Thanos1972 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 ^^^^^^^^^^^^^ :devil: :devil: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 ashmadia σε περασα μαλλον Αν και θα το σκεφτω σοβαρα για αλλον ενα γυρο του θανατου, i 'll be back. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evagelou Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 αυτες οι xt διαμαντια βγηκανε 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 αυτες οι xt διαμαντια βγηκανε Δεν παραπονιεμαι καθολου! Λιγο finetuning της λειπει μοναχα, αψογη επιλογη στην εποχη της. Εντωμεταξυ, θελω να flasharw custom bios δικο μου ( Site: VBE7-bios editor ) για undervolt 1.1V+1050 no boost clock, αλλα το φοβαμαι γιατι δεν εχω dual bios. Να τρελαθω τελειως? Εχεις δοκιμασει? Για εμψυχωση, οχι τιποτα αλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evagelou Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 δεν εχω δοκιμασει(ακομα) γτ την εχω βαλει για πουλημα γτ θα παω σε κατι μεγαλυτερο ! εμενα παντως εχει dual bios! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prowler3 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 πανε κ τα 130ααααααααααααααα!!!!!!!! να ναι καλα ο αγαπημενος μου 2600κ [lapped] που τιναχτηκε στα 5,1 απο 5 που ηταν στις αλλες φορες με ενα διαστημικο ρευμα στα 1,630 κ εξωτικες θερμοκρασιες καπου στους 37 βαθμους.. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δωσε δωσε παει κι άλλο ο 2600k Αθανατα τσιπακια! Μόλις πάω σπίτι θα ανεβασω screen απο cinebench να δεις που εχει φτάσει ο γερό-3960Χ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prowler3 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δωσε δωσε παει κι άλλο ο 2600k Αθανατα τσιπακια! Μόλις πάω σπίτι θα ανεβασω screen απο cinebench να δεις που εχει φτάσει ο γερό-3960Χ ετσι..δεν υπαρχει....μερα νυχτα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Cinebench R15: Cinebench R11.5: 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prowler3 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Cinebench R15: Cinebench R11.5: ετσι..αυτα ειναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prowler3 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 5,2ghz κ λιγο πειραγμα σε ραμ....κ τρελαινομαιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!! ανοιγω μπουκαλι! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Βοηθανε τα mhz των Ram καθολου?? Οο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prowler3 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Βοηθανε τα mhz των Ram καθολου?? Οο σε μεγαλα συστηματα πολυ..κ σε μικροτερα ομως,ειδικα στο valley..στη συγκεκριμενη περιπτωση επιχειρησα να δωσω 2400 αλλα δεν με αφησε με τιποτα οποτε επαιξα με timings.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimRdesign Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 αναρωτιέμαι αν με αυτά τα νούμερα οι ρυθμίσεις στο control panel είναι πειραγμένες ή όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prowler3 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 αναρωτιέμαι αν με αυτά τα νούμερα οι ρυθμίσεις στο control panel είναι πειραγμένες ή όχι. παρ'ολο που δεν καταλαβαινω τον λογο του υπαινιγμου σου δεν εχω κανενα προβλημα κ κανενα ζορι να απαντησω.στο control panel λοιπον η ρυθμιση στο texture filtering ειναι στο high performance οπως προβλεπει κ ο κανονισμος στο overclock.net ok? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα