Tracer27 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπέρα, έχω ένα σύστημα με windows vista και κάθε φορά που κάνω ανασυγκρότηση μετά έχω χάσει 1-2GB.Επίσης μετά απο εγκατάσταση-απεγκατάσταση ενός παιχνιδιού πάλι παρουσιάζεται ο σκληρός με 1-2GB μείον...Που μπορεί να οφείλεται αυτο???Άν ξέρει κάποιος ας με βοηθήσει.Και κάτι ακόμα.Υπάρχει περίπτωση να είναι λαθροgiga και να τα βγάλω με κάποιο πρόγραμμα??? Ευχαριστώ
disqualified Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 κανε μια εκκαθαριση δισκου πρωτα, γενικα αν θες να ελευθερωσεις καποια ακομα απενεργοποιησε την αδρανοποιηση, παντως στις πρωτες μερες αυξανεται πολυ ενας φακελος μεσα στα windows ο οποιος δε θυμαμαι πως τον λενε αν το κοιταξεις θα καταλαβεις ποιος ειναι, παντως κανε μια εκκαθαριση μεσα απο τα windows πιστευω θα εχεις καποια GB απο πληροφοριες για σφαλματα συστηματος
Tracer27 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δεν παίζει κάτι τέτοιο.Τα Gb που υπολογίζω ότι έχουν φύγει έτσι ίσως φτάνουν και τα 30
GiOrGoSk21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Μήπως δημιουργούνται restore points;Ρωτάω γιατί σε εγκαταστάσεις-απεγκαταστάσεις προγραμμάτων ή παιχνιδιών δημιουργούνται restore points οπότε δεσμεύεται χώρος του σκληρού. Βέβαια δε ξέρω αν έχει βάση αυτή η υπόθεση γιατί δε γνωρίζω καθόλου τι γίνεται με τα restore points στα Vista,αν δηλαδή λειτουργούν διαφορετικά σε σχέση με τα XP.
washcloud Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 disqualified μάλλον για το page file λες,αλλά λίγο δύσκολο στην περίπτωση που λέει (αν όντως μιλάμε για 30gb) Tην επόμενη φορά που θα διαπιστώσεις τέτοιες "απώλειες",δεν κάνεις μια αναζήτηση με όρους "σήμερα/δημιουργήθηκε/μεγαλύτερο από -πχ- 100mb" να δεις αν και που και ποιό αρχείο δημιουργείται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.