Προς το περιεχόμενο

ntuser.dat

theo182

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους.Θα ήθελα μια βοήθεια για ένα πρόβλημα που έχω.Με την εγκατάσταση νομίζω του Pro αλλά δεν είμαι σίγουρος είχε εμφανιστεί στο φάκελο μου με τα έγγραφα ένα αρχείο με την ονομασία ntuser.dat

Αρχικά δεν έδωσα σημασία αλλά παρατήρησα μια καθηστέρηση στο άνοιγμα του συγκεκριμένου φακέλου μόνο.Δλδ κάνει να τον ανοίξει 3-4 δευτερόλεπτα.Απεγκατέστησα το Προ αλλα΄το αρχείο δε μπορώ να το διαγράψω.

Μου λέει ότι δεν έχω την άδεια και μπορεί να είναι ανοικτό σε ένα άλλο πρόγραμμα.

Τί είναι αυτο?

Πως μπορώ να το δαγράψω???

Δημοσ.

Μετά απο πολύ ψάξιμο βρήκα την αιτία του προβλήματος:

post-30060-129062971134_thumb.jpg

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:B)

Λοιπών πλάκα πλάκα υπάρχει τρόπος να απαλλαγείς απο αυτόν τον φάκελο. Μπες στα Windows σε safe mode κ δοκίμασε να τόν σβήσεις τότε. Δοκίμασε κ πες μου!

Δημοσ.

Είναι στο "My Documents" ή στον φάκελο "Documents and Settings\ZZZ" όπου ΖΖΖ το όνομα του χρήστη;

Αν ισχύει το δεύτερο μην το σβήσεις, είναι αρχείο συστήματος... Αν ισχύει η πρώτη περίπτωση να περιμένουμε κανάν άλλο φίλο μήπως ξέρει περισσότερα...

@Ancientlight13: καλό!!

Δημοσ.
support.microsoft.com/kb/750099/el ριξε μια ματια εδω.

Βασικά δεν έβγαλα άκρη από το σάιτ της microsoft.

Το αρχείο εμφανίστηκε στο φάκελο Θοδωρης.Σε αυτό το φάκελο είναι τα έγγραφα,οι εικόνες,η μουσική μου κλπ κλπ κλπ.

Πώς μπαίνω σε safe mode???

Δεν το κατέχω και πολύ εντάξει το ξέρω...

Δημοσ.
Βασικά δεν έβγαλα άκρη από το σάιτ της microsoft.

Το αρχείο εμφανίστηκε στο φάκελο Θοδωρης.Σε αυτό το φάκελο είναι τα έγγραφα,οι εικόνες,η μουσική μου κλπ κλπ κλπ.

Πώς μπαίνω σε safe mode???

Δεν το κατέχω και πολύ εντάξει το ξέρω...

Το duser.dat ειναι χρησιμο κοιτα και εδω www.insomnia.gr/forum/search.php?searchid=2188430 για ασφαλη λειτουργια (safe mode) f8 στην αρχη του boot χρησιμοποιησε την αναζητηση του insomnia υπαρχουν πολλα πραγματα.

Δημοσ.

Κ σε μενα το ειχε βγαλει καποτε αυτο το αρχειο... (ειχα εγκαταστησει καποιο προγραμμα και εμφανιστικε στα καλα καθουμενα μεσα στα εγγραφα μου). Και φυσικα δεν εσβηνε με τιποτα. Σε ερωτηση που ειχα κανει σε καποιο αλλο forum μυ ειχε πει καποιος φιλος οτι ειναι αρχειο συστηματος και καλα θα κανω να το αφησω στην ησυχια του. Καθε φορα ομως που ανοιγα τα εγγραφα μου και το εβλεπα σαν ( να μην πω τι) αναμεσα στους φακελους μου, εβγαζα σπυρια. Οποτε πατησα δεξι κλικ πανω του, ιδιοτητες και το ορισα ως κρυφο αρχειο. Εκ τοτε εξαφανιστηκε απο τα ματια μου. Φυσικα αυτο πριν πολυ καιρο διοτι απο τοτε εχω κανει καμια 10 αρια φορε φορματ το λαπ τοπ μου ελεω vista. (Καλα μιλαμε για ΤΑ προβληματα αυτα τα vista ρε παιδια):eek:

Δημοσ.

Οι default θέσεις του ntuser.dat είναι :

C:\WINDOWS\repair\ntuser.dat

C:\Documents and Settings\Default User\NTUSER.DAT

C:\Documents and Settings\NetworkService\NTUSER.DAT

C:\Documents and Settings\LocalService\NTUSER.DAT

C:\Documents and Settings\"ΟΝΟΜΑ_ΧΡΗΣΤΗ"\NTUSER.DAT

C:\Documents and Settings\Administrator\NTUSER.DAT

οπουδήποτε αλλού θέλει έρευνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...