Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

λεω να κανουμε ενα poll με το τι θα φτιαξει ο καθενας μας 

Πιο σωστό poll θα ήταν με τι σειρά θα το τερματίσει ο καθένας μας, γιατί άνετα το κόβω να το τερματίζουμε και με τους 5...

Δημοσ.

Μεχρι ποσα lvl θα πηγαινει?? και επιδης μπορει καποιος να μου εξηγησει πως δουλευουν οι servers??δλδ φτιαχνεις τον παιχτη σου σε εναν server και μετα δεν μπορεις να πας σε αλλον οπως ειναι στα περισσοτερα MMORPG??

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν persistent servers, δλδ που να υπάρχουν συνέχεια, όπως στα mmo. Φτιάχνεις ένα game(server) και διαλέγεις αν θες να μπορούν να μπουν κ άλλοι (μέχρι 4?) ή όχι. Όταν βγειτε όλοι ο server σταματάει να υπάρχει. Δεν είναι mmo. ^_^

Για το lvl νομίζω 100? Αλλά και πάλι δεν είναι όπως στα περισσότερα mmo που φτάνεις το max lvl και έχεις endgame. Παίζει να μη φτάσεις και ποτέ πάνω από 70-80 αν δε το λιώσεις. Τουλάχιστον έτσι ήταν στο 2.

Δημοσ.

To max lvl θα ειναι 60 αλλα δεν ξερω ποσο ευκολα θα το φτανεις.Μαλλον εχουν σκοπο να βγαλουν 1-2 expansion που θα ανεβασουν κ το lvl εκτος των αλλων.

Δημοσ.

Γύρω στο 2019 θα δούμε και το πρώτο expansion με level cap 70 :rolleyes:

Μαλλον εννοεις ότι το 2019 η blizz θα ανακοινώσει ότι βρισκεται σε σκέψεις για τη δημιουργια expansion για το D3 :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Κορυφή πάντως, με ελκύει όλο και περισσότερο ο DH.

ευτυχώς που υπάρχει επιλογή φύλου...

Δημοσ.

Κάνοντας ένα πρώτο έλεγο για προπαραγγελία βρήκα ένα μαγαζί αγγλία που το δίνει σαφώς πιο φθηνά από τα υπόλοιπα αλλά δεν έχω πάρει ποτέ απο εκεί, οπότε είμαι λίγο επιφυλακτικός.

GameConnection.co.uk

Το γνωρίζει κανείς το συγκεκριμένο;

παιδιά έκανα λογαριασμό να ρωτήσω μόνο γι αυτό. Είχα κάνει προπαραγγελία από εκεί 30 Ευρώ. Τους έστειλα email μετά από μερικές μέρες για αλλαγή διεύθυνσης και δεν απάντησαν. Αργότερα άλλαξαν και την τιμή, την πήγαν στα 40 Ευρώ περίπου.. και σήμερα διαπίστωσα ότι μου ακύρωσαν την παραγγελία και μου έβαλαν 5 λίρες στον λογαριασμό στο site. Έπαθε κανείς άλλος το ίδιο; Ειδοποίηση καμία εν τω μεταξύ..τι να πω... ευτυχώς δεν είχα ακυρώσει απο αμαζον

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...