Προς το περιεχόμενο

καφές στο πληκτρολόγιο

zardel1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα

ΣΟΣ καίγομαι. Πριν λίγο μου έπεσε καφές στο πληκτολόγιο τοθ laptop (TOSHIBA). Έβγαλα τα μισα πλήκτρα το στέγνωσα από μέσα και αφησα και όρθιο να βγάλει οτι έχει. Από κει και μετά κλάταρε. Άλλα πατάω και άλλα βγάζει και δε δουλεύουν μερικές εφαρμογές. Με την αντοπροσωπεία τί γίνεται. Η εγγύηση πρέπει να μου έληξε. Μένω Σαλονίκη. Μπορεί να βοηθήσει καποιόσ με καμιά ιδέα???? ΣΟΣ καίγομαι.

Ευχαριστώ:cry:

Δημοσ.

Φίλε, μιλα με τον αντιπροσωπο πρωτα να δεις τι γίνεται. αν δεν γίνεται κατι με την εγγυηση , κάτω από τα πληκτρα εχει μια μεβρανει με κυκλωματα( σαν γραμμες) , καθαρισε εκει με μια μπατονετα και οινοπνευμα.

Δημοσ.

τα καθάρισα ήδη τα πλήκτρα όπως λες αλλά κυκλώματα δε φαίνονται. μόνο κατι πλαστικά κλιπσ που κουμπώνει το πλήκτρο και κατι μικρες μεταλλικές επιφάνειες

Δημοσ.

Να μιλησεις με αντιπροσωπια να δεις αν μπορει να γινει κάτι αλλα με εγγύηση να μην ελπίζεις γιατί η βλάβη προκλήθηκε από σένα

Δημοσ.

το θεμα ειναι ότι ανάβει το λαπ, αλλα δενπέρνει σωστες εντολές από το πληκτρολόγιο, τα πληκτα ακουμπαν σε μια μεβρανη για να δοσουν την εντολή εκεινο καθαρισμα εκτοσ αν καϊκε το τσιπάκι που δεχετε την εντολη για να την μεταφερει στον επεξεργαστη.

Δημοσ.

κοιτα αν ειναι μονο πληκτρολογιο (και μαλλον μονο αυτο ακουγεται να ειναι) τοτε πολυ φτηνα θα σου βγει. 10-15? κανει καινουριο απο αντιπροσωπεια.

Δημοσ.

...Mα καλά,και συ καφέ στις 9:30 το βράδυ ;

..Όπως ειπώθηκε,δεν πρόκειται η αντιπροσωπεία να σου αντικαταστήσει το laptop αν στα νεύρα σου επάνω το πάρεις και το πετάξεις στον τοίχο(αν και ίσως σε κάποιες περιπτώσεις θα έπρεπε αυτό να θεωρηθεί φυσικό επακόλουθο δυσλειτουργίας και να καλύπτεται από την εγγύηση)-και το ίδιο φυσικά ισχύει για την δυσχρησία καφέ...

Γνώμη μου να μην πολυσκαλίσεις το μηχάνημα(αν δεν σε βασίζεσαι-αν ναι,απλά να καθαρίσεις "κάτω από τη μεμβράνη")να το ΚΛΕΙΣΕΙΣ και να το αφήσεις αναποδογυρισμένο απόψε,κι αύριο με το καλό να πας σε τεχνικό,κι άμα παίζει τύχη,δε θα χρειαστεί να σου αλλάξει τπτ..Άμα η ατυχία δε σταμάτησε στην πτώση του καφέ,προετοιμάσου γι' αλλαγή πληκτρολογίου,η οποία....

Δημοσ.

Κοιτα αν ξερεις εστω και λιγο να σκαλιζεις το laptop σου μπορεις να αλλαξεις μονος σου το πληκτρολογιο. Εμενα μου ειχε τυχει κατι αντιστοιχο και παρειγγειλα μονο πληκτρολογιο απο την αντιπροσωπεια, το πηρα μετα απο 15-20(!) μερες εναντι 13? και το εβαλα μονος μου, και ουτε ΜΑ ουτε ΜΟΥ απο την αντιπροσωπεια.

Δεν ηταν δυσκολο. Μια φισα ηταν και 7-10 βιδες και μετα σαν καινουριο

Δημοσ.

Αν επιλέξεις πάντως να στο αντικαταστήσει το service της αντιπροσωπείας θα βγεί 100-150 ευρώ. Μου είχαν ζητήσει τόσα (δεν θυμάμαι το ακριβές ποσό) πρίν 2 χρόνια που μου συνέβει κάτι αντίστοιχο.

Δημοσ.

Αμα δουλευει κανονικα παρε ενα usb πληκτρολογιο και καντο desktop η μπορεις να παιρνεις και το πληκτρολογιο μαζι σου.:lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...