heavyrain Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Να και το δικό μου, απλό λιτό χωρίς να του λείπει τίποτα όμως!!! 5
veteranos123 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Να και το δικό μου, απλό λιτό χωρίς να του λείπει τίποτα όμως!!! To subwoofer βάλτο κάτω. Θα ακούγεται καλύτερα
heavyrain Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Βεβαιως και μπορω απλα για να μην εχω καλωδια στο πατωμα το χω πανω μιας και εχω τοσο χωρο στο γραφειο, να μπορω να σφουγγαριζω ανετα. Θα το δοκιμασω να δω πως ακουγεται.
axinosgr Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Να και το δικό μου, απλό λιτό χωρίς να του λείπει τίποτα όμως!!! Δεν το λες και τίποτα κοτζάμ Hackintosh :p ;) 1
heavyrain Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Εβγαλα και μια φωτο απ το σαλονι που χω την μεγαλη οθονη και το homecinema. Μολις συνεδεσα και το hachintosh να τεσταρω αν περναει dts ηχο στον ενισχυτη μεσω hdmi. Ολα κομπλε! 1
WalkerSW Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Εβγαλα και μια φωτο απ το σαλονι που χω την μεγαλη οθονη και το homecinema. Μολις συνεδεσα και το hachintosh να τεσταρω αν περναει dts ηχο στον ενισχυτη μεσω hdmi. Ολα κομπλε! Look Mr. Frodo ... This is an Oliphant!
thodoris20s Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Να και το δικό μου! Το ξέρω υποφέρω με το laptop δεν μπορώ να παίξω games σαν άνθρωπος. Κάποια στιγμή θα αντικατασταθεί με ένα καινούργιο desktop. 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Update με καινούργιο keyboard. Πολυ ωραιο!!!
Duck Dodgers Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Να και το δικό μου, είναι λίγο πρόχειρα φτιαγμένο αλλά βαριέμαι απίστευτα πολύ να κάτσω να το συμμαζέψω! 2
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Τελευταια πριν αλλαξω γραφειο και ηχεια Νεο addition σε σχεση με την παλια ειναι το ποντικι και το mousepad καθως και κατι ψιλα under the hood Παρατηρησεις 1) Ναι εχω συλλογη απο fingerskates 2)Η καμερα του κινητου μου ειναι για πεταμα 3)Το σκαμπο εκτος οτι ειναι ασηκωτο γιατι εχει ενα καρο σημειωσεις μεσα ειναι γαματο για να απλωνω τα 1 χιλιομετρο ποδια μου 4
markoskerass Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 http://i.imgur.com/SN72Gybh.jpg Το δικό μου. Ειναι λίγο στριμωγμένα, αλλά δεν βαριέσαι. Θα κρύψω τα ηχεία τους σκληρούς και το canopus κάποια στιγμή.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Τελευταια πριν αλλαξω γραφειο και ηχεια Νεο addition σε σχεση με την παλια ειναι το ποντικι και το mousepad καθως και κατι ψιλα under the hood Παρατηρησεις 1) Ναι εχω συλλογη απο fingerskates 2)Η καμερα του κινητου μου ειναι για πεταμα 3)Το σκαμπο εκτος οτι ειναι ασηκωτο γιατι εχει ενα καρο σημειωσεις μεσα ειναι γαματο για να απλωνω τα 1 χιλιομετρο ποδια μου IMG_20150622_223051.jpg Άλλαξε μεριά το mouse! :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα