Προς το περιεχόμενο

UMBRELLA - remath.net

DJ-RaZieL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας αγαπητοί συνάδελφοι, φίλοι και παρευρισκόμενοι του φόρουμ μας.

Σήμερα είναι μια μεγάλη ημέρα για μένα λόγω της ανακοίνωσης που θέλω να κάνω.

Δεν μακρυγορώ όμως άλλο...

Η εταιρία μου, UMBRELLA Corporation, είναι leader στα innovations και στις εφαρμογές που κάνουν και θα κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη τα επόμενα έτη.

Η UMBRELLA έχει παράγει ένα απίστευτο project, του οποίου το όνομα είναι remath.net, μετά από μήνες σκληρής δουλειάς και έρευνας επάνω στο κομμάτι της θεωρίας αριθμών και έχει ως στόχο της κυρίως την ακαδοιμαϊκή κοινότητα και τους ερευνητές.

To remath.net, revolutionary mathematics, είναι ένα επαναστατικό σύστημα το οποίο μπορεί να υπολογίζει τεράστιους αριθμούς με υψηλή ακρίβεια. Βασικά το remath.net δίνει λύσεις σε όσους θέλουν να υπολογίσουν και να κάνουν πράξεις με νούμερα τα οποία ξεπερνούν κατά πολύ το περιοριστικό IEEE 64bit.

Εφαρμογές που έχουν τέτοιες ανάγκες ενδικτεικά είναι:

a. Αεροναυπηγική.

b. Αεροδιαστημικά προγράμματα και προσωμοιώσεις επάνω σε αυτά.

c. Ροές (αέρας και υγρά - Ferrari, Renault και Toyota simulation models).

d. Προσομοιώσεις πυρηνικών σχάσεων και τα συναφή.

e. Έρευνα στη θεωρία πληροφορίας.

f. Κρυπτογραφία και ανάλυση.

g. Βιολογία, νανοτεχνολογία και υβρηδικά συστήματα.

....

Στην ουσία με το remath.net κάποιος μπορεί απο παντού και πάντα να κάνει δουλειά και έρευνα και ταυτόχρονα να μη πληρώνει χιλιάδες δολλάρια την ώρα για ερευνητικά κέντρα τα οποία θα τον αναγκάσουν μάλιστα να βρίσκεται εγγεγραμένος σε συγκεκριμένα πανεπιστήμια ή να χρησιμποποιεί αναγνωρισμένα IP και PC με ειδικά keys. Επίσης κανένα ερευνητικό κέντρο στο κόσμο αυτή τη στιγμή δεν υποστηρίζει χιλιάδες bit και είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να υποστηρίξουμε σε μικρό πωλυωνυμικό χρόνο πράξεις με τέτοιους αριθμούς.

Περισότερες πληροφορίες στο: https://www.remath.net/.

Μπορείτε για ένα μήνα να δοκιμάσετε free τις υπηρεσίες μας και να μας βοηθήσετε να τις εξελίξουμε μέσα από τα σχολιά σας και τις απαιτήσεις σας.

Το σύστημα είναι ακόμα σε Beta στάδιο!

Μπορείτε εάν θέλετε επίσης, να δείτε και το παράδειγμα στο επισυναπτόμενο PDF και λίγα λόγια για την εταιρία μας.

Θα ήθελα να σημειώσω ότι web browsers όπως οι Internet Explorer 6 και 7 δεν υπακούν στα διεθνή standards και έτσι δεν υποστηρίζουν τις λειτουργίες του remath.net.

Να σημειώσουμε επίσης ότι πολλά e-mails, όπως το Windows Live Hotmail, μεταφέρει τα e-mail από το remath.net στα junk και δεν υποστηρίζει την ενεργοποίηση των λογαριασμών σας με ένα απλό click αλλά σας ζητά να κάνετε copy paste τα activation keys.

Επειδή στην UMBRELLA είμαστε κυρίως open source community και επίσης συμβαδίζουμε με τα standards θεωρούμε τη Microsoft και τις αδικαιολόγητες τακτικές της απαράδεκτες. Σκεφτόμαστε σοβαρά να την κάνουνμε μάλιστα και black listed. Οπότε εάν προσπαθείσετε να κάνετε χρήση των υπηρεσιών μας με προιόντα Microsoft, είναι πολύ πιθανό να αποτύχετε!

Εμείς σας προτείνουμε τη χρήση του Mozilla Firefox 2.0.14 και 3.0.

Σημείωση:

Το πιστοποιητικό της σελίδας επειδή είναι certified από εμάς, οι Internet browsers το βλέπουν invalid... Αποδεχτήτε το με exception για να γίνει install στον browser σας.

Ευχαριστούμε.

Με εκτίμηση,

Δελαπόρτας Γεώργιος

Co-founder and CIO of

UMBRELLA Corporation

UMBRELLA Corporation - remath.net.pdf.zip

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πολύ καλή ιδέα ακούγεται,αν και το target group είναι πολύ περιορισμένο στο οποίο απευθύνεσαι!

Γιατί ζητάει "accept certification" όταν μπαίνω στο site όμως?

Καλησπέρα.

Ο λόγος ύπαρξης του ίδιου του project είναι για χρήση εξειδικευμένη.

Σχετικά με το πιστοποιητικό όπως είπα και πιο πάνω:

"Σημείωση:

Το πιστοποιητικό της σελίδας επειδή είναι certified από εμάς, οι Internet browsers το βλέπουν invalid... Αποδεχτήτε το με exception για να γίνει install στον browser σας."

Ευχαριστώ.

• Super Moderators

Αν και δεν καταλαβαίνω τίποτα απ' αυτό το project (δεν είναι του επιστημονικού μου πεδίου)...

... να επιστήσω την προσοχή στο όνομα Umbrella Corporation και στο λογότυπο, έτσι όπως εμφανίζεται στο site: υποθέτω ότι γνωρίζετε πως πρόκειται για πνευματική ιδιοκτησία της Capcom, της εταιρείας που δημιούργησε τα παιχνίδια Resident Evil.

http://en.wikipedia.org/wiki/Umbrella_Corporation

Καλησπέρα σας.

Επειδή πολλοί δεν γνωρίζετε τα περι copyright και Intellectual properties...και περίμενα ότι κάτι τέτοιο θα υποθεί σας παραπέμπω στην διεθνή αρχή τυποποίσης και νομοθεσίας:

http://www.copyright.gov/

Οι δικηγόροι μας όπως και επίσης η εταιρία μας έχει πλήρη γνώση.

Τέλος μπορείτε και οι ίδιοι να συμβουλευτείτε τα δημόσια αρχεία για τη διευθέτηση του θέματος ονοματοδοσίας για να δείτε ότι τα copyright ανήκουν σε εμάς, μιάς και ποτές η εταιρία παιχνιδιών η οποία εξέδωσε το game δεν κατοχύρωσε το όνομα.

Επίσης το λογότυπο και τα χρώματα είναι δικά μας.

Τέλος για αυτούς που δε το γνωρίζουν και για να λήξω αυτο το θέμα εδώ, το UMBRELLA είναι επιστημονικός και εμπορικός - επιχειρηματικός όρος ανάμεσα σε εταιρίες του κλάδου μας και χρησιμοποιείται ευρέως από τους CEO στα διεθνή επιχειρισιακά δρώμενα.

Ευχαριστώ.

Δελαπόρτας Γεώργιος

Co-founder and CIO of

UMBRELLA Corporation

Καλησπέρα.

Εάν απαντήσουν θετικά τότε ίσως να υποστηρίξουμε και τη Renault.

Εγώ ανέφερα τα μοντέλα τον παραπάνω εταιριών γιατί είναι πρότυπα!

Ευχαριστώ.

Δελαπόρτας Γεώργιος

Co-founder and CIO of

UMBRELLA Corporation

Καλησπέρα.

Εάν απαντήσουν θετικά τότε ίσως να υποστηρίξουμε και τη Renault.

Εγώ ανέφερα τα μοντέλα τον παραπάνω εταιριών γιατί είναι πρότυπα!

Ευχαριστώ.

Δελαπόρτας Γεώργιος

Co-founder and CIO of

UMBRELLA Corporation

μπορεις να μου πεις πιες αλλες εταιρείες υποστηρίζεις και με ποιον μιλησες απο την renault για να τους υποστηρίξεις?

• Super Moderators
Καλησπέρα σας.

Επειδή πολλοί δεν γνωρίζετε τα περι copyright και Intellectual properties...[...]

Eπειδή τυγχάνει να γνωρίζω κάτι λίγα, περιμένω να δω ποιό ακριβώς σήμα έχετε κατοχυρώσει, αφού, καθώς γνωρίζετε τόσο καλά για το "Intellectual Properties" (Πνευματική Ιδιοκτησία λέγεται, έλληνες είμαστε), θα έχετε υπ' όψιν σας ότι δεν μπορείτε να κατοχυρώσετε σήμα που χρησιμοποιείται σε έργο που προστατεύεται από πνευματική ιδιοκτησία και ότι εάν, κατά τύχη, το κατοχυρώσετε, μπορεί να κατατεθεί ένσταση και να σας το αφαιρέσουν.

Οι δικηγόροι μας όπως και επίσης η εταιρία μας έχει πλήρη γνώση.

Τέλος μπορείτε και οι ίδιοι να συμβουλευτείτε τα δημόσια αρχεία για τη διευθέτηση του θέματος ονοματοδοσίας για να δείτε ότι τα copyright ανήκουν σε εμάς, μιάς και ποτές η εταιρία παιχνιδιών η οποία εξέδωσε το game δεν κατοχύρωσε το όνομα.

Επίσης το λογότυπο και τα χρώματα είναι δικά μας.

Η αλήθεια είναι ότι έριξα μια γρήγορη ματιά.

Στην Ελλάδα υπάρχει ένα (1) σήμα Umbrella με κλάσεις που δεν έχουν σχέση με επιστημονική έρευνα (αφού έχετε πλήρη γνώση, ξέρετε και τι είναι οι κλάσεις, μην σας το εξηγώ τώρα).

Στο Alicante (ξέρετε εσείς...) δεν υπάρχει κατοχυρωμένο σήμα με όνομα Umbrella. Ούτε επωνυμία με όνομα Umbrella. Τίποτις.

Τέλος για αυτούς που δε το γνωρίζουν και για να λήξω αυτο το θέμα εδώ, το UMBRELLA είναι επιστημονικός και εμπορικός - επιχειρηματικός όρος ανάμεσα σε εταιρίες του κλάδου μας και χρησιμοποιείται ευρέως από τους CEO στα διεθνή επιχειρισιακά δρώμενα.

Θα το λήξω κι εγώ εδώ γιατί δεν με απασχολεί κι ιδιαίτερα, άλλωστε δεν είμαι ο κάτοχος του σήματος ούτε της πνευματικής ιδιοκτησίας του Resident Evil. Απλώς το Umbrella είναι μία λέξη. Ούτε όρος είναι ούτε ορός. Τα περί "ευρείας χρήσης" είναι μάλλον προς κατανάλωση του ευρέως κοινού.

;)

Αγαπητέ φίλε μου.

Μου ζητάς πράγματα τα οποία δεν είναι δικιά μου αρμοδιότητα και επίσης ακόμα και να ήθελα να στο πώ δε θα μου επιτρεπόταν λόγω εταιρικής πολιτικής.

Ελπίζω να κατανοείς.

Αυτη τη στιγμή είμαστε οι πιο ανταγωνιστοικοί και δέν έχουμε πραγματικά μεγάλο αντίπαλο σε αυτό που κάνουμε διότι πολύ απλά είναι μοναδικό. Είναι η εξέλιξη. Το μέλλον εδώ, σήμερα.

Οι δηλώσεις μου λοιπόν πρέπει να είναι αρκετά προσεγμένες.

Ευχαριστώ.

Δελαπόρτας Γεώργιος

Co-founder and CIO of

UMBRELLA Corporation

Αγαπητέ paredwse,

μπορείς να έχεις οποιαδήποτε άποψη θες για το θέμα αλλά όχι να δημιουργείς εντυπώσεις και να προσβάλεις την εταιρία μας με λόγια του αέρα.

Θα με συγχωρέσεις λοιπόν αλλά θέλω το ονομά σου ή εάν δε θές, όνομα και διεύθυνση του δικηγόρου σου και θα τα μιλήσουν, οι εταιρικοί μας δικηγόροι με τον δικό σου.

Ευχαριστώ πολύ.

Δελαπόρτας Γεώργιος

Co-founder and CIO of

UMBRELLA Corporation

• Super Moderators
Αγαπητέ paredwse,

μπορείς να έχεις οποιαδήποτε άποψη θες για το θέμα αλλά όχι να δημιουργείς εντυπώσεις και να προσβάλεις την εταιρία μας με λόγια του αέρα.

Θα με συγχωρέσεις λοιπόν αλλά θέλω το ονομά σου ή εάν δε θές, όνομα και διεύθυνση του δικηγόρου σου και θα τα μιλήσουν, οι εταιρικοί μας δικηγόροι με τον δικό σου.

Ευχαριστώ πολύ.

Δελαπόρτας Γεώργιος

Co-founder and CIO of

UMBRELLA Corporation

Ουάου, έχω τρομάξει πάρα πολύ! :-)

Ψάχνοντας λιγάκι βρήκα κάτι ενδιαφέρον:

[...] και όσον είχα αναφέρει σε εκείνο το ρημάδι το post μου κάποτε ως qtgeo.

Φιλικά.

DJ-RaZieL

Εσύ λοιπόν είσαι ο qtgeo; Τι γίνεται το Ευφυές Νευρωνικό Δίκτυο σου;

Εντάσσεται κι αυτό στο Umbrella Corporation; :lol:

Αγαπητέ φίλε μου.

Μου ζητάς πράγματα τα οποία δεν είναι δικιά μου αρμοδιότητα και επίσης ακόμα και να ήθελα να στο πώ δε θα μου επιτρεπόταν λόγω εταιρικής πολιτικής.

το να διαφημιζεις την εταιρειας σου ειναι αντιθετο της εταιρικης σου πολιτικής?

Αυτη τη στιγμή είμαστε οι πιο ανταγωνιστοικοί και δέν έχουμε πραγματικά μεγάλο αντίπαλο σε αυτό που κάνουμε διότι πολύ απλά είναι μοναδικό. Είναι η εξέλιξη. Το μέλλον εδώ, σήμερα.

μετριόφρων σε βρίσκω

Οι δηλώσεις μου λοιπόν πρέπει να είναι αρκετά προσεγμένες.

Ευχαριστώ.

Δελαπόρτας Γεώργιος

Co-founder and CIO of

UMBRELLA Corporation

οντως πρεπει να ειναι προσεγμένες γιατι δεν ξέρεις ποιος σε διαβάζει

Επειδή ψάχνω για δουλειά, με δέχεστε;

Είμαι 31 και τα τελευταία 14 χρόνια ήμουν CAM (Chief Account Manager) στην BBDO διαφημιστική στη Νέα Υόρκη. Αυτή τη στιγμή δουλεύω προσωρινά στο τμήμα καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών (οδηγός).

Νομίζω μπορώ να κάνω το project αυτό διαβόητο παγκοσμίως, να σας οδηγήσω σε νέα επίπεδα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...