Προς το περιεχόμενο

"Σπάζοντας" κλειδωμένα ασύρματα δίκτυα

drkameleon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

να ρωτήσω

αν πχ εγώ ξέρω για ένα wpa 20 πιθανούς συνδυασμούς, μπορώ μέσα απο backtarck χωρίς το handshake με dictionary (με αυτούς τους 20 πιθανούς) να βρω το pass;

ή είναι απαραίτητο το wpa handshake;

Καλά θα ήταν. Όχι, το handshake είναι απαραιτήτως απαραίτητο:-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Απο το ζωρε σου δεν διαβασες σωστα...

Εγω ειμαι ο Dr παρεπιπτωντος και στο original αρθρο μου εγραφα:

"Το σημερινό άρθρο λοιπόν περιέχει όλα σχεδόν τα Routers που υπάρχουν μαζί με τα Username τους και τα Passwords τους σε περίπτωση που τα έχετε ξεχάσει και δεν ξέρετε πια είναι πλέον "

και μπορει να βρεθει στο blog μου.

και παντα υπαρχει η λυση του manual.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Γεια σας παιδιά,

Επεσα κατα τυχη πανω στη σελιδα 11 του thread και δεν καταλαβαινω κατι. Αν μπορει κανεις να με διαφωτίσει....

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=245285&page=11

Οταν λεει οτι "ειχα τον αδελφο μου να κατεβαζει", τι εννοει; απο το router που προσπαθουσε να σπασει εκεινος; αρα πρεπει να ειχε κωδικούς ο αδελφος του. Σωστά;

Δεν βγαζω νοημα...

Ευχαριστω

Έσπασε το ίδιο του το router. Έβαλε τον αδερφό του να κατεβάζει πράγματα, ώστε να υπάρχει κίνηση στο δίκτυο. Μάζεψε αρκετά ARP requests και έσπασε τον κωδικό (τον οποιο προφανώς ήξερε ήδη, και αυτός και ο αδερφός του). Όσο περισσότερη κίνηση έχει ένα δίκτυο, τόσο πιο εύκολα σπάει.

Μην σου φαίνεται παράξενο. Όταν κάποιος το κάνει για πρώτη φορά συνήθως από εκεί ξεκινάει, να σπάσει το ίδιο του το δίκτυο του. Αυτό έκανα κι εγώ την πρώτη φορά που δοκίμασα να σπάσω WPA2, έφτιαξα ένα wordlist που είχε μέσα μόνο μία λέξη (το σωστό password).

Γεια σας παιδιά,

Επεσα κατα τυχη πανω στη σελιδα 11 του thread και δεν καταλαβαινω κατι. Αν μπορει κανεις να με διαφωτίσει....

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=245285&page=11

Οταν λεει οτι "ειχα τον αδελφο μου να κατεβαζει", τι εννοει; απο το router που προσπαθουσε να σπασει εκεινος; αρα πρεπει να ειχε κωδικούς ο αδελφος του. Σωστά;

Δεν βγαζω νοημα...

Ευχαριστω

μεγαλυτερη κινηση .πιο γρηγορα θα μαζεψεις τα πακετα.αλλιως και μικροτερη να εχει απλα θα αργησει παραπανω.

το wpa δεννομιζω οτι ειναι το σταθερο τηλεφωνο σε καμια εταιρεια.ο αλλος μπορει να εχει μονο internet και οχι σταθερο.συνηθως ειναι αυτο που θα βαλει μια εταιρεια με βαση το ssid εκτος πχ καποτε απο οτενετ που ηταν το ιδιο σε ολους.κατα τα αλλα wpa2 δεν νομιζω οτι εχει σπασει καποιος .μιλαμε να το σπασει οχι με dictionary attack και brute force αλλα να το σπασει οπως το wep.το ιδιο και με το wpa.Νομιζω καποιος ειχε ψιλοκαταφερει να το σπασει στο εξωτερικο αλλα οχι τελειως.

το wpa δεννομιζω οτι ειναι το σταθερο τηλεφωνο σε καμια εταιρεια.ο αλλος μπορει να εχει μονο internet και οχι σταθερο.συνηθως ειναι αυτο που θα βαλει μια εταιρεια με βαση το ssid εκτος πχ καποτε απο οτενετ που ηταν το ιδιο σε ολους.κατα τα αλλα wpa2 δεν νομιζω οτι εχει σπασει καποιος .μιλαμε να το σπασει οχι με dictionary attack και brute force αλλα να το σπασει οπως το wep.το ιδιο και με το wpa.Νομιζω καποιος ειχε ψιλοκαταφερει να το σπασει στο εξωτερικο αλλα οχι τελειως.

Μου φαίνεται είχαν πει κάποια στιγμή για ημιτελές σπάσιμο σε WPA/TKIP που τρέχει QoS. Αλλά είτε δεν είχαν δώσει όλες τις πληροφορίες, είτε χρειαζόταν πολύ συγκεκριμένες (και καθόλου συνήθεις) προϋποθέσεις για να δουλέψει, οπότε χλωμό το κόβω να έχει προχωρήσει η υπόθεση από τότε.

Έχω βρει ένα καινούριο WPA SSID τώρα, που ενεργοποιήθηκε πρόσφατα και το Airlive το πιάνει πολύ καλά. Ψήνομαι να αρχίσω να το σκαλίζω, είναι ευκαιρία να δοκιμάσω επιτέλους και το aircrack-ng-cuda, να δω τι στο καλό παίζει με αυτό.

Μου φαίνεται είχαν πει κάποια στιγμή για ημιτελές σπάσιμο σε WPA/TKIP που τρέχει QoS. Αλλά είτε δεν είχαν δώσει όλες τις πληροφορίες, είτε χρειαζόταν πολύ συγκεκριμένες (και καθόλου συνήθεις) προϋποθέσεις για να δουλέψει, οπότε χλωμό το κόβω να έχει προχωρήσει η υπόθεση από τότε.

Έχω βρει ένα καινούριο WPA SSID τώρα, που ενεργοποιήθηκε πρόσφατα και το Airlive το πιάνει πολύ καλά. Ψήνομαι να αρχίσω να το σκαλίζω, είναι ευκαιρία να δοκιμάσω επιτέλους και το aircrack-ng-cuda, να δω τι στο καλό παίζει με αυτό.

ναι και εγω για κατι μισο ειχα δει.για wpa οχι για wpa2.δεν ξερω αν εγινε κατι μετα απο αυτο.απλα κατι ψιλοειχε βρει ο τυπος.μαλλον εχει μελλον το wpa για να σπασει οπως και το wpa2

ναι και εγω για κατι μισο ειχα δει.για wpa οχι για wpa2.δεν ξερω αν εγινε κατι μετα απο αυτο.απλα κατι ψιλοειχε βρει ο τυπος.μαλλον εχει μελλον το wpa για να σπασει οπως και το wpa2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...