freedubus Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Λοιπον σας γραφω για ενα σκηνικο που εγινε πριν λιγες μερες και με εχει στεναχωρησει να μου πειτε τη γνωμη σας... Καταρχην να αναφερω οτι έχω ύψος 1.95 και ΔΕΝ ειμαι υπεύθυνος γι' αυτό, ούτε είναι στο χέρι μου να το αλλάξω. Αν ηταν στο χέρι μου, θα πριονιζα καμια 10 cm σαν τον Προκρούστη, αλλα έχω μάθει να ζω με αυτο τόσα χρόνια. Δεν ειναι δα και υπερβολικο το υψος μου, τι να πουν και οι παιχτες μπασκετ δλδ. Η στάση της κοινωνίας και του κοσμου γενικα απέναντι μου είναι μάλλον διφορούμενη, απο τη μία με κατατάσσει σε "προνομιούχους" με βάση συγκεκριμένα πρότυπα (ψηλός=ωραίος=δυνατος=γαμηκουλας κι εγω δεν ξερω τι αλλο...σιγα μην ειμαι και ο σουπερμαν), απο την αλλη με κανει να ευχομαι να υπηρχε ο Προκρουστης που λέγαμε (δε χωράω να κατσω σε σε ΜΜΜ, κινηματογραφους, αμφιθεατρα, κουτουλαω συνεχεια σε ταμπελες, δεντρα κλπ., δε βρισκω παπουτσια κλπ.) Και επίσης αυτό που θα σας πω τώρα: Ανέκαθεν αντιμετωπιζα πρόβλημα με τους απο πισω μου στις συναυλιες. Παλιότερα το προβλημα δεν ηταν τοσο εντονο για μενα, γιατι καθως ειχα παρουσιαστικο που θυμιζε το Manson και ειχα και attitude νταή, οι αλλοι γενικα δε μου πολυκολλαγαν. Παρόλα αυτά συνέχεια οπου πήγαινα άκουγα τους απο πισω να δυσανασχετουν, να βριζουν...κυρίως απο κοπέλες προερχόταν αυτά τα παράπονα. "Α ηρθε ο ψηλος τώρα δε βλέπουμε τίποτα!" "Γαμωτο δε βλεπω τίποτα με το ντερεκι μπροστά!" Εγω παντα απορουσα, με το ποσο ηλιθιοι μπορει να ειναι μερικοι ανθρωποι...θελανε και τα λεγανε; Παντα μου φαινοταν σαν μια εκδηλωση κομπλεξ και κακιας ("ααα γιατι εγω να ειμαι κοντος κι αυτος ψηλος"), απο αυτους που απλα θελουν να στην πουν για κατι για να νιωσεις ασχημα, επειδη αυτοι εχουν προβλημα με τον εαυτό τους... Λες και ημουν σύννεφο κάτι ξερω γω που μπηκε μπροστα τους ξαφνικα και οχι άνθρωπος! Λες και το έκανα επίτηδες; Και τι να κανω μωρη μαλάκω; Να κοντύνω; Γιατι δεν πας να ψηλώσεις εσύ για να βλέπεις, που εχεις και το προβλημα στην τελικη; Να κάνεις και μια μεταμοσχευση μυαλού κιόλας, γιατι αυτο που εχεις δε την παλευει... Λοιπον εδω και 1 χρονο που εκοψα το μαλλι, περιορισα τα πιρσινγκ, αρχιζω να βαζω και κανα τρεντι πουκαμισο και γενικα δε θυμιζω πλεον τοσο πολυ νεαντερταλ μαφιοζο, τα παραπονα γινονται κραξιμο, σε κανα 3-4 συναυλιες που χα παει οι απο πισω βριζανε κανονικα, ρε μιλαμε για αγενεια σα να μην ειμαι ανθρωπος, και τσαμπουκα ετσι;; Αν μπορουσαν θα με σκοτωναν κιολας για να μη τους κοβω τη θεα! Εγω δεν εδινα σημασια γιατι βρισκομαι σε φαση anger control management και γενικοτερα επανεξεταση προσωπικοτητας γιατι παλιοτερα εκανα πολλες βλακειες λογω ελλειψης ψυχραιμιας κλπ. Αλλα προχτές ρε παιδιά δεν αντεξα. Αρχισε ενα κωλοπαιδο να βριζει αισχρα, οταν η ηλιθια γκομενα του παραπονεθηκε και γκρινιαζε που της μπηκα μπροστα! Βρισιδι ε λες και μιλαγαν σε ζωο κι εγω δε ξερω τι, 20-22 χρονων παιδια! Εγω ευγενικος και ψυχραιμος τους ελεγα "οκ ρε παιδια ξερετε δε μπορω να κοψω το κεφαλι μου, ελατε μπροστα μου αν θελετε ρε παιδια, μη χαλαμε τη φαση" αλλα αυτοι το χαβα τους, αρχισε και η φιλη μου (μια κοπελα πολυ μαλακη και ηρεμη που δε χανει ποτε την ψυχραιμια της-αυτη με εχει στρώσει...) να τους λεει τα ιδια για να ηρεμησουν αλλα σε καποια φαση λεει το μαλακισμενο "τι μιλας μωρη γαμιολα" κανει ενα ετσι και της χυνει τη μπυρα στη μουρη...ε εκει τα ειδα ολα κοκκινα. Ευτυχως κρατηθηκα ισα για να του πω "ΕΛΑ ΕΞΩ ΤΩΡΑ" αλλιως θα το ειχα λιωσει επιτοπου. Μην τα πολυλογω, γεγονος ειναι οτι βγηκαμε εξω στο παρκιν (ναι ηρθε ο νταης-ενστικτο αυτοσυντηρησης 0) και τον εδειρα ασχημα. Αυτοματως το μετανιωσα και του εδωσα νερο, τον πηγα στο ασθενοφορο να συνελθει λιγο (ηταν και κλασμενος). ΑΛΛΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...παει και το anger management και ολα...μου χαλασε την ψυχικη ισορροπια που με τοσο κοπο εχτιζα 1 χρονο! Kαι το χειροτερο, απογοητευσα τη φιλη μου. Και ρωταω: ειναι δυνατον να υπαρχει ΤΟΣΗ βλακεια και τέτοιος κοινωνικος ρατσισμος, και μαλιστα απο νέους ανθρωπους; Δηλαδη νιονιο...τιποτα; Μηδεν ρε πούστη;
papahlamidas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Καταρχήν lol.... Κατά δεύτερον σε καταλαβαίνω απόλυτα... Κατά τρίτον σε κάτι τέτοια άτομα χρειάζεται ένα .... ξύλο. Στα παπα...ια σου... Απλά μην δίνεις σημασία και συνέχισε το anger management!
De@th L0rd Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Καλά του έκανες του βλάκα.Τώρα πια θα το σκέφθεται προτού κάνει ξανά μαλακίες τέτοιου είδους.Ο νόμος της ζούγκλας πρέπει να εφαρμόζεται σε τέτοιες περιπτώσεις μπας και βάλουν μερικοί μυαλό.Μακάρι να γινόταν και με τους οδηγούς κάτι παρόμοιο όποτε κάνουν ταρζανιές.Freedubus το ξύδι κάνει τρελή δουλειά στο anger management.Είμαι κι εγώ οξύθυμος και επιθετικός αν και στο παρουσιαστικό μου δεν φαίνεται καθόλου.Ξυδάκι και κατα προτίμηση με φακές σε κάνει να νιώθεις πράος σαν καλόγερος(χωρίς πλάκα).
Berolinezos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Καλά σε τί μέρη κινείσαι και σύ, πάς εκεί που πάνε όλα τα πρεζόνια? 20 - 22 χρονών μου φαίνεται παράξενο να δείχνουν τέτοια συμπεριφορά και μάλιστα σε μαζικό βαθμό. Πολύ καλά του έκανες.
djuan1988 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Καταρχήν lol....Κατά δεύτερον σε καταλαβαίνω απόλυτα... Κατά τρίτον σε κάτι τέτοια άτομα χρειάζεται ένα .... ξύλο. Στα παπα...ια σου... Απλά μην δίνεις σημασία και συνέχισε το anger management! Ακριβώς!!! Έκανε το σωστό! Όχι ότι η βία κάνει καλό αλλά αν τους αφήσεις αυτούς μετά νομίζουν ότι είναι θεοί..
blashyrkh+ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 μαλλον κανας χαλβας θα ηταν ο τυπος που θα ηθελε να κανει κομματι.Βεβαια να τον σαπισεις ετυχε μπορει να σε ξεσκιζε καποιος αλλος.Επισης αυτο που αναφερεις δεν ειναι ρατσισμος.Απλα θες να μας διηγηθεις το περιστατικο(!).Ο ρατσισμος ειναι μεγαλυτερος και πιο διακριτος σε αλλους τομεις,το να εισαι ψηλος δεν ειναι και τιποτα το τρομερο.Τωρα οτι σκονταφτεις στα δεντρα δεν ειναι θεμα υψους πιστευω,η αν κοψεις 10 ποντους δεν νομιζω να αλλαξει το νουμερο του παπουτσιου,τελωσπαντων.
FilipposMD Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Πιθανότατα το άτομο (που σε έβριζε) ήταν μεθυσμένο ή ματουρωμένο, κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να χαλιέσαι και να παίζεις ξύλο. Αν δεν ήσουν εσύ ο ψηλός, θα ήταν κάποιος άλλος με άλλη δικαιολογία. Κι εγώ, παρ' ότι ποτέ δεν έχω νιώσει κοντός, αν τύχει και κάτσει κανένας δίμετρος μπροστά μου ή κανένας με άφρο μαλλί, θα δυσανασχετήσω, αλλά με την ατυχία μου, ο άνθρωπος δε φταίει. Οπότε μη δίνεις σημασία σε σχόλια που ακούς, συνήθως νομίζω ότι είναι σε στυλ "πωπω είμαι γκαντέμης" και όχι ρατσιστικά. Καλή επιτυχία με την προσπάθεια διατήρησης της ψυχραιμίας.
antonl Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δε μπορώ να σκεφτώ έναν πιο μ@λ@κισμένο τρόπο που θα μπορούσε να συμπεριφερθεί το "ζευγαράκι" πίσω σας. Εδώ τα πήρα εγώ διαβάζοντας τα γεγονότα που παράθεσες, πόσο μάλλον εσύ που σου συνέβησαν. Εντάξει είπαμε anger control management αλλά δεν είσαι ούτε κουφός ούτε ο Ιώβ.
freedubus Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Καλά σε τί μέρη κινείσαι και σύ, πάς εκεί που πάνε όλα τα πρεζόνια? 20 - 22 χρονών μου φαίνεται παράξενο να δείχνουν τέτοια συμπεριφορά και μάλιστα σε μαζικό βαθμό. Σε πληροφορω (ενδεικτικα) οτι στη συναυλια των Amon Amarth στο Gagarin περσι ενιωθα σα να ημουν ο Σαρκοζι προσκεκλημενος σε κονσερτο στο μεγαρο μουσικης. Τη χειρότερη αγένεια τη συναντώ οπου υπαρχει πιτσιρικαρια, εκει γυρω στα 20, και τις περισσοτερες φορες απο γυναίκες. Δεν ειναι απαραιτητο οτι προερχεται απο πρεζονια. Ξυδάκι και κατα προτίμηση με φακές σε κάνει να νιώθεις πράος σαν καλόγερος(χωρίς πλάκα). Μπα....μια ζωη τις φακες τις τρωω σκετες με πολυ ξυδι (και οχι με φετα) αλλα και παλι νιωθω σαν ταυρος στην αρενα. Ρε σεις,(Blashyrkh) εγραψα πολλά (ισως δεν επρεπε να δωσω τοση εμφαση στα ψυχοτετοια μου) αλλά κυριως τα εγραψα γιατι με προβληματιζει αυτη η συμπεριφορα σε ανθρωπους σα να ειναι ζωα. Και το οτι δε σεβομαστε την ιδιαιτερότητα του καθενός ετσι ωστε να συνυπαρχουμε αρμονικα σε ενα χωρο.
Berolinezos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Κι εγώ' date=' παρ' ότι ποτέ δεν έχω νιώσει κοντός, αν τύχει και κάτσει κανένας δίμετρος μπροστά μου ή κανένας με άφρο μαλλί, θα δυσανασχετήσω, αλλά με την ατυχία μου, ο άνθρωπος δε φταίει. Οπότε μη δίνεις σημασία σε σχόλια που ακούς, συνήθως νομίζω ότι είναι σε στυλ "πωπω είμαι γκαντέμης" και όχι ρατσιστικά. Καλή επιτυχία με την προσπάθεια διατήρησης της ψυχραιμίας. [/quote'] Σωστά αφού σε είδε ψηλό έπρεπε να σε φοβηθεί, όχι να αρχίσει τους παράλογους τσαμπουκάδες, λογικά άν βρούμε μπροστά μας κάποιον δυνατότερο κάνουμε μόκο ακόμα και άν μας προκαλέσει, να ήσουνα κοντός θα έλεγα. Δέν το έκανε λόγω του ύψους σου κανένα χασικλάκι θα ήταν τους ζητούσε τους μπάτσους του.
Berolinezos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Σε πληροφορω (ενδεικτικα) οτι στη συναυλια των Amon Amarth στο Gagarin περσι ενιωθα σα να ημουν ο Σαρκοζι προσκεκλημενος σε κονσερτο στο μεγαρο μουσικης. Τη χειρότερη αγένεια τη συναντώ οπου υπαρχει πιτσιρικαρια' date=' εκει γυρω στα 20, και τις περισσοτερες φορες απο γυναίκες. Δεν ειναι απαραιτητο οτι προερχεται απο πρεζονια.[/quote'] Στο απο γυναίκες συμφωνώ ειδικά σε αυτές τις ηλικίες.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Άσχημη κατάσταση και κρίμα πραγματικά που συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Όμως... Το πρόβλημα περιπλέκεται από το γεγονός ότι ο freedubus κατάφερε και τον έδειρε τον τύπο. Δηλαδή: του δόθηκε η ευκαιρία να "δικαιωθεί" (για το βρισίδι στη φίλη του) αλλά και να "μετανιώσει" για το ξεγυρισμένο μπερντάκι με το οποίο φιλοδώρησε τον τύπο που έβρισε και χειροδίκησε. Σαφώς έχει αξία το "μετάνιωμα" (στο πλαίσιο που γράφει ο φίλος ότι κοιτάζει να αλλάξει πορεία, να ελέγξει το θυμό του κτλ), όμως το πρόβλημα για μένα είναι στο ότι ο σωματότυπός του προφανώς του επιτρέπει να "δικαιώνεται" άμα πιαστεί στα χέρια. Κοινώς, δεν είναι κανένας ξερακιανός, αλλά έχει μπράτσα για να κάνουν παρέα στο μπόι. Με άλλα λόγια, το θέμα δεν είναι ο θυμός (πόσοι από εμάς δεν έχουν ονειρευτεί να πλακώσουν ένα συνάνθρωπό τους επειδή -νομίζουν ή πράγματι- τους έθιξε; Πόσοι, όμως, έχουν και τη δυνατότητα βάσει σώματος να το κάνουν Το πρόβλημα είναι ότι (ασυνείδητα-υποσυνείδητα) ο freedubus ξέρει ότι αν πιαστεί στα χέρια οι πιθανότητες είναι πως αυτός θα κουβαλήσει το δαρμένο στο ασθενοφόρο, κι όχι το αντίθετο. Κοινωνικό ρατσισμό βιώνουν πολλές κατηγορίες ανθρώπων λόγω της εμφάνισής τους: άσχημοι (εντός ή εκτός εισαγωγικών), κοντοί, χοντροί. Τουλάχιστον (ή, δυστυχώς, με την έννοια ότι αποτελλεί πειρασμό) ο freedubus μπορεί να εκδηλώσει το θυμό του έμπρακτα. Τι να πει ο "κοντοπίθαρος" που παραγκωνίζεται στις ουρές, ας πούμε. Αναρωτιέμαι, λοιπόν, τι πορεία θα είχε το anger management control αν ο freedubus έπεφτε πάνω σε έναν ανάγωγο αλήτη που, αφού έβριζε τη φίλη του και την έλουζε με μπύρα, στη συνέχεια τον σάπιζε στο ξύλο, αφήνοντάς τον και προσβεβλημένο-εξαγριωμένο, και δαρμένο.
gtroza Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 άρα διαλέγουμε μια πιό βολική θέση για όλους δεν είμαι ψηλός (το διατυπωνο κομψά !) για το ξύλο μαζί σου, άν και έχει δίκιο ο Snoob το τέλος ενός καυγά, μπορεί να αποδειχτεί και μοιραίο πιό βολική θέση όποιος μπλέκει με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες .
livewire Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δεν πάει στράφι νομίζω το anger management, επειδή κάποιο μαζοχάκι ήθελε απελπισμένα τις ξυλιές του. Συνέχισε κανονικά στο δρόμο της αυτογνωσίας. Άκου και λίγο gospel. Κατά τ' άλλα... Με κάλυψε θαυμάσια ο blashyrkh+ ._ =*
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.