Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

BabisTs μιας και έκανες τον κόπο κράτησε τα σκορ να δούμε και στους επόμενους 1-2 drivers τι θα γίνει. Θα κάνουν επανάληψη το σενάριο 7χχ-9χχ;

Γιατί αν το κάνουν μία χαρά θα στην φτάσουν την διαφορά εκεί που θέλουν.

Άσχετο αλλά θέλω να το πω.

Διάβαζα το άρθρο για την 1060 και πλέον αποφασίστηκε ότι το SLI είναι περιττό.

Τελικά το marketing κάνει καλή δουλειά; Ή ο κόσμος έχει γίνει πρόβατο;

Μερικοί αντί να κοιτάζουν την τσέπη τους κοιτάζουν και παίρνουν μέρος σε εταιρείες με τόσο φανατισμό που πραγματικά ούτε μετοχές να είχαν...

Κοίταξε το pascal έρχεται σαν ξεχειλωμένο maxwell σε συχνότητες τώρα αν ρίξουν σε επόμενους drivers την 900 series τι να σου πώ εδώ είμαστε να το δούμε σίγουρα.Από την 700 στην 900 series ήταν τα gameworks που έριχναν τις επιδόσεις στην 700 series...κατά τα άλλα με αυτά στο off μια χαρά απόδοση είχε η 700series....Τώρα δεν λάνσαραν καμία νέα τερχνολογία πέρα του vr που το θεωρώ ακόμα σε πρώϊμο στάδιο και δεν πολυχρησιμοποιείται.....Anyway θα δείξει....Από εκεί και πέρα η amd που την περιμένω δυνατή και λόγω ανωτερότητας αρχιτεκτονικής στο dx12 ακόμα ψάχνει να βρεί την 490 για να παρουσιάσει κάτι αξιόλογο στην perfomance κατηγορία....Ελπίζω πολλά στους κόκκινους μιας και αν παρουσιαστούν αρκετά έτοιμοι και πιο δυνατοί στην perfomance ή enthusiastic κατηγορία θα τους προτιμήσω αυτή την φορά σίγουρα μιας και το έχω δηλώσει.....Το θέμα είναι ότι αργούν πολύ στην παρουσίαση της κάθε σειράς και κάνουν πάρτι οι πράσινοι με τις τιμές....Προς το παρόν θα λανσάρω και benches με ρυθμίσεις από kitguru στο Rotr....Όσον για την 1060 μόνο και μόνο που κλείνουν το sli σε αυτήν την gpu, τρώνε τοίχο από μένα και λέω δαγκωτό

rx 480!Ο φανατισμός για μένα δεν ισχύει,είμαι ανοιχτός και στις δύο εταιρείες και αυτό φαίνεται από το παρελθόν μου στις gpu αλλά και στις cpu....

Ίδια settings στο Rise of the tomb raider με kitguru και με driver 369.39 (1080p)

http://www.kitguru.net/components/graphic-cards/zardon/palit-gtx-1080-gamerock-premium-edition-review/15/

Stock asus rog strix gtx 1070 (100%)

stock gtx 980ti g1 (106%)

980ti g1 με gigabyte extreme gaming χρονισμούς (108% η καλύτερη υλοποίηση σε out of the box ρολόγια)

stock gtx 1080 palit gamerock (126%....η καλύτερη υλοποίηση μέχρι στιγμής σε out of the box ρολόγια)

post-303984-0-17552600-1467983288_thumb.png

post-303984-0-22534900-1467983293_thumb.png

post-303984-0-94592400-1467983299_thumb.png

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1772

• ultraex2003

1487

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

Την πιπιλα του 30%-35% υπερ της gtx 1080 εναντι της 980ti...και της αλλης πιπιλας του 8% υπερ της gtx 1070 εναντι της 980ti. Στις custom απλα η 980ti ισοφαριζει την gtx 1070 και την προσπερναει και με την gtx 1080 την μικραινει στο 15%-20% αναλογως το game...ολα αυτα σε out of the box επιδοσεις,δεν μιλαμε σε overclock καταστασεις τι γινεται...

Αυτό ακριβώς! Και γενικά, όλο μ@κίες είναι η nvidia και ο κάθε reviewer σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν θέλουνε να ρίξουν ένα προϊόν προς όφελος άλλου, προς αναζήτηση πωλήσεων και επικείμενου κέρδους.  Και δεν είναι μόνο οι πράσινοι, αλλά κάθε εταιρία παραγωγής αγαθών-υπηρεσιών προσπαθεί με κάθε τρόπο, να προοθεί διαρκώς ότι προϊόν την συμφέρει. Στον καταναλωτή πέφτει το βάρος...να μην αποδεχτεί με τη σειρά του το ζεστό φαί που του προσφέρει ο παραγωγός. Έλα που δεν κόβει σε πολλούς και λόγω φανατισμού (πράγμα απαράδεκτο) και λόγω άγνοιας που εκεί κάποιες φορές τα πράγματα περιπλέκονται.

• Like 1

Αυτό ακριβώς! Και γενικά, όλο μ@κίες είναι η nvidia και ο κάθε reviewer σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν θέλουνε να ρίξουν ένα προϊόν προς όφελος άλλου, προς αναζήτηση πωλήσεων και επικείμενου κέρδους.  Και δεν είναι μόνο οι πράσινοι, αλλά κάθε εταιρία παραγωγής αγαθών-υπηρεσιών προσπαθεί με κάθε τρόπο, να προοθεί διαρκώς ότι προϊόν την συμφέρει. Στον καταναλωτή πέφτει το βάρος...να μην αποδεχτεί με τη σειρά του το ζεστό φαί που του προσφέρει ο παραγωγός. Έλα που δεν κόβει σε πολλούς και λόγω φανατισμού (πράγμα απαράδεκτο) και λόγω άγνοιας που εκεί κάποιες φορές τα πράγματα περιπλέκονται.

Στο overclockability (custom max clockia gtx 1080 vs custom max clockia gtx 980ti) να δεις πόνο που πέφτει που αναλόγως το game... η gtx 980ti κλείνει αρκετά την διαφορά και φτάνει γύρω στο 8%-15% υπέρ πάντα της gtx 1080......δεν μιλάμε για την gtx 1070 (μένει πίσω και από τις δύο)...Αν δεν είχαν βάλει gddr5x στην gtx 1080 θα τα είχε βρεί σκούρα η gtx 1080 απένατι στο gm200...και το αυτό για την gtx 1070 δεν τις βάλαν gddr5x για να μην έρθει κοντά στην gtx 1080 (όπως με gtx 980/970) και δεν διακιολογεί το επιπλέον κόστος....Για αυτό ξαναλέω ότι είναι ξαναζεσταμένο maxwell με ανεβασμένες συχνότητες ο καινούργιος πασχάλης....Οι φανέλες και οι μετοχές που έχει ο κάθε καταναλώτης σε κάποια εταιρεία που υποστηρίζει με παρωπίδες βαριοπληρώνονται

και σου καλόπιάνουν και τον πωπό

....Αργεί και αυτή η amd σε κάθε καινούργια σειρά να δούμε τι έχει να δώσει.....Και όπως είπα παραπάνω, ελπίζω πολλά στους κόκκινους μιας και αν παρουσιαστούν αρκετά έτοιμοι και πιο δυνατοί στην perfomance ή enthusiastic κατηγορία θα τους προτιμήσω αυτή την φορά σίγουρα μιας και το έχω ξαναδηλώσει...Είμαι ανοιχτός και ως προς τις δύο εταιρείες....

• Like 4

Καλά οι περισσότερες pascal δεν πάνε 2000-2100? Γιατί λέτε ότι δεν είναι overclocking friendly?

μια χαρα oc friendly ειναι ο χειροτερος(27οs) στο hwbot εκανε 33250 graphics skor με μια 1080 no custom (stock αερα) 2027 πυρηνα 

(2,027MHz (+26.14%) / 5,760MHz (+130.40%)

post-238528-0-96783400-1468055217_thumb.jpeg

Τα 2200 της παρουσίασης που είναι;

Ή παίζει να τα δούμε μόνο στο HwBot;

Έλα ρε Νίκο όλος ο κόσμος και όλα τα reviews το ίδιο πράγμα λένε, όπως είπε και ο BabisTs είναι Maxwell τραβηγμένο από τα μαλλιά.

Αν και δεν είμαι φαν της πράσινης χαίρομαι να βλέπω τα post του BabisTs να δίνουν πόνο στις "νέες" 1080 και να ρίχνει άκυρα στα διάφορα site's με τις καταπληκτικές μετρήσεις τους.

• Like 3

Τα 2200 της παρουσίασης που είναι;

Ή παίζει να τα δούμε μόνο στο HwBot;

Έλα ρε Νίκο όλος ο κόσμος και όλα τα reviews το ίδιο πράγμα λένε, όπως είπε και ο BabisTs είναι Maxwell τραβηγμένο από τα μαλλιά.

Αν και δεν είμαι φαν της πράσινης χαίρομαι να βλέπω τα post του BabisTs να δίνουν πόνο στις "νέες" 1080 και να ρίχνει άκυρα στα διάφορα site's με τις καταπληκτικές μετρήσεις τους.

δε ξερω αμα ειναι τραβηγμενες η οχι και προσωπικα δε νοιαζει κιολας  αλλα η 980 ti για να βγαλει 33000 skor graphics πρεπει να πονεσει πολυ μεσα στο αζωτο

http://hwbot.org/submission/2925038_cornerjack_3dmark11___performance_geforce_gtx_980_ti_29020_marks/

1800/2100 τυχαιο παραδειγμα

post-238528-0-42874500-1468057434_thumb.jpeg

• Like 1

Στην ίδια σελίδα του ίδιου φόρουμ γράφουμε και οι δύο.

Το δίνει πόνο δεν πάει να πει ότι είναι μπροστά, εάν καταλαβες αυτό μπορεί να μην το διατύπωσα σωστά.

Βέβαια εμείς οι δυο έχουμε διαφορετική φιλοσοφία (εμένα με ενδιαφέρει να παίζω και σε δεύτερη μοίρα το bench εσύ το αντίθετο) οπότε δύσκολα να τα βρούμε.

Και στο κάτω κάτω κοιτάζω και την τσέπη μου.

Προσωπικά θεωρώ σωστή κίνηση αυτό που έκανε Πάνος με 2χ980Ti στο κόστος μιας 1080 άλλωστε δεν νομίζω κανένας από εμάς πέρα από τα benchmark για την πλάκα μας να βγάζει λεφτά, οπότε με το οικονομικό στη μέση...

Για πες τον Πάνο ή τον BabisTs να ρίξει ένα με SLI να δεις πραγματικό πόνο.

Στην ίδια σελίδα του ίδιου φόρουμ γράφουμε και οι δύο.

Το δίνει πόνο δεν πάει να πει ότι είναι μπροστά, εάν καταλαβες αυτό μπορεί να μην το διατύπωσα σωστά.

Βέβαια εμείς οι δυο έχουμε διαφορετική φιλοσοφία (εμένα με ενδιαφέρει να παίζω και σε δεύτερη μοίρα το bench εσύ το αντίθετο) οπότε δύσκολα να τα βρούμε.

Και στο κάτω κάτω κοιτάζω και την τσέπη μου.

Προσωπικά θεωρώ σωστή κίνηση αυτό που έκανε Πάνος με 2χ980Ti στο κόστος μιας 1080 άλλωστε δεν νομίζω κανένας από εμάς πέρα από τα benchmark για την πλάκα μας να βγάζει λεφτά, οπότε με το οικονομικό στη μέση...

Για πες τον Πάνο ή τον BabisTs να ρίξει ένα με SLI να δεις πραγματικό πόνο.

αδελφε  αλλο το ενα αλλο το αλλο στις απαντησεις που εδωσα!!

εγω ποτε δε ειπα οτι το  SLI με 2Χ 980 ti  δε ειναι καλυτερο απο τη 1080 !!

σαφως και συμφερει και σαν (νουμερα-bench-game)  εαν αγορασθουν 2x980ti ειδικα εαν πετυχεις  και καλη τιμη εισαι παραπανω απο super !! 

ενταξει εγω και μερικοι αλλοι εχουμε μπεντσικτιδα-(αρρωστια ανιατη) δινουμε και  καποια βαση στα απολυτα νουμερα ετσι μη παρεξηγης τη σταση μου

αυτο βεβαια δε σημαινει οτι δε μπορεις να παιξης αξιοπρεπεστατα (1080p) και με μικροτερες καρτες ετσι

Πρός Θεού ποτέ δεν παρεξήγησα, το αντίθετο μάλλον μπορώ να πω ότι σε χαίρομαι που δίνεις τόσο ενέργεια σε αυτό που κάνεις.

Τώρα στα νούμερα, ναι στα απόλυτα νούμερα κερδίζει αλλά:

1) Το κόστος δεν δικαιολογεί τις επιδόσεις

2) Από τα νούμερα και μόνο βλέπεις αυτό που είπα για το "τραβηγμένο" καθώς σαν νέος πυρήνας και νέο node θα έπρεπε να είναι πολύ παραπάνω και όχι να βασίζεται αποκλειστικά στην συχνότητα για να βγει το σκόρ.

• Like 1

Πρός Θεού ποτέ δεν παρεξήγησα, το αντίθετο μάλλον μπορώ να πω ότι σε χαίρομαι που δίνεις τόσο ενέργεια σε αυτό που κάνεις.

Τώρα στα νούμερα, ναι στα απόλυτα νούμερα κερδίζει αλλά:

1) Το κόστος δεν δικαιολογεί τις επιδόσεις

2) Από τα νούμερα και μόνο βλέπεις αυτό που είπα για το "τραβηγμένο" καθώς σαν νέος πυρήνας και νέο node θα έπρεπε να είναι πολύ παραπάνω και όχι να βασίζεται αποκλειστικά στην συχνότητα για να βγει το σκόρ.

ενταξει nvidia ειναι κοπαναει στις  τιμες  και αμα θελετε σου λεει !!! σωστο η λαθος δε το κρινω

τωρα προφανως  στη τεχνογνωσια οτι και να κανει μαλλον θα στηριζετε  παντα  στις συχνοτητες  για να δωσει νουμερα

τι εχει το κοστος της 1080?Οταν πρωτοβγηκε η 980ti οι σοβαρες υλοποιησεις σαυτο το ευρος τιμων επαιζαν για αρχη.κατα τον σεμπτεμβρη θα εχουν 680-700 ευρω.το παραλογο ειναι η τιμη της 1070.την περιμενα  maximum στα 450 τις καλες υλοποιησεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...