BabisTs Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Για χτυπα ενα Aida 64 στο κομματι με τις μνημες γιατι καρφωσα σημερα αλλο ενα 8αρι σετ μνημες quad channel και δε μου βγαινουν τα νουμερα !! Η κανενας με ddr4 ας ειναι καιdual channel ψηλα ομως οσο πιο πολυ μπορει γιατι κατι δε παει καλα Εδώ είσαι φίλος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Αν και δανεικός υπολογιστής απο φίλο, ο x5470 πήρε λίγα ποντάκια (όπως όλοι) στο 1.75 4.5ghz (450x10) αλλά έχει τα power states ενεργοποιημένα, οπότε πέφτει στα 450x6 Στοκ έχει νούμερα 1137 και 3711 οπότε η διαφορά είναι κάτι παραπάνω απο εμφανής. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 κατι εγινε αλλα θελουν σφιξιμο !! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 κατι εγινε αλλα θελουν σφιξιμο !! ghfgffg.JPG Σε stock συχνοτητες ειναι το παραπανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Σε stock συχνοτητες ειναι το παραπανω? Νομιζω το στοκ ειναι 16 16 16 36 @ 3200 Δε ασχοληθηκα ιδιαιτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Τελικά συνειδητοποίησα πως η ψύκτρα μου έχει oc potential, αλλά το σόκετ με κόβει από πλευράς θερμοκρασιών. Έβαλα ένα φανάκι κάθετα κάτω από την ψύκτρα να φυσάει προς το σόκετ, ένα 120αρι στις 1300 στροφές. Σε stress, στο πρώτο δεκάλεπτο πάνω από 65 δεν είχα στο socket έπειτα από το φανάκι (σε κάνα 2ωρο stress άντε να πάει 66 στην χειρότερη άρα και πάλι είμαι κάτω από 70), επομένως χωρίς φανάκι ξεπερνούσα το όριο, ήμουν πάνω από 70 σίγουρα. Το μηχάνημα είναι προπάντων ήσυχο και συνάμα λειτουργικό με το oc που το έχω . Δηλαδή η θερμοκρασία που νόμιζα για του επεξεργαστή ήταν του socket, 65 βαθμοί socket και 51 του επεξεργαστή στους πυρήνες. Λέω και εγώ το margin λέει περίπου απέχω 20 βαθμούς από το όριο, δεν παίζει το όριο να είναι οι 85 βαθμοί αν έπαιρνα ως κριτήριο την θερμοκρασία των 65 βαθμών του socket, άρα παίρνοντας την θερμοκρασία των πυρήνων που είναι 51 βλέπω πως το όριο είναι οι 70 + 1-2 ακόμη. Με την asus όταν την είχα ήταν αλλιώς οι θερμοκρασίες και όχι αξιόπιστες και μου είχε μείνει η ιδέα ότι το ίδιο είναι και με την giga, αλλά ευτυχώς δείχνει σωστές θερμοκρασίες η giga . 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Το θηρίο της δουλειάς αγρίεψε... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Το θηρίο της δουλειάς αγρίεψε... καλα ο 2ος πυρηνας δε εκανε τιποτα στο multi κοιμοταν ;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 καλα ο 2ος πυρηνας δε εκανε τιποτα στο multi κοιμοταν ;;; Είχε κατέβει στην απεργία 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ένα ολοκληρωμένο cbr15 με μνήμες στα 2474 όπου και τις έχω για 24/7, το προηγούμενο r15 που είχα ανεβάσει ήταν με μνήμες στα 2200 : 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnonymousHD Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 μιας και το μεγαλο pc εχει γινει κομματακια για καποιες αλλαγες... επιασα το μικρο G3258 4.4GHz με 1.25 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δίνει πόνο ο μικρός pentium . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RigasGR Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Αυτο ειναι το καλητερο που εβγαλε. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Για κάποιο λόγο τα screenshots βγαίνουν με περιεχόμενο παραθύρων λευκό! Οπότε, μια γρήγορη σύγκριση με τον AnonymousHD στα καθημερινά μου, με εντελώς κανιβαλίστικο τρόπο. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Τα παράθυρα είναι λευκά επειδή το βελάκι έχει ενεργοποιηθεί πάνω στο super pi, αν κάνεις κλικ σε ένα παράθυρο του cpu-z θα δεις πως το παράθυρο που κλίκαρες έγινε μπλέ και τα υπόλοιπα λευκά. Πες μας μία με τι mobo και ψύξη είσαι και αν είσαι stable στα 4.8 με 1.38v, golden 8320 μυρίζει αν είσαι stable εκεί . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα