Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι παυλαρα drivers ηταν κατεβασα νεοτερους και ολα οκ.σφωνω blacl αλλα ποναει και στο 16 οταν εθναι απο τετοια μαμακια

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι ρε αδερφε απλα όταν η μονη ελευθερη ωρα σου είναι το πρωι που το παιδι είναι σχολειο αναγκαστικα εκει εισαι :)

Δημοσ.

ναι ρε αδερφε απλα όταν η μονη ελευθερη ωρα σου είναι το πρωι που το παιδι είναι σχολειο αναγκαστικα εκει εισαι :)

τότε το hardcore είναι πρόβλημα ή μάλλον πιο hardcore!!! :D σε καταλαβαίνω πάντως, να ξέρεις.

μετά όταν γυρνάει ξεκινάει το irl hardcore

μετά ... άστα να πάνε! πάντως όταν μεγαλώσει και παίζουν μαζί, θα είναι σούπερ!!!

Δημοσ.

καλα αυτό εννοείται . ηδη το tablet το παιζει στα δαχτυλα.... ! και ας είναι 2 1/2 ετοιμάζω την καλυτερη γυναικα gamer !!!

Δημοσ.

Μπράβο ρε συ! Μ' αρέσεις!

εγώ χρόνια προσπαθώ με τη δικιά μου (την κοπελιά), τίποτα!

Μόνο τώρα παίζει κάτι ανοησίες στο ipad...

κάτι είναι και αυτό βέβαια αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει υπομονή σε αυτά!

Τελευταία ελπίδα η ανιψιά μου. Έχει προοπτική για hardcore gaming!

Δημοσ.

καλα η γυναικα ηταν ρε συ σε hardcore guild στο wow..........επι εποχης tbc ....από day 1 μεχρι 1 μηνα πριν το wrath . Μετα επιασε δουλεια και το παρατησε ! Εδώ αγοράσαμε 2ο υπολογιστη μονο και μονο για να παιζουμε μαζι wow !!!

• Like 1
Δημοσ.

καλα η γυναικα ηταν ρε συ σε hardcore guild στο wow..........επι εποχης tbc ....από day 1 μεχρι 1 μηνα πριν το wrath . Μετα επιασε δουλεια και το παρατησε ! Εδώ αγοράσαμε 2ο υπολογιστη μονο και μονο για να παιζουμε μαζι wow !!!

δεν είσαι ο μόνος , εδώ και 5 χρόνια εμείς έχουμε λιώσει αρκετά MMO :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

οτι και να γινει δεν αγοραζω κανενα expansion εκτος και αν μεινει το ΑΗ (που δεν διαφαινεται κατι τετοιο)

η εκτος και αν το βαλουν μεχρι 10 ευρω που και παλι θα το σκεφτω!

* υπενθυμιζω οτι σε 800+ ωρες παιχνιδιου (!!!) δε μου επεσε ουτε 1 αντικειμενο που να πωληθει

πανω απο 60 Μ ... ελεος δηλαδη. Οτι εκανα το εκανα με flipping αρκετα καθυστερημενα και οταν

δεν ειχε ποια κανενα νοημα, ισα ισα που εφτιαξα τον βαρβαρο μου στα 292 Κ damage

Δημοσ.

οτι και να γινει δεν αγοραζω κανενα expansion εκτος και αν μεινει το ΑΗ (που δεν διαφαινεται κατι τετοιο)

Θυμίσου το αυτό τον Μάρτιο, θα στο υπενθυμίσω :P

Δημοσ.

οκ εδω ειμαστε και θα το δεις!!! Γιατι να το παρω, για να παιξω 1 πιστα παραπανω? kai 1 χαρακτηρα παραπανω?! Εδω ακομα παιζω το δευτερο το μαγο και τους αλλους 3 δεν τους εχω αγγιξει καθολου!!! δεν εχει νοημα, και αντε και μου πεσανε

καλα αντικειμενα και εφτιαξα καλο χαρακτηρα, so what?! χωρις ΑΗ δεν εχει κανενα νοημα!

Κατσε να δουμε και τις τιμες... αμα το εχουν 40-50 ευρω θα γελασουν και τα τσιμεντα!

Δημοσ.

Φίλος, παιξε κανα χρηματιστήριο γιατι εχεις μπερδευτεί. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...