popeye68 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 στείλε το στο Υπουργείο οικονομικών Kαι τι θα βγει μ' αυτό; Υπεύθυνη για κάτι τέτοια είναι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (Σφακιανάκης) αλλά αυτοί ασχολούνται μόνο με αυτοκτονίες εφήβων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpida_fwt Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Ειναι ευκολο να την πατησει καποιος ομως. Τα λογισμικα antivirus προστατευουν απο αυτες τις απειλες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Είναι εύκολο να πιστέψει κανείς ότι ένας άγνωστος θέλει να μοιραστεί 6.500.000$ μαζί του; :Ρ Όχι το antivirus δεν κάνει κάτι. Ένα email είναι. Η κοινή λογική όμως βοηθά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 σε περίπτωση που δεχόσουν, τι θα γινόταν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popeye68 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 σε περίπτωση που δεχόσουν, τι θα γινόταν? Στο email που μου ήρθε και δημοσιεύω παραπάνω υπάρχει απαντητικό email. Για στείλε του απάντηση ότι δέχεσαι να δούμε τι θα γίνει και πες μας και εμάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberVibe Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 (επεξεργασμένο) Στο email που μου ήρθε και δημοσιεύω παραπάνω υπάρχει απαντητικό email. Για στείλε του απάντηση ότι δέχεσαι να δούμε τι θα γίνει και πες μας και εμάς. Εδώ ο κόσμος βγάζει διδακτωρικά στο scambaiting: Link Α ρε χάθηκε ένα μ@μ@το bait ! Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2011 από CyberVibe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aghahowa Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 >Αγαπητέ πελάτη, Λόγω της από διάφορες αποτυχημένες προσπάθειες σύνδεσης, ο λογαριασμός σας έχει κλειδωθεί. Αυτό έγινε για την προστασία σας. Για να ξεκλειδώσετε το λογαριασμό σας, μπορείτε να κατεβάσετε και να συμπληρώσετε το συνημμένο έντυπο. Σας ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε την Piraeus Bank Παρακαλώ μην απαντήσετε σε αυτό το email, καθώς αυτό είναι μόνο μια ειδοποίηση. Mail αποστέλλονται στη διεύθυνση αυτή δεν μπορεί να απαντά. και το συνημμένο παραπέμπει σε phising site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 το λινκ που έχει σε παραπέμπει εδώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Αμάν με αυτή την εθνική τράπεζα βαρέθηκα να μου στέλνουν email κάθε φορά με διαφορετικό θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Αλλοίωσα το κακόβουλο link. Δεν είναι ανάγκη να μεταφέρουμε εδώ τέτοια links σε λειτουργική μορφή παιδιά, ακόμη κι αν ο τίτλος του θέματος είναι «Προειδοποιήσεις...μπλαμπλα...». Ποτέ δεν ξέρεις. Υπάρχουν και ηλίθια μέλη, τα βλέπετε εξάλλου να περιφέρονται καθημερινά εδώ μέσα. Ας τα προστατέψουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 καλά έκανες απλά δεν το ήξερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Υπάρχουν και ηλίθια μέλη, τα βλέπετε εξάλλου να περιφέρονται καθημερινά εδώ μέσα. Ας τα προστατέψουμε! Έλα ρε... τι με θες; γιατί με φώναξες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Σε αντίστοιχη περίπτωση, θυμάμαι ότι αντί λειτουργικού link είχα δώσει screenshot από την phishing screen. Αν θέλετε να κάνετε κάτι τέτοιο, είναι απολύτως θεμιτό και ευπρόσδεκτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δέχθηκα μέιλ για τη δήθεν επιβεβαίωση των στοιχείων της κάρτας μου στην Εθνική λόγω της νέας Εθνοκας PLUS. Beware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kenmitsakos Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 εγω που περνω πολλα e-mail τετοια τι πρεπει να κανω ; μηπως φτεει οτι το e-mail μου ειναι παρα πολυ ευκολο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα