johnyboy Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Ας βάλω και εγώ μετά από πολύ καιρό λόγο τεμπελιάς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 ωωωπα. θελω conky, αν δε σου κανει κοπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 από εδώ το πήρα http://crunchbanglin...243722/#p243722 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Thanks man! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) To desktop, την ωρα που εφτιαχνα μια κασετα για το τουτου (πρεπει να παρω μια οθονη της προκοπης καποια στιγμη, μετα απο τοσα χρονια...παιζει να ειμαι ο μονος ανθρωπος στη γη που εχει μεινει με 17αρα tft και με κασετα στο αμαξι ... ) Η παρακατω φωτο ειναι αφιερωμενη στον benign Κοιμουνται οι cores του i7, αγαπητε... :devil: Να ανοιξω και ενα vbox καπακι ? Αμα ο επεξεργαστης ειναι σοβαρος... :devil: Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2012 από tritonas00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Και εγω εχω 17αρα tft (eizo s1701) Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2012 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Εγώ έχω ένα notebook και 14αρα :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 κι εγω επισης 17αρα εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chisao Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Σε κατάσταση Mac.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Καποιος ξεφυγε με το conky. Μεχρι και οι indicators δεξια με τις κοκκινες και μπλε σφαιρες, conky ειναι! https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?pid=1150653#p1150653 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Η παρακατω φωτο ειναι αφιερωμενη στον benign Κοιμουνται οι cores του i7, αγαπητε... :devil: Να ανοιξω και ενα vbox καπακι ? Αμα ο επεξεργαστης ειναι σοβαρος... :devil: Τωρα ειδα το βλασφημο σχολιο.Ποσες μετοχες της intel εχεις? Nothing a good AMD cpu can't easily do.Ερχονται και οι καινουργιοι τωρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 αγαπαμε benign! (να επισκεπτεσαι πιο συχνα το linux section) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) αγαπαμε benign! (να επισκεπτεσαι πιο συχνα το linux section) Feelings are mutual. Διαβαζω συχνα θεματα στο linux section.Αλλα εχω ,προς το παρον,αποτραβηχτει καπως απο την ενεργο δραση στο ινσομνια,με εχει πιασει μια μανια να διαβαζω βιβλια,λιγο απο πολλα καθε μερα,η και αρθρα με ποικιλο ενδιαφερον.Αισθανομαι σαν ο χρονος να με κυνηγα ,ψυχολογικο μαλλον ειναι. Εχω και ενα φιλο του ιδιου στυλ και χτες μου συστησε αυτο το πολυ ενδιαφερον site : http://www.rebelscience.org/ Αν και ο τυπος ειναι genuine nutcase,αυτο το αρθρο ειναι ενδιαφερον : Why Software Is Bad and What We Can Do to Fix It Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2012 από benign Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 To καθαρισα το desktop τελικα, εκανα ενα menu-δακι με οτι χρειαζομαι πιο συχνα: compiz σκετος lxpanel conky compiz-deskmenu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις