Προς το περιεχόμενο

πρόγραμμα για ενσωμάτωση υπότιτλων?

jiraya sama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε παιδια το dvd player μου δεν παιζει avi. πρεπει να τα μετατρεψω. αλλα πως να βαλω και τους υποτιτλους μαζι στην ταινια???? υπαρχει καποιο ειδικο προγραμμα??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
το δοκιμαζω αλλα δεν μου βγαζει ελληνικα και πρεπει να το αγορασω. αναγνωριζει σιγουρα ελληνικα??

1. To submerge κάνει γύρω στα 5,5 ευρώ (9 δολλάρια). Οπότε δεν είναι τίποτα να το αγοράσεις!

2. Αναγνωρίζει ελληνικούς υπότιτλους αρκεί το αρχείο των υποτίτλων να είναι αποθηκευμένο ως UTF-8. Δυστυχώς τα περισσότερα δεν είναι...

1. To submerge κάνει γύρω στα 5,5 ευρώ (9 δολλάρια). Οπότε δεν είναι τίποτα να το αγοράσεις!

2. Αναγνωρίζει ελληνικούς υπότιτλους αρκεί το αρχείο των υποτίτλων να είναι αποθηκευμένο ως UTF-8. Δυστυχώς τα περισσότερα δεν είναι...

δηλαδη κατι αναλογο για ελληνικους υποτιτλους δεν υπαρχει?

• Super Moderators
δηλαδη κατι αναλογο για ελληνικους υποτιτλους δεν υπαρχει?

Το submerge είναι και για ελληνικούς υπότιτλους. Έκανα λάθος στο προηγούμενο μήνυμά μου, δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Αν, στο άνοιγμα του αρχείου των υποτίτλων διαλέξεις encoding ελληνικό (και συγκεκριμένα Greek (ISO 8859-7), οι ελληνικοί υπότιτλοι φαίνονται κα-νο-νι-κά. :-)

Ιδού ένα παράδειγμα:

picture1fw9.th.png

Πάτα την εικόνα για να μεγαλώσει

Εάν δεις στο αριστερό μέρος, εκεί που λέει Encoding, έχω βάλει την επιλογή Greek (ISO 8859-7) και οι υπότιτλοι φαίνονται μια χαρά.

Το submerge είναι και για ελληνικούς υπότιτλους. Έκανα λάθος στο προηγούμενο μήνυμά μου, δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Αν, στο άνοιγμα του αρχείου των υποτίτλων διαλέξεις encoding ελληνικό (και συγκεκριμένα Greek (ISO 8859-7), οι ελληνικοί υπότιτλοι φαίνονται κα-νο-νι-κά. :-)

Ιδού ένα παράδειγμα:

picture1fw9.th.png

Πάτα την εικόνα για να μεγαλώσει

Εάν δεις στο αριστερό μέρος, εκεί που λέει Encoding, έχω βάλει την επιλογή Greek (ISO 8859-7) και οι υπότιτλοι φαίνονται μια χαρά.

το αγορασα και δεν μου βγαζει ελληνικουσ υποτιτλους.. ειναι ακαταλαβιστηκα γραμματα. και εχω δοκιμασει ολα τα encording

το αγορασα και δεν μου βγαζει ελληνικουσ υποτιτλους.. ειναι ακαταλαβιστηκα γραμματα. και εχω δοκιμασει ολα τα encording

Αν διαλέξεις το σωστό encoding θα σου τα βγάλει σωστά!!!

cesfwpsoe67z1we0g0hb.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...