jiraya sama Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 ρε παιδια το dvd player μου δεν παιζει avi. πρεπει να τα μετατρεψω. αλλα πως να βαλω και τους υποτιτλους μαζι στην ταινια???? υπαρχει καποιο ειδικο προγραμμα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmants Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 δοκίμασε το submerge Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jiraya sama Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 το δοκιμαζω αλλα δεν μου βγαζει ελληνικα και πρεπει να το αγορασω. αναγνωριζει σιγουρα ελληνικα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 το δοκιμαζω αλλα δεν μου βγαζει ελληνικα και πρεπει να το αγορασω. αναγνωριζει σιγουρα ελληνικα?? 1. To submerge κάνει γύρω στα 5,5 ευρώ (9 δολλάρια). Οπότε δεν είναι τίποτα να το αγοράσεις! 2. Αναγνωρίζει ελληνικούς υπότιτλους αρκεί το αρχείο των υποτίτλων να είναι αποθηκευμένο ως UTF-8. Δυστυχώς τα περισσότερα δεν είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 ξέρει κανείς πρόγραμμα για ενσωμάτωση υπότιτλων? έχω το visual hub αλλα δεν βρίσκω άκρη για το συγκεκριμένο θέμα. σε divx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Submerge - μόλις 9 δολλάρια, δηλαδή έξι (6) ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jiraya sama Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Submerge - μόλις 9 δολλάρια, δηλαδή έξι (6) ευρώ. εχει greek encording???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jiraya sama Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 1. To submerge κάνει γύρω στα 5,5 ευρώ (9 δολλάρια). Οπότε δεν είναι τίποτα να το αγοράσεις! 2. Αναγνωρίζει ελληνικούς υπότιτλους αρκεί το αρχείο των υποτίτλων να είναι αποθηκευμένο ως UTF-8. Δυστυχώς τα περισσότερα δεν είναι... δηλαδη κατι αναλογο για ελληνικους υποτιτλους δεν υπαρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 δηλαδη κατι αναλογο για ελληνικους υποτιτλους δεν υπαρχει? Το submerge είναι και για ελληνικούς υπότιτλους. Έκανα λάθος στο προηγούμενο μήνυμά μου, δεν έχει κανένα πρόβλημα. Αν, στο άνοιγμα του αρχείου των υποτίτλων διαλέξεις encoding ελληνικό (και συγκεκριμένα Greek (ISO 8859-7), οι ελληνικοί υπότιτλοι φαίνονται κα-νο-νι-κά. Ιδού ένα παράδειγμα: Πάτα την εικόνα για να μεγαλώσει Εάν δεις στο αριστερό μέρος, εκεί που λέει Encoding, έχω βάλει την επιλογή Greek (ISO 8859-7) και οι υπότιτλοι φαίνονται μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Ενώθηκαν τα δύο παρόμοια θέματα στο παρόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jiraya sama Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 ευχαριστω πολυ για την απαντιση!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jiraya sama Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Το submerge είναι και για ελληνικούς υπότιτλους. Έκανα λάθος στο προηγούμενο μήνυμά μου, δεν έχει κανένα πρόβλημα. Αν, στο άνοιγμα του αρχείου των υποτίτλων διαλέξεις encoding ελληνικό (και συγκεκριμένα Greek (ISO 8859-7), οι ελληνικοί υπότιτλοι φαίνονται κα-νο-νι-κά. Ιδού ένα παράδειγμα: Πάτα την εικόνα για να μεγαλώσει Εάν δεις στο αριστερό μέρος, εκεί που λέει Encoding, έχω βάλει την επιλογή Greek (ISO 8859-7) και οι υπότιτλοι φαίνονται μια χαρά. το αγορασα και δεν μου βγαζει ελληνικουσ υποτιτλους.. ειναι ακαταλαβιστηκα γραμματα. και εχω δοκιμασει ολα τα encording Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 το αγορασα και δεν μου βγαζει ελληνικουσ υποτιτλους.. ειναι ακαταλαβιστηκα γραμματα. και εχω δοκιμασει ολα τα encording Αν διαλέξεις το σωστό encoding θα σου τα βγάλει σωστά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ic3m@N Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Ωραίο το submerge αλλά... γιατί το κάνει export σε mov το αρχείο; Δεν γίνεται να το σώσω ως avi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.