Προς το περιεχόμενο

Street Fighter IV

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήθελα να ρωτήσω για να παίξω στο windows live το Street Fighter IV χρειάζεται το Product key το οποίο εάν κατάλαβα καλά είναι ξεχωριστό για κάθε παιχνίδι και βρίσκεται στην συσκευασία του..... Εάν μπορεί κάποιος να μου δώσει παραπάνω πληροφορίες και να μου πει εάν αυτό που αναφέρω είναι σωστό.... Ευχαριστώ...

• Απαντ. 506
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ήθελα να ρωτήσω για να παίξω στο windows live το Street Fighter IV χρειάζεται το Product key το οποίο εάν κατάλαβα καλά είναι ξεχωριστό για κάθε παιχνίδι και βρίσκεται στην συσκευασία του..... Εάν μπορεί κάποιος να μου δώσει παραπάνω πληροφορίες και να μου πει εάν αυτό που αναφέρω είναι σωστό.... Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Ναι, το key είναι είναι στο manual του παιχνιδιού που έχεις αγοράσει. Το βάζεις και όλα καλά, είστε έτοιμος μετά για online mayhem

Δημοσ.

Ναι, το key είναι είναι στο manual του παιχνιδιού που έχεις αγοράσει. Το βάζεις και όλα καλά, είστε έτοιμος μετά για online mayhem

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω ηδη ξεκινησει και προπονουμαι για να σας πλακωσω στο ξυλο!! :devil: :devil: :devil: Θα αγορασω το SSF4 AE απο την πρωτη ημερα κυκλοφοριας! Ετοιμαστειτε να φατε πολυ ξυλο απο τον ΣΡΕΝΤΕΡ!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑ!! :devil: :devil: :devil:

Και κατι αλλο Εχει δοκιμασει καποιος απο εσας το mod Krang??

εδω και πολυ καιρο προσπαθω αλλα δεν εχω καταφερει να το κανω να δουλεψει!

http://sf4mods.pbworks.com/w/page/5097096/FrontPage μπες εδώ κατέβασε το συγκεκριμένο skin για seth και κάντο copy-paste,δεν είναι τίποτα δύσκολο.Αν προπονήσε σε pc,mpe666 κάνε με add να σε τουλουμιάσω :P

Δημοσ.

http://sf4mods.pbworks.com/w/page/5097096/FrontPage μπες εδώ κατέβασε το συγκεκριμένο skin για seth και κάντο copy-paste,δεν είναι τίποτα δύσκολο.Αν προπονήσε σε pc,mpe666 κάνε με add να σε τουλουμιάσω :P

το εχω κανει copy paste το mod αλλα δεν δουλευει. εχω κατεβασει και πολλα αλλα mods αλλα ουτε αυτα δουλευουν!

Δημοσ.

Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι τα έκανες paste σε λάθος folder.Τα skins πάνε στο φάκελο: sf4(η όπως αλλιώς το έχεις στο δίσκο σου)\battle\chara\(folder χαρακτήρα πχ του seth είναι ΒΟS) και κάνεις overwrite το αντίστοιχο χρώμα.

Αν δεν έχει ξεκλείδωτα όμως τα alternate και αντικαταστήσεις κάποιο από αυτά(πάλι στο seth για παράδειγμα το 2ο alternate color είναι το bos_02_02.col.emz)τότε προφανώς δεν μπορείς να το δεις εφόσον μέσα στο παιχνίδι δεν έχεις επιλογή για alternate.Υπάρχει πάντως ένα total mod,που δουλεύει κανονικά κι εύκολα με installer..

υγ. Καλού κακού κάνε backup το /Βattle πριν αντικαταστήσεις οτιδήποτε

Δημοσ.

Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι τα έκανες paste σε λάθος folder.Τα skins πάνε στο φάκελο: sf4(η όπως αλλιώς το έχεις στο δίσκο σου)\battle\chara\(folder χαρακτήρα πχ του seth είναι ΒΟS) και κάνεις overwrite το αντίστοιχο χρώμα.

Αν δεν έχει ξεκλείδωτα όμως τα alternate και αντικαταστήσεις κάποιο από αυτά(πάλι στο seth για παράδειγμα το 2ο alternate color είναι το bos_02_02.col.emz)τότε προφανώς δεν μπορείς να το δεις εφόσον μέσα στο παιχνίδι δεν έχεις επιλογή για alternate.Υπάρχει πάντως ένα total mod,που δουλεύει κανονικά κι εύκολα με installer..

υγ. Καλού κακού κάνε backup το /Βattle πριν αντικαταστήσεις οτιδήποτε

κατεβασα ενα αλλο μοντ το Batman mod που μπαινει στον φακελο του Zangief και δουλεψε!! φαινεται πως εβαζα το mod krang σε λαθος φακελο! τωρα ομως που πηγα να το κατεβασω παλι βγαινει μηνυμα οτι το εχουν διαγραψει! που μπορω να το βρω εψαξα ολο το ιντρνετ και δεν το βρηκα.

Δημοσ.

Μάγκες, υπάρχει Link με Skins (όχι χοντροκομμένα όμως), το οποίο να δουλεύει και στο download και στο installation; Δεν παρακολουθούσα, και δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν homebrew κόλπα. Πραγματικά θα τις έκοβα για μια ανανεωσούλα στις εμφανίσεις.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Gamertag: GRLSOV114 για όποιον θέλει (είδα περίεργο challenge στο thread του SSFIVAE) χωρίς macros και άλλες "χαρές".

Βέβαια είμαι και ψιλοχάλιας. ^_^

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Έχω εδώ και κάμποσο καιρό το Street Fighter 4, όλα τα έχω ξεκλειδώσει μέχρι στιγμής. Εκτός από ένα, τα κουστούμια. Καμιά βοήθεια για το τι θα κάνω για να μου εμφανιστεί αυτό εδώ: Αρχείο εικόνας.

Είναι το σημείο με το κόκκινο χρώμα. Έχω φάει τον κόσμο, μα δεν βρίσκω λύση.

Ευχαριστώ πολύ!! :-D

sf4cscs.bmp

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...