{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Diavazontas to PC Gamer simera eida ena omoio thread kai etsi loipon eipa giati na leipei kati tetoio apo to insomnia...privateer den iksera pou na to valo..afino tin metakinisi tou thread stin krisi sou. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Ωραίο thread Αν βρω χρόνο θα ανεβάσω και γω το δικό μου ^^ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Συγχωρήστε τα ηχειάκια που έχω πάνω από 10 χρόνια τώρα. Παλαιολιθικής αξίας... ΥΓ. Δεν είναι αυτά όλα τα παιχνίδια φυσικά, τα υπόλοιπα είναι διάσκορπα σε άλλα μέρη του δωματίου. (δεν έχω το PC στο δωμάτιο μου άλλωστε) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 ahahah tora pou to skeftome to thread einai mia kali lusi na katharisoume ta desks mas...lol!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 ahahah tora pou to skeftome to thread einai mia kali lusi na katharisoume ta desks mas...lol!!! A good desk is a messy desk. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Welcome to my HQ..Proceed for the briefing.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Aha, να και άλλος ένας που παίζει Crysis! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megasig Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Το κολόχαρτο στο γραφείο ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! καραλολ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Το κολόχαρτο στο γραφείο ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!καραλολ! Μάλλον έπαιζε undying 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 To κωλόχαρτο είναι σταθερή αξία και όποιος σέβεται τον εαυτό του επιβάλλεται να το έχει σε περίοπτη θέση πάνω στο γραφείο του.. (ο άξονας της τρύπας του κωλοχάρτου πρέπει να συμπίπτει με τον εγκάρσιο άξονα του δείκτη του δεξιού χεριού όταν το τελευταίο βρίσκεται σε οριζόντια εκτεταμένη θέση).. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 to koloxarto pantos einai i pio oikonomiki xartopetseta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 GhostriderLSOV εχουμε και το ιδιο flightstick εχεις γουστο τελικα.. Να και το δικο μου που ειναι στην sig mου ενιγουει.. Το χω πει πως θελω καινουργιο γραφειο αλλα δεν με ακουω. Μεχρι το 2010 μπορει και να χω παρει.. Pr1v τι θα γινει μονο σχολιακα εισαι θα δουμε και το δικο σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Grafeio duskola,me pago kati ginete.... lol! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Πολύ καλό thread.... Μαλιστα το σκεφτόμουν και εγω να το ανοίξω πριν κατι μήνες, αλλά τελικά το ξέχασα... Μπορούμε να πάρουμε και καμιά καλή ιδέα απο αυτά που θα δούμε... Εμπρος, ποστάρετ όλοι!! Μη λείψει κανείς.. Μολις βρω ευκαιρία θα βάλω φωτο και γω... Αλλά πείτε μου κάποιος πως μπορώ να ποσταρω εικόνα μέσα στο Insomnia, γιατί παλιότερα που προσπαθούσα δεν το κατάφερα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 http://www.imageshack.us m8. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα