Προς το περιεχόμενο

Insomnia T-shirt 2008

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε ξέρω πόσοι θυμάστε ένα t-shirt που είχαμε βγάλει 6 χρόνια πριν με βάση το παλιό logo του site. Καιρός για καινούρια που βέβαια τα έχω υποσχεθεί από πέρσι αλλά πλέον θα στηρίζονται στο νέο σχεδιασμό.

Φέτος θα έχουμε 2 σχέδια, το ένα με τον insomniac πάνω δεξιά σε μεγάλο μέγεθος και το δεύτερο με το να κάνει ηλιοθεραπεία και να του κλέβουν το laptop. Πίσω και στα δύο υπάρχει το logo του Insomnia σε μικρό μέγεθος. Τα σχέδια είναι τα παρακάτω ενώ είναι διαθέσιμα σε πολλά χρώματα.

tshirt2008a.jpg

tshirt2008b.jpg

tshirt2008c.jpg

Η ποιότητα του t-shirt είναι πολύ καλή όπως και η εκτύπωση του σχεδίου που είναι ψηφιακή.

Από το παρακάτω site μπορείτε να επιλέξετε χρώμα, μέγεθος, σχέδιο και να παραγείλετε μέσω paypal, πιστωτικής κάρτας η αντικαταβολής. Η αποστολή γίνεται με courier.

http://www.mplouzakia.gr/comms/category/insomnia.gr

Καλό καλοκαίρι

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε μαύρο δεν υπάρχει ο insomniac αλά παραλία????

Σνιφ σνιφ????

Μπορούμε άραγε να το παραγγείλουμε την ίδια στάμπα σε μαύρο/????

Πάντως ΤΕΛΕΙΑ τα σχέδια....ειδικά ο insomniac αλά παραλία....

Δημοσ.

Οντως αυτο που είπε και ο ApSiMan σε μαύρο Unisex δεν υπάρχει ο insomniac στη παραλία?

Hal εβαλες το μαύρο για να μας δελεάσεις?:P

Δημοσ.
Οντως αυτο που είπε και ο ApSiMan σε μαύρο Unisex δεν υπάρχει ο insomniac στη παραλία?

Hal εβαλες το μαύρο για να μας δελεάσεις?:P

'Οντως, ξεχάστηκε. Θα ανέβει αύριο :-)

Δημοσ.
'Οντως, ξεχάστηκε. Θα ανέβει αύριο :-)

Τέλεια Τέλεια Τέλεια!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Απο βδομάδα θα κυκλοφορώ στην δουλειά με μπλουζάκι insomniac να αράζει στην παραλία....:P

Δημοσ.

Κανα αμάνικο δεν παίζει ρε παίδες? Δεν θέλω το γυναικείο γιατί θα είναι πολύ εφαρμοστό, αλλά ένα αμάνικο unisex νομίζω ταιριάζει.

Δημοσ.
Κανα αμάνικο δεν παίζει ρε παίδες? Δεν θέλω το γυναικείο γιατί θα είναι πολύ εφαρμοστό, αλλά ένα αμάνικο unisex νομίζω ταιριάζει.

Αν δείς εδώ δεν έχει το μαγαζί αμάνικα....

Πάρε ένα απλό unisex και "τράβα" του 2 μανίκια :P

Κόψε τα ήρεμα με ψαλίδι και αν σε χαλάει το στυλ "το έκοψα μόνος" δώσε τον σε κάποια θεία-μάνα-γιαγιά-γειτόνισσα που ξέρει να ράβει λίγο να σου φτιάξει ένα ωραίο τελείωμα.

Απλά αν πας να στο φτιάξει έτσι κάποια θεία-μάνα-γιαγιά-γειτόνισσα έχε υπ'όψην όταν το κόψεις να αφήσεις 2εκ παραπάνω για να γίνει το γύρισμα.

Είναι πολύ απλό για κάποιον που ξέρει να χειρίζεται μηχανή γαζώματος....:P

Δημοσ.

ένα μαύρο μπλουζάκι τότε και ένα μπλε τώρα ...

έτσι για να' μαστε μαζί και στις διακοπές :-D

η επιλογή μου

adeccf0837169a9c6fd2e543e95e65bb_KINOT.jpg

η δική σας ?

Δημοσ.

Εγώ να ψωνίσω, κανένα χρήμα πάει στο σαϊτ, όχι τίποτα άλλο να στιρίξουμε την κοινώτητα:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...