pappous_soulis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Για όσους έχουν Xbox 360! Μπορείτε να συνδέσετε το χειριστήριο της κονσόλας σας στον υπολογιστή και να παίξετε χωρίς να χρειαστεί ν'αγοράσετε καινούργιο gamepad. Η διαδικασία είναι απλή: 1) κατεβάζετε το απαραίτητο software για το χειριστήριο απο εδώ 2) κάνετε την εγκατάσταση 3) συνδέετε το χειριστήριο 4) και τέλος κάνετε την εγκατάσταση του (αυτόματα γίνεται βασικά) Update Σχετικά insomnia topics Gamepads/controllers/χειριστήρια για PC (Προτάσεις, Αγαπημένα, Απορίες) Xbox 360 controller στο PC PS3 controller στο PC PS2 controller στο PC PS4 χειριστήριο / DualShock 4 controller στο PC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Αν και παλιό το thread, thnx ρε Σούλη! Αυτό έψαχνα... Και στο pro street που το δούλεψα, είναι τέλειο!!! Υ.Γ. Έχει και drivers για το ασύρματο. Με bluetooth δουλεύει αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Για τ'ασύρματο δεν ξέρω,δεν το'χω δοκιμάσει και δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά πως θα δουλέψει. Άσχετο,ποιο ποδοσφαιράκι να βάλω στο PC? PES 8 ή Fifa 2008? Γιατί όλο racing παίζω με το 360 pad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Τα εχω και τα 2 εγκατεστημενα Προτιμω το PES 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 souli αν και δεν παίζω ποδόσφαιρο καθόλου, όλοι για το ΡΕS μιλάνε... Οπότε, αυτό δοκίμασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Το ασύρματο το έχει κανένας παίδες http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=12&category=69977356&product=919810 να μας πει δυο λόγια? Σκέφτομαι να το χτυπήσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 μπα εγώ έχω πάρει το ενσύρματο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxon Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Το ασύρματο το έχει κανένας παίδες http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=12&category=69977356&product=919810 να μας πει δυο λόγια? Σκέφτομαι να το χτυπήσω! Το πήρα χθες πιο πολύ για δεύτερο χειριστήριο στο xbox και λιγότερο για pc games. Πάντως στο nfs prostreet για Pc που το δοκίμασα δουλεύει κανονικά. Το αναγνώρισε σαν xbox360 controller Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike^^ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 για να χρησιμοποιησεις το ασυρματο εκτος απο τους drivers τι αλλο χρειαζεσαι; Bluetooth ή wireless adaptor; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Το έψαξα λίγο και νομίζω πως μόνο με αυτό γίνεται δουλειά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxon Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Αυτό ακριβώς έχει και το χειριστήριο που πήρα. Μάλλον μόνο με αυτό γίνετε η δουλειά στο ασύρματο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δηλαδή για να καταλάβω....εκτός από το ασύρματο χειριστήριο πρέπει να αγοράσω το εξάρτημα που λέει ο kostasti ή περιλαμβάνετε μέσα στην συσκευασία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxon Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Περιλαμβάνετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Thanx saxon σπεύδω να το παραγγείλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Στα controllers που πουλάνε για pc, περιλαμβάνεται. Σ'αυτά που είναι για xbox, όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα