Tobajara Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Απλά μπείτε στο ακόλουθο link... http://www.brutallegendgame.com Από μεριάς μου, θα παραθέσω την αρχή του κειμένου που εμφανίζεται όταν πατήσετε στο Gallery. Από πλευράς consept, το site τα σπάει... From the mind of Tim Schafer comes the ultimate heavy metal action game starring Jack Black. You ae heavy metal roadie Eddie Riggs, hurled back in time to the mythical Age of Metal when the world was formed and ruled by the power of ROCK!!! Απ'ό,τι καταλαβαίνω, μια μίξη Full Throttle και ακατάσχετου ξύλου. Το περιμένω με αγωνία. METAL UP YOUR ASS!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δεν έχω καταλάβει, θα βγει σε PC ο συγκεκριμένος τίτλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δεν έχω καταλάβει, θα βγει σε PC ο συγκεκριμένος τίτλος; Αν και δεν φαίνεται να προορίζεται για PC από την αρχική σελίδα, δεν νομίζω να μας αφήσουν στην απ' έξω τελικά. Αν κάνεις register, δηλώνεις τι πλατφόρμα προτιμάς(και PC) οπότε ίσως επηρεάσουμε τελικά. Θα χρειαστεί βέβαια να γεμίσουμε το Μαρακανά, αλλά για τις μουσικές που ακούγονται χαλάλι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meredoth Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 IT ROCKS. Κατι μου λεεί οτι το παιχνιδι θα μαμει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Ρωτάω γιατί ο Schafer απογοητεύτηκε από τις πωλήσεις του Psychonauts στο pc και θυμάμαι παλιότερα (νομίζω στο Rock, Paper, Shotgun) έλεγε πως θα επικεντρωθεί στις κονσόλες. Για να δούμε, πάω να εγγραφώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zuratharamon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Rock your shocks off!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Brutal Legend Available For Pre-Order On Steam http://store.steampowered.com/app/225260 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 !!! Την παλεύουν??? Μας άφησαν με τη χαρά στο χέρι και το αποφάσισαν τώρα??? Με <5€ έχει καλώς. Αλλιώς, σόι και πάλι σόι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 ΜΕτράει πάντως, το μόνο που με χαλάει είναι λίγο στην μάχη, δεν είναι τόσο meaty :Ρ αλλά open world και φουλ secrets / unlockables, μουσικάρα όμως και όλα μέσα. και χαβαλές. Συνήθως τέτοια παιχνίδια είναι βαβουροπατάτες αλλα το συγκεκριμένο το κατάφερε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Βλακεία είναι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Θα περιμένω μια καλή προσφορά, όχι 19 ευρώ για παιχνιδι τετραετίας-και rts, μπρρρρ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δε μου γεμίζει το μάτι, παρά Jack Black και Lemmy. Απορώ πως μας θυμήθηκαν μετά από 4 χρόνια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Το πήρα στο πρόσφατο sale και μετά από 18 ώρες που τελείωσε οφείλω να πω πως ήταν άλλη μια ευχάριστη έκπληξη. ΟΚ, το RTS κομμάτι δε λέει κάτι αλλά ο κόσμος του, τραγούδια+voice acting είναι εξαιρετικά. Ο Schafer ξέρει να δημιουργεί ιστορίες όπως άλλωστε έχει αποδείξει εδώ και χρόνια. Για μένα αξίζει να το δοκιμάσετε, είναι και αρκετά καλό port μόνο που θέλει gamepad καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα