Liverpool89 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Εκανα τη μαλακια να το πιστευω αυτο οταν εχασα τα 15 κιλα σε 3 βδομαδες και απογοητευτηκα παρα πολυ, αλλα μετα εκτιμησα τις θερμιδες και τη διατροφη. Εγω ειχα φτασει σε σημειο να κανω 3*5@50κιλα στρατιωτικες... τωρα ουτε μονη δεν νομιζω....χαχαααχαχ..που θα παει θα ξαναεπιστεψω... Αφου στην δουλεια μου λενε καλα ο τρουβας γιατι λιγοστεψε... ο αλλος ξερει και τι ετρωγα, τωρα λεει δυο γευματα κανει μονο... 1
Mikeasdf Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 τι ετρωγες ρε μαν? 1 τοστ τη μερα? Φρουτο το πρωι, γυμναστηριο, μεσημεριανο και απο τις 8 το βραδυ μονο νερο+ τσαι και λιωσιμο στον διαδρομο Εγω ειχα φτασει σε σημειο να κανω 3*5@50κιλα στρατιωτικες... τωρα ουτε μονη δεν νομιζω....χαχαααχαχ..που θα παει θα ξαναεπιστεψω... Αφου στην δουλεια μου λενε καλα ο τρουβας γιατι λιγοστεψε... ο αλλος ξερει και τι ετρωγα, τωρα λεει δυο γευματα κανει μονο... Τη μεγαλη απογοητευση την εφαγα στα ποδια και με παραξενεψε παρα πολυ.Εκανα 140 κιλα 3αρες και τα 100 τα ειχα κανει 14, οταν εχασα τα κιλα λεω θα κανω και πιο ανετα σκουοτ τωρα, λιγοτερο bodyweight.Ελα ομως που τωρα τα 100 βγαινουν 8 με τη γλωσσα μεχρι το πατωμα για παραπανω ουτε συζητηση
Liverpool89 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Καλα τα κιλα δεν νομιζω να χουν τοσο νοημα. Τι εννοω τοτε εκανες 140, τωρα κανεις 100 αλλα παλι ζοριζεσαι δινεις πιεση, που μπορει να αποδιδει παλι καλα στο σωμα σου.
Mikeasdf Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Καλα τα κιλα δεν νομιζω να χουν τοσο νοημα. Τι εννοω τοτε εκανες 140, τωρα κανεις 100 αλλα παλι ζοριζεσαι δινεις πιεση, που μπορει να αποδιδει παλι καλα στο σωμα σου. Ε φαινεται η δυναμη και η ενεργεια που δεν εχω πλεον γιαυτο εφαγα την ξενερα στην αρχη Τωρα δε με πολυνοιαζει γιατι νιωθω καλυτερα στα κιλα που ειμαι απο αποψη φυσικης καταστασης κλπ (και δειχνω καλυτερα). Ολα θα ερθουν! 1
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Ποιες ασκησεις δουλευουν οπισθια μοιρα δελτοειδη?
Fotis13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 αυτό που λες ισχύει μερικές φορές (σε κάτι ατροφικούς Πακιστανούς που λέει και ο μάους) αλλά σαν γενικό κανόνα όχι.. Όταν κάποιος πάει να κάνει όγκο βάζει 3-4 κιλά και αφού τα βάλει είναι σαν λουκουμάς, πώς να σκεφτεί να βάλει άλλα 6 μετά? +1000 Καλά σπεκτ έχω αναλάβει εγώ τον Άλεξ εξ αποστάσεως, ανέβασε φώτο τώρα, θα ανεβάσει και σε έναν χρόνο ακριβώς και θα σου πω εγώ διάφορες !! Δεν θα το πιστεύετε ότι είναι αυτός και δεν κάνω πλάκα μιλάω σοβαρά! Άλεξ πάμε γερά να τα σκίσουμε τα γατάκια?? Εγω ειμαι σιγουρος απο το αποτελεσμα αν κανει ο Αλεξ απαρεγκλητα οτι του πεις στο κομματι της διατροφης κυριως που ειναι και το πιο δυσκολο .Αν το κανει δεν θα πιστευει ουτε ο ιδιος το αποτελεσμα απλα να ξεχασει το φαγητο και να προετοιμαστει για πολυ δυσκολες μερες .(της διατροφης δεν ειναι καν φαι ) νικο εγω το εχω πει ο νουμερο 1 φοβος του κοσμου ειναι το λιπος! φοβουνται να βαλουν λιπος για αυτο τρωνε λιγο και για αυτο δεν μεγαλωνουν ποτε και ετσι ημουν το γεναρη του 14 https://www.dropbox.com/s/2rjz2v29v36qbo2/CameraZOOM-20140102184111445.jpg?dl=0 για να φανει η διαφορα Σπεκτ ακου ρε , η αλλαγη σου ειναι θεαματικη ειναι ακομα θεματικοτερη γιατι δεν εισαι σε φαρμακο και εγω επειδη σε ξερω το πιστευω αυτο . Επομενως cudos κανεις σχεδον τελεια διατροφη και την κανεις ανεμποδιστα χωρις να πιεζεσαι γιατι δεν ησουν ποτε του φαγητου, τρεφοσουν υγεινα βλ χορτοφαγικη φαση που ειναι απο μονο του ανεκδοτο για οποιον τον ενδιαφερει το θεμα φαγητο . Μονο ετσι μπορεις να βγαλεις αυτο το αποτελεσμα με τοσο χαμηλο ποσοστο λιπους , οτι κανεις εντατικη προπονηση ειναι δεδομενο δεν το συζηταμε καν αλλα η διατροφη ειναι το κλειδι . Αλεξ εσυ για να φτασεις σε τετοιο επιπεδο θα μετανιωσεις την ωρα και την στιγμη που γεννηθηκες γιατι εισαι καλοφαγας και του γλυκου .Ομως επειδη εισαι και εσυ σαν εμενα αν βαλεις στοχο κανεις focus πιστευω θα τα καταφερεις. 7
alex_000 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Αλεξ εσυ για να φτασεις σε τετοιο επιπεδο θα μετανιωσεις την ωρα και την στιγμη που γεννηθηκες γιατι εισαι καλοφαγας και του γλυκου .Ομως επειδη εισαι και εσυ σαν εμενα αν βαλεις στοχο κανεις focus πιστευω θα τα καταφερεις. Στο θέμα πειθαρχεία είμαι στο ανώτατο όριο. Μπορεί κάποιος να είναι εξίσου πειθαρχημένος με εμένα, όχι παραπάνω (γιατί είναι αδύνατο) είτε μιλάμε για τον spect είτε για οποιονδήποτε άλλον. Η ζωή μου έχει πολύ δυσκολότερα πράματα από την διατροφή και το γυμναστήριο με πολύ μεγαλύτερη "τιμωρία" αν υπάρχει η παραμικρή έλλειψη πειθαρχίας. Το να ζήσω μόνο με σανό η ακόμα και μόνο με νερό είναι κάτι που το κάνω για πλάκα, αρκεί να είναι κάτι που το έχω αποφασίσει γιατί έχει κάποιο όφελος για μένα, οπότε μην αγχώνεστε ούτε εσύ ούτε ο μαους . 4
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 καλα δεν προσεχα καθολου τη διατροφη το χειμωνα! μην λεω μαλακιες! σε φαση αθνα σε 1 απογευμα το γενναιο απο το μπαρ-μπε-κιου μετα κρεπα σοκολατα μπισκοτο καπρις - 2 πιτες
Mau-Maus Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Φώτη σωστός!! Μα Άλεξ αν δεν πίστευα ότι έχεις πείσμα και ότι μπορείς να κάνεις οτιδήποτε πούμε δεν θα ασχολούμουν είμαι σίγουρος για σένα! Σπεκτ έκοψες τα χόρτα, ήρθες Αθήνα , έπιασες την σωστή δουλειά () και βρήκες την υγεία σου, ξανά γύρνα στα μαρούλια και στα σπανάκια και θα σου πω εγώ πως θα γίνεις τσίρος με πακιστανικόυς κοιλιακούς όπως στις πρώτες φωτογραφίες και πάλι 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Φώτη σωστός!! Μα Άλεξ αν δεν πίστευα ότι έχεις πείσμα και ότι μπορείς να κάνεις οτιδήποτε πούμε δεν θα ασχολούμουν είμαι σίγουρος για σένα! Σπεκτ έκοψες τα χόρτα, ήρθες Αθήνα , έπιασες την σωστή δουλειά ( ) και βρήκες την υγεία σου, ξανά γύρνα στα μαρούλια και στα σπανάκια και θα σου πω εγώ πως θα γίνεις τσίρος με πακιστανικόυς κοιλιακούς όπως στις πρώτες φωτογραφίες και πάλι καλα μην συγκρινεις με τοτε γιατι τοτε ετρεχα και 1-2 ωρες τη μερα 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Παγκος 4 στα 110 https://www.dropbox.com/s/wf9oxfojm5i6a86/20150624_125204.mp4?dl=0 1 με λιγηο βοηθεια στα 120. ΜΕ ενοχλησε ο ωμος στο δεξι χερι και για αυτο κιολας δυσκολευομουν να τα ανεβασω ισια https://www.dropbox.com/s/aui826yx6rh0136/20150624_125835.mp4?dl=0 επισης πριν ειχα κανει αλτηρες επικλυνη με τα 45 6επαναληψεις και για κλεισιμο εκανα 45κιλα αλτηρα τρικεφαλο 2χερια τρικεφαλο καθιστος πισω απο το κεφαλι 4
Liverpool89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Σπεκτ ελα πες μας.... σας εχω σκισει ολους... πηρε κιλα και γαμς απλα... 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Σπεκτ ελα πες μας.... σας εχω σκισει ολους... πηρε κιλα και γαμς απλα... ετσι και αλλιως γαμουσα ρε ! 2
margaritagr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Αυτα βλεπω κ εχω πειστει κ εγω να βαλω κανα κιλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις