vag3d Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Αν θυμάμαι καλά πρέπει να βάλει "Βέλγιο" (πάνω-πάνω θα το βρει), και μετά να κάνει Scan τα κανάλια. Ας δοκιμάσει και με εξωτερική κεραία για να είναι σίγουρος ότι θα έχει καλό σήμα. Έχω της Gigabyte το U8000 Hybrid Digital και Analog πολύ καιρό, και μου δούλευε μια χαρά. Επί της ευκαιρίας, αυτό το Tv-Tuner υπάρχει καμία περίπτωση να το κάνουμε να δουλεύει σε Mac OSX Snow Leopard? Θυμάμαι παλιότερα σε Linux καταστάσεις λέγανε ότι το Hardware του είχε ελπίδες να δουλέψει σε Linux (αφού είχε ελπίδες σε linux, ίσως έχει ελπίδες και σε Mac OSX, αν και ποτέ δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει σε Linux). Αν γνωρίζει κανείς κάτι για Mac OSX, ας το πει.
sintalkas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Ρε παιδιά εγώ έχω αλλό πρόβλημα ενώ μου πιάνει τα κανάλια σχετικώς καλά σε καποιά κανάλια όπως το ΣΚΑΙ μου ακούγεται ο ήχος με τσιρίγματα π.χ. ο παι χρρχρχ κτης παι χρχχ ρνει την μπ χρρχ αλα και δεν το κάνει μόνο σε αυτό το κανάλι αλλά σε καμιά 5 αριά αν λοιπόν παιδιά δεν έχετε εσείς τετοιό πρόβλημα πείτε το μου για να την επιστέψω.... Αυτά κάνει σε αναλόγικη σύνδεση ,ψηφιακά δεν πιάνω στην περιοχή μου...
phanispal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Με ποια κεραία προσπαθείς να κάνεις λήψη σήματος;
Liverpool89 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Παιδες την εχω και εγω αυτη την καρτα... Πρεπει να βαλετε ως τοποθεσια Ιταλια που εχει συστυμα καναλιων pal... Τωρα στο δικο μου προβλημα με win 7 επαιξε σε κανεναν? σε μενα δεν επαιξε και ξαναεβαλα xp...κατεβασα τον driver απο εδω-->http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2876#driver (το δευτερο ρχειο)αλλα δεν μου επαιξε..Ξερει κανεις πως θα τον κανω να δουλεψει? Για πειραματα δεν ειμαι μονο απο τον υπολογιστη βλεπω τηλεοραση...
Liverpool89 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Παιδες την εχω και εγω αυτη την καρτα... Πρεπει να βαλετε ως τοποθεσια Ιταλια που εχει συστυμα καναλιων pal... Τωρα στο δικο μου προβλημα με win 7 επαιξε σε κανεναν? σε μενα δεν επαιξε και ξαναεβαλα xp...κατεβασα τον driver απο εδω-->http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2876#driver (το δευτερο ρχειο)αλλα δεν μου επαιξε..Ξερει κανεις πως θα τον κανω να δουλεψει? Για πειραματα δεν ειμαι μονο απο τον υπολογιστη βλεπω τηλεοραση...
sintalkas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Φίλε άσε το φίλε μου μια φορά κατάφερα να την κάνω να δουλέψει σε 7 αλλά την επόμενη φορά που την έβαλα δεν μου έδειχνε τα κανάλια,δυστυχώς μας έπιασαν κότσους Τελικά λοιπόν παίζει μόνο με το presto και μάλιστα μόνο με την έκδοση που είχε το κουτί και δυστυχώς μόνο σε χρ...
Liverpool89 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Εμενα με power cinema επαιζε απο παλια...αλλα φου υπαρχυν οδηγοι γι;ατι γινετε αυτο...
JDVstrom Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Παιδες την εχω και εγω αυτη την καρτα... Πρεπει να βαλετε ως τοποθεσια Ιταλια που εχει συστυμα καναλιων pal... Τωρα στο δικο μου προβλημα με win 7 επαιξε σε κανεναν? σε μενα δεν επαιξε και ξαναεβαλα xp...κατεβασα τον driver απο εδω-->http://www.gigabyte....pid=2876#driver (το δευτερο ρχειο)αλλα δεν μου επαιξε..Ξερει κανεις πως θα τον κανω να δουλεψει? Για πειραματα δεν ειμαι μονο απο τον υπολογιστη βλεπω τηλεοραση... Eίχα και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με σένα (WIN 7) και μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα τη λύση. Oχι με power Cinema αλλα με το Presto PVR. Πρώτα πας στο σιτε της gigabyte και το κατεβάζεις από τα downloads εκεί που λέει utility μετά ανοίγεις το φάκελο και πας στο αρχείο LUTRAY είναι αρχείο σημειωματάριου . Το ανοίγεις πας εκεί που λέει Product oem-id: και γράφεις μόνος σου έναν κωδικό.Εγώ έγραψα 342845. Μετά απλά τρέχεις την εγκατάσταση και είσαι κομπλέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα