catraider Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Συγγνώμη αν έχει ξανατεθεί το ζήτημα, έκανα search και δεν είδα κάτι σχετικό. Το πρόβλημα μου είναι το εξής : έχω ένα βιβλίο σε .pdf και θέλω επιλεγμένα μέρη του να τα κάνω copy - paste σε word. Όταν το κάνω μου βγαίνουν στο word αλαμπουρνέζικα. Δοκίμασα να σώσω το αρχείο pdf σε doc μέσω του Adobe Acrobat 8 Professional. πάλι αλαμπουρνέζικα. Δοκίμασα με το Foxit. Τϊποτα. Ξέρει κανένας τι παίζει; Sorry αν έχετε πάλι απαντήσει σε παρόμοιο ερώτημα, αν υπάρχει κάποιο θέμα σχετικό μπορείτε να με παραπέμψετε εκεί. Ευχαριστώ.
ApSiMan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 ψάξε για ένα προγραμματάκι που λέγεται pdf2word....μπορεί να κάνεις τη δουλεία σου με αυτό....
catraider Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Μπα τζίφος και με αυτό. Ευχαριστώ πάντως.
accipio Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Πέρνα τις σελίδες που σε ενδιαφέρουν από το Finereader και εφάρμοσε οπτική αναγνώριση ή διάβασέ τες κατευθείαν από την οθόνη με το Screenshot Reader (εγκαθίσταται με το Finereader 8 και 9).
Stavros_Ribo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Πάντως μικρά κομματάκια μπορούν να μεταφερθούν.
catraider Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Το FineReader έλυσε το πρόβλημα . Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.