AlexandrosS3 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Μπορώ να πάρω τους υπότιτλους από AVI ? Αν ναι με ποιο πρόγραμμα ?
parsifal Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Λίγα threads πιο κάτω: Εξαγωγή υποτίτλων από video stream
kastel Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Μπορώ να πάρω τους υπότιτλους από AVI ?Αν ναι με ποιο πρόγραμμα ? Δεν μπορείς.
kastel Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 oxi kastel Όταν είναι ενσωματωμένοι (enbedded) πάνω στο avi δεν μπορείς να τους εξάγεις.
parsifal Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Όταν είναι ενσωματωμένοι (enbedded) πάνω στο avi δεν μπορείς να τους εξάγεις. Μπορείς έμμεσα, με OCR:
kastel Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Μπορείς έμμεσα, με OCR... Από avi θέλει να εξάγει υποτίτλους και όχι από DVD ή αρχεία VOB. Και απ' όσο θυμάμαι (έχω κάτι χρόνια να το χρησιμοποιήσω) το SubRip δεν υποστηρίζει avi. Και αν τέλος πάντων υπάρχει η δυνατότητα εξαγωγής με OCR... για να πάρεις τα σωστά αποτελέσματα θα πρέπει να αφιερώσεις πολύ χρόνο και υπομονή. Τί άλλο να πω... καλό κουράγιο AlexandrosS3!!!
parsifal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 kastel, γι' αυτό έβαλα το screenshot. Για να παρατηρήσεις τη φράση Hard Subbed...
o_magazatoras Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Υπάρχει και ένα εσωτερικό φιλτράκι που μπαίνει στο Virtual Dub και κόβει την ταινία στο κομμάτι που εμφανίζονται οι υπότιτλοι.Ακολούθως,με πηγή αυτό το παραγώμενο αρχείο και με χρωματικό συνδυασμό,πάλι με OCR "ξεκαθαρίζεις" τα γράμματα και αποθηκεύεις σε txt."Ζήσε Μάη μου...",καλύτερα να κάτσει κάποιος να τη ...μεταφράσει μόνος του ή,στη χειρότερη,να γράψει τις προτάσεις μία-μία την ώρα που παρακολουθεί την ταινία και μετά με κάποιο άλλο srt (για τους χρόνους...) και ένα proggy,κάπως σαν translate λέγεται,μεταφέρει τους χρόνους. Ας περιμένει άλλη έκδοση της ταινίας που ζητάει ή την "διαρροή" των υποτίτλων που ψάχνει.
vavoom Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Η τελευταία έκδοση του Subrip υποστηρίζει avi, αλλά είναι ολόκληρη ιστορία για να καταλήξεις με το srt. Υπάρχει οδηγός στο site του Subrip.
playlandos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Ποιό είναι το site του subrip αν μου πεις οτι γίνεται σε avi πραγματικά σε αγαπάω φίλε!
parsifal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Ορίστε το link για το site του SubRip: http://zuggy.wz.cz/
playlandos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μπορείτε σας παρακλώ να με βοηθήσετε και να μου πείτε πως θα βγάλω τους υπότιτλους μέσα απο το avi ; Ευχαριστώ
parsifal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Υπάρχει περιγραφικός οδηγός με εικόνες στο site του SubRip: http://zuggy.wz.cz/guides/video.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.