήταν awkward η φάση που έφυγα απ την προπόνηση γιατι δεν με κοίταζαν μόνο γκόμενες αλλα κ άντρες χαχ

• Like 2

μας την έσκασε , όταν εμείς παίρναμε αυτός ήταν κομμένος και τώρα το έριξε στη μάσα να μας βγάλει off 

αχχαχαχαχαχαχα 

Ναι ο κ@ριολης ειναι πολυ πονηρος   μας την εφερε χαχαχα

• Like 2

Votritis ασε τα σάπια φίλος τούμπανο εισαι , ανέβασε ..

Φώτη και Νικολά καθε χρονο κανα δυο μηνες πριν το καλοκαίρι κόβω τελείως την σαβούρα και χάνω 2-3 καλά κιλά , φετος ουτε μια βδομάδα δεν κατάφερα έχω μπλέξει με γλικατσου και με έχει γ@#$σει !!

φωτη όντως πρέπει να είσαι στην καλύτερη σου φέτος, λίγα κιλά , πολύ μυικά όμως και φουλ προπονημένος ..

παίδες μην ψαρώνετε όσο είμαστε φυσικοί και δεν έχουμε χώσει χημεία μέσα μας το σώμα παίρνει βελτίωση άνετα μέχρι τα 55 μας ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ,  ειδικά εμείς οι άντρες , οκ και οι γυναίκες απλά λίγο πιο δύσκολα αυτές ..

• Like 6

Εγώ δυσκολεύομαι πολύ τελευταία, έχω χάσει το focus. Χτεςσημερα- συνεδριο, μετά Sanghai, Dubai κτλ επισης από την δουλειά δύσκολο να φύγω ακριβώς 6 όπως πριν που είχα μπει πρόγραμμα και μετά είμαι πριγμενος.. κάποιες φορές δεν πάω πάνω από 3 φορές την εβδομάδα.

Κρίμα γιατί πριν ένα μήνα ήμουν στα καλύτερα.

• Like 6

Εγώ δυσκολεύομαι πολύ τελευταία, έχω χάσει το focus. Χτεςσημερα- συνεδριο, μετά Sanghai, Dubai κτλ επισης από την δουλειά δύσκολο να φύγω ακριβώς 6 όπως πριν που είχα μπει πρόγραμμα και μετά είμαι πριγμενος.. κάποιες φορές δεν πάω πάνω από 3 φορές την εβδομάδα.

Κρίμα γιατί πριν ένα μήνα ήμουν στα καλύτερα.

Δεν πειράζει, θα τα καταφέρουμε...

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...