LordArthas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Γεια χαρα σε ολους. Θα ηθελα να ζητησω τη γνωμης σας σχετικα με τις βαθμολογιες των πτυχιων του εξωτερικου. Τελειωσα στην Ιταλια και ο βαθμος του πτυχιου μου στην κλιμακα του 10 ειναι 8,82. Στην πραξη αναγνωρησης απο το ΔΟΑΤΑΠ ομως, μου αναγνωρισαν το πτυχιο με βαθμο 7,83. Γνωριζετε αν αυτη η αξιολογηση ειναι νομιμη και τι πρεπει να κανω για να αναγνωριστει ο βαθμος που αναγραφεται στο πτυχιο μου; Εχετε κατι να μου προτεινετε; Ευχαριστω. P.S. Τηλεφωνησα στο ΔΟΑΤΑΠ, αλλα οπως ηταν αναμενομενο, δεν πηρα σαφεις απαντησεις...
peterman77 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δεν βγάζεις άκρη με τον ΔΟΑΤΑΠ. Γενικά όμως αν δεν σε υποχρέωσαν να πάρεις και άλλα μαθήματα πρέπει να σου αναγνωρίσουν το 8,82. ΥΓ: πολύ καλός βαθμός!!!!
kage Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 σε ποια χωρα-uni... μπορει να θεωρησαν οτι το πανεπιστημιο αυτο βαζει μεγαλους βαθμους κτλ.. κ πες οτι για να στο αναγωρισουν πρεπει να δωσεις 2-3 μαθηματα το θες?
LordArthas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Η αναγνωριση του πτυχιου, ως ισοτιμο και αντιστοιχο με τα ελληνικα εχει ηδη γινει, διχως να με υποχρεωσουν να δωσω καποιο μαθημα (η σχολη μου στην Ιταλια ειναι 5ετης, ενω εδω στην Ελλαδα 4ετης). Δυστυχως ομως υπαρχει αυτη η αποκλιση στο βαθμο, που δεν μπορω να καταλαβω με ποια κριτηρια την κανουν... Υπαρχει καποιος που να αντιμετωπισε το ιδιο προβλημα; Εκανε καποιες ενεργειες και ποιες ηταν αυτες; Εφεραν αποτελεσμα; Υ.Γ: Ευχαριστω πολυ peterman77
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 (η σχολη μου στην Ιταλια ειναι 5ετης, ενω εδω στην Ελλαδα 4ετης)δηλαδη εκανες παραπανω μαθηματα στην Ιταλια; μαλλον υπολογισαν για τον βαθμο μονο οσα θα εκανες στην Ελλαδα. Σε ποσο καιρο απο την αιτηση σου ηρθε η αναγνωριση;
LordArthas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Σαν αριθμο μαθηματων δεν ξερω αν ειναι περισσοτερα απο την Ελλαδα. Εκανα ομως 1 χρονο περισσοτερο απο την αντιστοιχη ελληνικη σχολη. Η διαδικασια της αναγνωρισης ολοκληρωθηκε ακριβως 3 μηνες απο την ημερομηνια καταθεσης της αιτησης.
Toufas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 μα να μην δωσουν ενα χαρτι με μια εξηγηση γιατι το κανανε....
LordArthas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Ελα μου ντε Μου κανει εντυπωση να μην εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα...
Tuko Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Εμένα δε μου κάνει εντύπωση γιατί 1η φορά ακούω να είναι σχολή εξωτερικού περισσότερα χρόνια απο την αντίστοιχη ελληνικά. Συνήθως είναι λιγότερα ή τα ίδια αλλά με λιγότερα μαθήματα. Οπότε, αυτό που πε το παλικάρι πιο πάνω σκέφτομαι και εγώ, μήπως έχεις κάποιους καλούς βαθμούς σε ΕΞΤΡΑ μαθήματα που δεν υπολογίστηκαν. Αντί να ρωτάς εδώ όμως, πήγαινε να μιλήσεις με κάποιον εισηγητή εκεί όμως να σε "διαφωτίσουν".
LordArthas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μιλησα με εισηγητη και δεν εβγαλα ακρη... Και δυστυχως φοβαμαι οτι δε θα βγαλω, ουτε με την αιτηση επαναβαθμολογησης που μου προτειναν. Απλα ψαχνω πληροφοριες να δω πως θα κινηθω και τι να γραψω στην αιτηση, γιατι μου τονισαν οτι πρεπει να γραψω επειχηρηματα για να μου κανουν επαναβαθμολογηση!!! Βαθμους καλους εχω και σε μαθηματα επιλογης και σε βασικα μαθηματα. Το θεμα ειναι αν εχουν το δικαιωμα ετσι αυθαιρετα να αφαιρουν ο,τι μαθημα τους γουσταρει (αν υπολογισαν με αυτο τον τροπο το βαθμο μου) και να βγαζουν δικους τους μ.ο.
Tuko Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μη ψάχνεις τι έχουν δικαίωμα να κάνουν αυθαίρετα γιατί αν μάθεις ιστορίες για ΔΙΚΑΤΣΑ πριν, ΔΟΑΤΑΠ τώρα ( άλλαξε ο Μανωλιός.. ) θα τρελαθείς και δε λέει να κινηθείς νομικά και να χαλαστείς μόνο για διαφορά στο βαθμό. Τώρα αν μπορούσες κάπως να τους πιέσεις, ίσως να ρωτούσες στον Συνήγορο του Πολίτη.
LordArthas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Γιατι θεωρεις οτι δεν αξιζει; Ο Συνηγορος του Πολιτη ειναι ενα ενδεχομενο που το σκεφτηκα κι εγω. Εχω κατεβασει ηδη την αιτηση του και οπως εχω γραψει, ειμαι στη διαδικασια συλλογης πληροφοριων και ιδεων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.