Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και ένα bench προς τα κόκκινα ρολόγια όπως το υποσχέθηκα.....142,5+fps με πυρήνα στα 1600mhz και μνήμες 2000mhz....Το λέει η καρδούλα της γιαγιάς πια!!!

post-303984-0-60249800-1475935498_thumb.png

• Like 4
  • Απαντ. 25,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1775

• ultraex2003

1488

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

Δημοσ.

Για πες τι λεει η FTW , σκεφτομαι να παρω την ιδια.

κοιτα....αν αφαιρεσεις το coil wine π εμενα δν με πολυ ενδιαφερει οπως αλλους εχω μειενει αρκετα ευχαριστημενος απο επιδοσεις θερμοκρασιες κ θορυβο των φανς..βασηκα παιζει να μην εχω ακουσει πιο αθορυβα φανς...κ ειναι αρκετα δροσεση καρτα(απο δευτερα θα την περασω κ με coollaboratory liquid pro)...+ oti me 20 ευρο της πατας +2 χρονια εγγυηση κ πας στα 5 συνολο...εχει κ τν RGB φοτισμο της :P ...αν θες ομως να ασχοληθεις με ΟC κ τετοια πας για 980TI.. :P

Εχεις δοκιμάσει με το slave bios;

εχει master k slave..το μαστερ δν ειναι το "καλο"??

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα....αν αφαιρεσεις το coil wine π εμενα δν με πολυ ενδιαφερει οπως αλλους εχω μειενει αρκετα ευχαριστημενος απο επιδοσεις θερμοκρασιες κ θορυβο των φανς..βασηκα παιζει να μην εχω ακουσει πιο αθορυβα φανς...κ ειναι αρκετα δροσεση καρτα(απο δευτερα θα την περασω κ με coollaboratory liquid pro)...+ oti me 20 ευρο της πατας +2 χρονια εγγυηση κ πας στα 5 συνολο...εχει κ τν RGB φοτισμο της :P ...αν θες ομως να ασχοληθεις με ΟC κ τετοια πας για 980TI.. :P

Αν δε κάνω λάθος το master είναι το πρώτο, και το δεύτερο για πειραματισμούς-oc είναι το slave. Δίνει λίγο παραπάνω power limit 

• Like 1
Δημοσ.

Αν δε κάνω λάθος το master είναι το πρώτο, και το δεύτερο για πειραματισμούς-oc είναι το slave. Δίνει λίγο παραπάνω power limit

βασηκα εχεις απολυτο δικιο δινει ενα 10% παραπανο Power limit στο slave...το οποιο τι παραπανο μας δινει? :P

• Like 1
Δημοσ.

5 μεσα απο το site?

Οχι δεν με ενδιαφερει το overclock σε καρτες γραφικων μαρεσει το 2d, δωρο του μικρου θελω να την παρω απο μια 280χ που εχει τωρα.

Δημοσ.

5 μεσα απο το site?

Οχι δεν με ενδιαφερει το overclock σε καρτες γραφικων μαρεσει το 2d, δωρο του μικρου θελω να την παρω απο μια 280χ που εχει τωρα.

εχει 3 χρονια απο το μαγαζι κ με 20 ευρο σου δινει αλλα 2 χρονια η εβγα συνολο 5 κ με 40 ευρο σου δινει 7 χρονια επιπλεον δυνολο 10 χρονια... LOL

Δημοσ.

Πηρα καρτα αλλα δεν ειναι ενθουσιασμενος γιατι πηρα την Asus 1070 strix OC και ηθελα την Gigabyte Xtreme Gaming :mellow:

Φυσικα εσβησα τα λαμπιονια γιατι ειναι σαν Χριστουγεννιατικο δεντρο :lol:

Γιατι εχει μονο ενα 8πινο ?

DSC00908.jpg

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δν παει παραπανο ουτε με αιτημα..χαχαχ

η δευτερη φωτο ειναι μαμα ρολογια..

very high settings purehair on  1080P DX12 

post-360690-0-36144300-1475947595_thumb.png

post-360690-0-25778600-1475947598_thumb.png

Επεξ/σία από aOUaS88
  • Like 1
Δημοσ.

δν παει παραπανο ουτε με αιτημα..χαχαχ

η δευτερη φωτο ειναι μαμα ρολογια..

Ωραίος, από μνήμες είσαι Τζετ !!  :-)

Από πυρήνα καλά, είναι καθαρά luck of draw - lottery.  

Πηρα καρτα αλλα δεν ειναι ενθουσιασμενος γιατι πηρα την Asus 1070 strix OC και ηθελα την Gigabyte Xtreme Gaming :mellow:

Φυσικα εσβησα τα λαμπιονια γιατι ειναι σαν Χριστουγεννιατικο δεντρο :lol:

Γιατι εχει μονο ενα 8πινο ?

DSC00908.jpg

Ωραιος Λευτέρη , μεγιά :) 

Γιατί δεν την έβαλες στην 2η pci ? Εκεί στην 3η δε λειτουργεί Χ4?

• Like 4
Δημοσ.

Ωραίος, από μνήμες είσαι Τζετ !!  :-)

Από πυρήνα καλά, είναι καθαρά luck of draw - lottery.  

Ωραιος Λευτέρη , μεγιά :)

Γιατί δεν την έβαλες στην 2η pci ? Εκεί στην 3η δε λειτουργεί Χ4?

Οχι η Giagabyte Z97X gaming GT το ενα και το τρια ειναι Χ16

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...