GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Οχι παυλαρα drivers ηταν κατεβασα νεοτερους και ολα οκ.σφωνω blacl αλλα ποναει και στο 16 οταν εθναι απο τετοια μαμακια
BlackScorpionX Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 προς γνώση και συμμόρφωση τότε! Εγω σε καταλαβαίνω! Απλά το hardcore είναι hardcore και θέλει hardcore συνθήκες όταν παίζεις!
GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 ναι ρε αδερφε απλα όταν η μονη ελευθερη ωρα σου είναι το πρωι που το παιδι είναι σχολειο αναγκαστικα εκει εισαι
paularas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 μετά όταν γυρνάει ξεκινάει το irl hardcore
BlackScorpionX Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 ναι ρε αδερφε απλα όταν η μονη ελευθερη ωρα σου είναι το πρωι που το παιδι είναι σχολειο αναγκαστικα εκει εισαι τότε το hardcore είναι πρόβλημα ή μάλλον πιο hardcore!!! σε καταλαβαίνω πάντως, να ξέρεις. μετά όταν γυρνάει ξεκινάει το irl hardcore μετά ... άστα να πάνε! πάντως όταν μεγαλώσει και παίζουν μαζί, θα είναι σούπερ!!!
GaGaS_Thess Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 καλα αυτό εννοείται . ηδη το tablet το παιζει στα δαχτυλα.... ! και ας είναι 2 1/2 ετοιμάζω την καλυτερη γυναικα gamer !!!
BlackScorpionX Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μπράβο ρε συ! Μ' αρέσεις! εγώ χρόνια προσπαθώ με τη δικιά μου (την κοπελιά), τίποτα! Μόνο τώρα παίζει κάτι ανοησίες στο ipad... κάτι είναι και αυτό βέβαια αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει υπομονή σε αυτά! Τελευταία ελπίδα η ανιψιά μου. Έχει προοπτική για hardcore gaming!
GaGaS_Thess Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 καλα η γυναικα ηταν ρε συ σε hardcore guild στο wow..........επι εποχης tbc ....από day 1 μεχρι 1 μηνα πριν το wrath . Μετα επιασε δουλεια και το παρατησε ! Εδώ αγοράσαμε 2ο υπολογιστη μονο και μονο για να παιζουμε μαζι wow !!! 1
lefteris210 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 καλα η γυναικα ηταν ρε συ σε hardcore guild στο wow..........επι εποχης tbc ....από day 1 μεχρι 1 μηνα πριν το wrath . Μετα επιασε δουλεια και το παρατησε ! Εδώ αγοράσαμε 2ο υπολογιστη μονο και μονο για να παιζουμε μαζι wow !!! δεν είσαι ο μόνος , εδώ και 5 χρόνια εμείς έχουμε λιώσει αρκετά MMO
Stavrakas13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 http://www.dailymotion.com/video/x16xlqd_d3-ros-feature-trailer_videogames Ελπίζω να μην αφαιρεθεί και αυτό
greeneye Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 οτι και να γινει δεν αγοραζω κανενα expansion εκτος και αν μεινει το ΑΗ (που δεν διαφαινεται κατι τετοιο) η εκτος και αν το βαλουν μεχρι 10 ευρω που και παλι θα το σκεφτω! * υπενθυμιζω οτι σε 800+ ωρες παιχνιδιου (!!!) δε μου επεσε ουτε 1 αντικειμενο που να πωληθει πανω απο 60 Μ ... ελεος δηλαδη. Οτι εκανα το εκανα με flipping αρκετα καθυστερημενα και οταν δεν ειχε ποια κανενα νοημα, ισα ισα που εφτιαξα τον βαρβαρο μου στα 292 Κ damage
Tmark Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 οτι και να γινει δεν αγοραζω κανενα expansion εκτος και αν μεινει το ΑΗ (που δεν διαφαινεται κατι τετοιο) Θυμίσου το αυτό τον Μάρτιο, θα στο υπενθυμίσω
greeneye Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 οκ εδω ειμαστε και θα το δεις!!! Γιατι να το παρω, για να παιξω 1 πιστα παραπανω? kai 1 χαρακτηρα παραπανω?! Εδω ακομα παιζω το δευτερο το μαγο και τους αλλους 3 δεν τους εχω αγγιξει καθολου!!! δεν εχει νοημα, και αντε και μου πεσανε καλα αντικειμενα και εφτιαξα καλο χαρακτηρα, so what?! χωρις ΑΗ δεν εχει κανενα νοημα! Κατσε να δουμε και τις τιμες... αμα το εχουν 40-50 ευρω θα γελασουν και τα τσιμεντα!
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Φίλος, παιξε κανα χρηματιστήριο γιατι εχεις μπερδευτεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις