Προς το περιεχόμενο

Brutal Legend

Tobajara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απλά μπείτε στο ακόλουθο link...

http://www.brutallegendgame.com

Από μεριάς μου, θα παραθέσω την αρχή του κειμένου που εμφανίζεται όταν πατήσετε στο Gallery. Από πλευράς consept, το site τα σπάει...

From the mind of Tim Schafer comes the ultimate heavy metal action game starring Jack Black. You ae heavy metal roadie Eddie Riggs, hurled back in time to the mythical Age of Metal when the world was formed and ruled by the power of ROCK!!!

Απ'ό,τι καταλαβαίνω, μια μίξη Full Throttle και ακατάσχετου ξύλου. Το περιμένω με αγωνία. METAL UP YOUR ASS!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχω καταλάβει, θα βγει σε PC ο συγκεκριμένος τίτλος;

Αν και δεν φαίνεται να προορίζεται για PC από την αρχική σελίδα, δεν νομίζω να μας αφήσουν στην απ' έξω τελικά.

Αν κάνεις register, δηλώνεις τι πλατφόρμα προτιμάς(και PC) οπότε ίσως επηρεάσουμε τελικά.

Θα χρειαστεί βέβαια να γεμίσουμε το Μαρακανά, αλλά για τις μουσικές που ακούγονται χαλάλι....

:-D

• Super Moderators

Ρωτάω γιατί ο Schafer απογοητεύτηκε από τις πωλήσεις του Psychonauts στο pc και θυμάμαι παλιότερα (νομίζω στο Rock, Paper, Shotgun) έλεγε πως θα επικεντρωθεί στις κονσόλες.

Για να δούμε, πάω να εγγραφώ.

• 5 χρόνια αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

ΜΕτράει πάντως, το μόνο που με χαλάει είναι λίγο στην μάχη, δεν είναι τόσο meaty :Ρ αλλά open world και φουλ secrets / unlockables, μουσικάρα όμως και όλα μέσα. και χαβαλές. Συνήθως τέτοια παιχνίδια είναι βαβουροπατάτες αλλα το συγκεκριμένο το κατάφερε.

• 10 μήνες μετά...

Το πήρα στο πρόσφατο sale και μετά από 18 ώρες που τελείωσε οφείλω να πω πως ήταν άλλη μια ευχάριστη έκπληξη.

ΟΚ, το RTS κομμάτι δε λέει κάτι αλλά ο κόσμος του, τραγούδια+voice acting είναι εξαιρετικά. Ο Schafer ξέρει να δημιουργεί ιστορίες όπως άλλωστε έχει αποδείξει εδώ και χρόνια.

Για μένα αξίζει να το δοκιμάσετε, είναι και αρκετά καλό port μόνο που θέλει gamepad καλύτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...