stavi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Συνήθεια είναι. Όσο περισσότερο δεν τρως από τις "απαγορευμένες" τροφές, τόσο λιγότερο σε ελκύουν. Στην ουσία δημιουργείς ένα σύμπαν/καθημερινότητα όπου δεν υπάρχουν αυτά που δεν "πρέπει" να τρως κι έτσι δε σου λείπουν. Τα cheat meals είναι παγίδα και σου γυρίζει μπούμερανγκ γιατί σου θυμίζει όλα αυτά που "στερείσαι". Προσωπικά, έχω να φάω κάτι που περιέχει ζάχαρη ούτε κι εγώ ξέρω πόσους μήνες, ενώ κάτι που να περιέχει βούτυρο χρόνια. Αν είναι επιλογή σου, είναι εύκολο. Αν το κάνεις από ανάγκη, δύσκολο. ναι το χω διαβάσει κι εγώ ότι η ζάχαρη, junk food και άλλες τέτοιες αηδίες έχουν την ιδιότητα να σου ανοίγουν την όρεξη το έχω τόσο ανάγκη να προσέξω τη διατροφή μου... αλλά όταν επιστρέφω στο σπίτι πτώμα, η μόνη μου παρηγοριά και διασκέδαση είναι ένα γεύμα γεμάτο λιπαρές ουσίες... αλλά είπα ότι θα το κάνω και θα το κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 ο γυμναστης μ εδωσε ενα προγραμμα γεματο δισετ τρισετ ντροπσετ οπου κανεις 1 μυικη ομαδα μια φορα την εβδομαδα(πχ δευτερα μονο στηθος και ξεκιναω με πιεσεις στον ισιο παγκο με μπαρα 4Χ8+6+6 και μετα πιεσεις με αλτερηρες και ανοιγματα(διστετ) 3Χ10 και κατακλινη με πεκ ντεκ παλι δισετ θα με βοηθησει ενα τετοιο ιδους προγραμμα?εδω κ 3 μηνες τα ειχα χωρισμενα σε στηθος-δικεφαλο,πλατη-τρικεφαλο,ποδια-ομοι και τρ ζυτησα να μ γραψει αυτος προγραμμα κ μ εδωσε αυτο...τι λετε? ειμαι αναμεσα σε αυτο που μ εδωσε κ σε ενα του mark riptoe to pedi to eksigei analitika trekste to video sta teleutea lepta ama varieste Το απόλυτο πρόγραμμα για κάθε αρχάριο (αντρών & γυναικών) sto youtube η φαση ειναι οτι εδειξα το προγραμμα στον γυμναστη μ και μ το απεριξε απευθειας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 ο γυμναστης μ εδωσε ενα προγραμμα γεματο δισετ τρισετ ντροπσετ οπου κανεις 1 μυικη ομαδα μια φορα την εβδομαδα(πχ δευτερα μονο στηθος και ξεκιναω με πιεσεις στον ισιο παγκο με μπαρα 4Χ8+6+6 και μετα πιεσεις με αλτερηρες και ανοιγματα(διστετ) 3Χ10 και κατακλινη με πεκ ντεκ παλι δισετ θα με βοηθησει ενα τετοιο ιδους προγραμμα?εδω κ 3 μηνες τα ειχα χωρισμενα σε στηθος-δικεφαλο,πλατη-τρικεφαλο,ποδια-ομοι και τρ ζυτησα να μ γραψει αυτος προγραμμα κ μ εδωσε αυτο...τι λετε? ειμαι αναμεσα σε αυτο που μ εδωσε κ σε ενα του mark riptoe to pedi to eksigei analitika trekste to video sta teleutea lepta ama varieste Το απόλυτο πρόγραμμα για κάθε αρχάριο (αντρών & γυναικών) sto youtube η φαση ειναι οτι εδειξα το προγραμμα στον γυμναστη μ και μ το απεριξε απευθειας Το βίντεο δεν το είδα. Το σταμάτησα στο "σήμερα θα μιλήσουμε για το καλύτερο πρόγραμμα". Δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάς όταν νομίζεις ότι υπάρχει το καλύτερο πρόγραμμα. Τέλος πάντων. Λογικά για το starting strength του rippetoe θα λέει. Είναι άλλη φιλοσοφία το ένα και άλλο το άλλο. Ο Rippetoe το έφτιαξε το πρόγραμμά του για powerlifters (άσχετο αν δεν κάνει τελείως για τέτοιους)...είναι τέλως πάντων strength oriented. Από την άλλη έχουμε κλασικό bb split με super set και drop set. Τώρα τι θα σε βοηθήσει. Αν έχεις ήδη ένα foundation για τις κινήσεις του starting strength τότε νομίζω πως το starting strength θα βοηθήσει περισσότερο. Αν όχι τότε το άλλο γιατί θα φας αρκετό καιρό μέχρι να μάθεις τις powerlifting κινήσεις που μπορεί να μην θέλεις κιόλας. Όλα αυτά τελείως γενικά γιατί δεν μας έχεις πει τίποτα για σένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 λοιπον ειμαι 17 χρονων 1,70 66 κιλα περιπου 12% λιπος την ημερα βγαζω πρ120-130,υδ200,θερ2100-2300 απο κιλα βγαζω 1 επαναληψη:55 κιλα παγκο,deadlift 95kg,squat 70kg περιπου 5 μηνες gym..ειχα σταματησει για 3 μηνες και ξεκινησα παλι πριν 1 μηνα συντομα θα βαλω φωτο..ναι φιλε τεχνικη ξερω σε ολες τις ασκησεις που απαιτουνται τρ κτ power cleans κ αυτα δδ τα ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Κάνε όποιο πρόγραμμα θες. Αν θες να αλλάξεις φιλοσοφία πήγαινε στου Μάρκου του Ρίππετοου το πρόγραμμα. Προσεκτικά πάντα γιατί είσαι μικρός. Όχι ότι θα έχεις πρόβλημα αλλά γιατί μπορείς να παρασυρθείς. Να νομίζεις ότι έχεις καλή τεχνική ενώ δεν έχεις και να συνεχίζεις να φορτώνεις έχοντας κακή τεχνικά βάση. Γι αυτό αν μπορείς τράβα βίντεο την τεχνική σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 το λιπος ΙΣΟΣΣ και να ειναι λιγο παραπανω υστερω πολυ δικεφαλο τρικεφαλο θα κανω παραπανω απομονωτικες καλαμάκια τα χέρια μου τρώω τρώω αλλά εκεί δεν πάει τίποτα ,τετρακεφαλος ειναι οκ αλλα γαμπα...τπτ Αυτά που λένε για το ύψος μαλακιες είναι; Γτ όπως και να έχει δεν θέλω να μείνω 1,70(δεν θέλω να θίξω κανέναν) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 εισαι 17 ακομη οποτε μην τρελαινεσαι! το σωμα σου εχει ακομη να παρει! δεν εχεις φτασει καν στην καλυτερη ηλικια για προπονησεις (οταν ολα βαρανε κοκκινα). φαε καλα και κανε τις προπονησεις σου και ολα τα αλλα θα ερθουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 μένω στα macros για τις εορτές Υ.224 Λ.54 Π. 155 (έως 160 ορισμένες μέρες) ...για να δούμε ρε Δημητρούλ γιατί τρως 155-160γρ πρωτεΐνη ? σου χρειάζεται τόση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 εισαι 17 ακομη οποτε μην τρελαινεσαι! το σωμα σου εχει ακομη να παρει! δεν εχεις φτασει καν στην καλυτερη ηλικια για προπονησεις (οταν ολα βαρανε κοκκινα). φαε καλα και κανε τις προπονησεις σου και ολα τα αλλα θα ερθουν Έγινε,ευχαριστώ Μποσεη ίσως και αύριο θα ανεβάσω βίντεο να μου πείτε πως τα πάω και από τεχνική Άμα παρω συμπλήρωμα υδατάνθρακα θα με βοηθήσει να ανέβω στα κιλά ?η είναι άχρηστος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Άχρηστος. Ρύζι μακαρόνια πατάτες βρωμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Έγινε,ευχαριστώ Μποσεη ίσως και αύριο θα ανεβάσω βίντεο να μου πείτε πως τα πάω και από τεχνική Άμα παρω συμπλήρωμα υδατάνθρακα θα με βοηθήσει να ανέβω στα κιλά ?η είναι άχρηστος Α μπράβο. Ανεβασέ το εδώ. Θα σε βοηθήσει στο να πάρεις κιλά το ίδιο με το να έπαιρνες την ίδια ποσότητα από φαγητό. Αφού μετράς macros δεν θα έχεις πρόβλημα να ανεβάσεις κιλά. Βλέπεις έχει κολλήσει η ζυγαριά ? Ανέβασε τις θερμίδες. Τόσο απλό είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Και μην αγχωνεσαι και μην βιαζεσαι... Μην κοιτας το δεντρο αλλα το δασος.. Δεν φτιαχνεις σωμα απο τη μια μερα στην αλλη, μην βιαζεσαι γιατι οποιος βιαζεται κανει επιπολαιοτητες και στο τελος τραυματιζεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά ευχαριστώ πολύ σε όλους...υπολογισται και εμένα στην παρέα Σπεκτ σκάω από φαΐ ρ φίλε δεν έχω συνηθίσει ακόμα δεν το αντέχει το στομάχι μου χάνω πολύ χρόνο με το σχολείο μέχρι τις 2ηωρα δεν έχω βγάλει τίποτα και μετά μου φενεται βουνό Και κάτι ακόμα σήμερα σκεφτόμουν ένα πλάνο από την διατροφή μου οταν πάω σε φάση γραμμωση Πχ τώρα βγάζω 200γρ υδατάνθρακα,αυτόν πόσο τον κατεβάζω; Και από πρωτεΐνη; Αναγκαστικά βγάζω ένα γεύμα(κάθε μ γεύμα αποτελείται από 20γρ πρ και 300θερμίδες κατά μέσο όρο)και αντικαθιστώ με ένα σκουπ πρωτεΐνης ?η καλύτερα να κατεβάσω κιαλο τον υδατάνθρακα; Είναι σωστό σαν ιδεολογία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NinjaMan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Απολαυστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις