af8artos Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 γεια σας, μήπως έχει κανένας ιδέα που μπορώ να βρω τσιντσιλά οτιδήποτε χρώματος εκτός από το κλασσικό γκρί? έχω ήδη ένα αρσενικό γκρι και του ψάχνω ένα άλλο για παρέα. αν κάποιος πουλάει ή χαρίζει ας μου γράψει εδώ παρακαλώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δε πιστεύω να προορίζονται για γούνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CF%83%CE%B9%CE%BD%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%AC απ οτι ειδα υπαρχει κ γατα τσιντσιλα... ψαξε στο google ή στην xe.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papahlamidas Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Έλεος... lol Τη ζώο είναι αυτό ρε παιδιά?? Νιαουρίζει κιόλας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e_lena Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 http://www.cheapet.gr/catalog/product_info.php/products_id/197 για ριξε μια ματια εδω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
af8artos Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 είχα επικοινωνήσει με το cheapet αλλά μου είπαν ότι αυτή την εποχή είναι δύσκολο να βρεθέι τσιντσιλά άλλου χρώματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Φίλε άφθαρτε, αν το Τσιντσίλα (στα Αγγλικά) είναι ενήλικο καλό θα ήταν να τον αφήσεις μόνο του. Ιδίως αν δεν είχε συναναστροφή με άλλο Τσιντσίλα τα τελευταία χρόνια Υστατή λύση είναι να βρεις ένα θυλικό ενήλικο, αλλά τους πρώτους μήνες να τα κρατάς χώρια στο ίδιο δωμάτιο και μόνο υπό την επίβλεψή σου μαζί. Αν είναι ακόμα μικρό είναι εύκολο να το ταιριάξεις με άλλα αρσενικά, αλλά και πάλι με προσοχή. Επίσης 2 μαζί θέλουν το διπλάσιο χώρο κλουβιού (1.4μ χ .80μ χ 1μ είναι ιδανικό για δύο) και φυσικά 1-2 ώρες ελευθέρα μέσα σε ένα μεγάλο δωμάτιο. Ελπίζω να ξέρεις πως να ξεχωρίζεις τα αρσενικά από τα θυλικά, μιάς και τα δύο έχουν π**λι και δεν θα γεμίσει ο τόπος τρίχες από το "μαλιοτράβηγμα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Ελπίζω να ξέρεις πως να ξεχωρίζεις τα αρσενικά από τα θυλικά, μιάς και τα δύο έχουν π**λι και δεν θα γεμίσει ο τόπος τρίχες από το "μαλιοτράβηγμα". W T F ? ? ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 κανενα jerboa μπορουμε να βρουμε!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
af8artos Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 τελικά βρήκα λευκό τσιντσιλά που έψαχνα με 140 ευρω. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Πάρα πολύ άσχημο. Γουστάρω θα πάρω και εγώ ένα!!! Ελπίζω ότι μπορείς να το βγάζεις ελεύθερο στο σπίτι και να παίζεις μαζί του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 πανακριβο και πολυ βρωμερο ειναι.Κατουραει σε πριονιδι και τα κανει ολα χαλια ...Ασε που βρωμαει και θελει αλλαγμα καθε 2-3 μερες .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daxzlyi Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δηλαδη απο αυτο το abomination φτιαχνονται οι γαμακριβες γουνες τσιτσιλα; ....Ημαρτον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μπήκε στο πλύσιμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markos_20 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά χρειάζομαι τη βοήθεια κάποιου που ξέρει από τσιντσιλά..Έχω ένα τσιντσιλά εδώ κ καιρό..την τελευταία βδομάδα έχω παρατηρήσει ότι τα ματάκια του κάθε βράδυ από μαύρα γίνονται άσπρα και επίσης πρέπει να χει χάσει την όρασή του..γτ όταν κάνει βόλτες χτυπάει στους τοίχους..το πήγα στον κτηνίατρο αλλά δεν μπόρεσε να δει κάτι..αν ξέρετε κάτι σας παρακαλώ στείλτε μ..ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα