shooterg Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 και.εγω.το.ιδιο!!..καντε.με.add.. TormentorGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user0x Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα σας!μπορω να αγορασω κατευθειαν το diablo reaper of souls?ή πρεπει να αγορασω το diablo 3 και μετα το reaper of souls? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/248988-diablo-iii/page-1151?hl=%2Bdiablo&do=findComment&comment=54458865 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δεν είναι standalone, πρέπει να πάρεις το base game πρώτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user0x Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 το reaper of souls ειναι προσθετο στο diablo 3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Ναι, expansion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user0x Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 επισης το diablo χρειαζετε direct x 11? η καρτα γραφικων μου εχει direct x 9 εχω βρει requirements αλλα δεν λεει πουθενα τι direct x θελει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Ποια κάρτα έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 κανονικα οπως ειναι το πραγματα τωρα πρεπει να αγοραζεις το reaper of souls πρωτα και αμα θες expansion τοτε να αγορασεις και το diablo :rolleyes: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkoumas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα Της τελευταίες δυο μέρες μου βγάζει σφάλμα και με πετάει έξω! Application Encountered an Unexpected Error Έχει συμβεί σε κάποιον ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Έκανες reinstall? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkoumas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Το κρατάω για τελευταίο το reinstall, έκανα check and repair άλλα δεν διορθώθηκε. Είδα ότι το έχει πάθει και άλλος κόσμος άλλα δεν βρήκα κάποια λύση ακόμα. Έστειλα ticket και περιμένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shooterg Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Εχω καιρο που αγορασα το diablo μαζι με το expansion και δεν καταλαβαινω τιποτα..ειδικα αυτο το adventure mode και τα greater rift..μπορει να μου εξηγησει καποιος γενικα για το παιχνιδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Εχω καιρο που αγορασα το diablo μαζι με το expansion και δεν καταλαβαινω τιποτα..ειδικα αυτο το adventure mode και τα greater rift..μπορει να μου εξηγησει καποιος γενικα για το παιχνιδι? Το παιχνίδι έχει 2 modes: Campaign (που παίζεις κανονικά το σενάριο κλπ) και adventure που μπορείς να κυκλοφορείς ελεύθερο σε όλους τους χάρτες, να κάνεις rifts / greater rifts κλπ Για να κάνεις greater ritfs πρέπει πρώτα να κάνεις απλά rifts και να πάρεις τα Greater Rift Keystone. Η διαφορά είναι ότι στα greater rifts έχεις χρόνο 15.00 λεπτά για να τα τελειώσεις και τα τέρατα δε ρίχνουν αντικείμενα παρά μόνο στο τέλος, ο rift guardian. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shooterg Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 και ποιος ο λογος να παιζεις adventure? για τα αντικειμενα? ο χαρακτηρας μου πως σας φαίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις