QSpec Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Μιας και έχουμε πολλές δυνατότητες να προσωποποιήσουμε τα Desktop μας, είπα να αρχίσω ένα thread όπου θα postάρουμε την νέα εμφάνιση που έχουμε δημιουργήσει καθώς και διάφορες απορίες περί του customization της εμφάνισης. Ορίστε το δικό μου desktop με Adium και Hallo theme στον Shapeshifter. Ψάχνω και ένα κατάλληλο Icon Set τώρα και είμαι έτοιμος. Περιμένω την γνώμη σας και τα δικά σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bchris Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Εμενα προσωπικα, πιο πολυ κατι σε linux (μπλιαχ) μου φερνει, παρα σε osx. (no offence) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QSpec Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Χμμμ, δεν έχεις άδικο.... Παρόλα αυτά βαρέθηκα το άσπρο και το μέταλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Μπράβο QSpec πολύ καλή δουλειά, αλλά έχω διαβάσει πως με το Shapeshifter γίνετε αρκετά πιο αργό το σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ic3m@N Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Ναι κι εγώ τον είχα βάλει παλιότερα και είδα σημαντική πτώση στις επιδόσεις...γι'αυτό προτιμώ το πανέμορφο aqua... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Nomizo tha itan oraia na kaname post ta backrounds, dock kai dashboard mas akoma kai an vriskonte sto klassiko tous look apla gia na sigkrinoume ti yparxei stin dock tou kathenos kai poia widgets exei ... Peste mou an simfoneite ... Oraia douleia file qspec alla thimizei ligo windows ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QSpec Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Όχιιιιι όχι windows Δεν έχω δει κάποια αλλαγή στην ταχύτητα ( Macbook Intel 2.0 ) μέχρι στιγμής. Το dock είναι σε Auto Hide, θα το ποστάρω κι αυτό μόλις το ολοκληρώσω. Λέω να βάλω εικονίδια Windows αντί για κάδο στο Trash (χιχι :twisted:). Δείξτε και τα δικά σας διάολοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yohaan Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Εμένα είναι αρκετά απλό με κάποιες μικροαλλαγές πχ. finder icons + adium... και αφού ζητήσατε να δείτε και τα πιο απλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Desktop Dashboard P.s. Sorry gia to size ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QSpec Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Ορίστε το Dock και τα widgets μου. Ο λόγος που τα βλέπετε συγκεντρωμένα αριστερά είναι γιατί είναι τοποθετημένα σύμφωνα με τις διαστάσεις της 13άρας του Macbook ενώ το snap είναι από 22άρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ic3m@N Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Ορίστε και το δικό μου desktop... μόνο wallpaper έχω αλλάξει όπως θα προσέξατε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
User_32 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Ωραίο topic, θα ποστάρο και εγώ το δικό μου αργότερα. Αυτό που έχει βάλει ο QSpec πάνω αριστερά τη είναι ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 @Iceman Tromero backround ... Mporo na rotiso pou to vrikes ? Episis ti einai auto to mple ikonidio pou grafei "Ps" mesa ? To exo dei se polla docks alla pote den rotisa mexri tora ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QSpec Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 User_32, αυτό που έχω βάλει είναι το contact list του Adium, δείχνει τα contacts που είναι online εκείνη την στιγμή. Εαν δεν έχεις δοκιμάσει το Adium για instant messaging να το κάνεις, είναι καταπληκτικό. Iceman, το background σου είναι πραγματικά πολύ όμορφο. NiCk_, το Ps είναι το Photoshop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ic3m@N Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 To background το βρήκα στο deviantart.com όνομα δεν θυμάμαι αλλά αν ψάξετε στα widescreen wallpapers θα το βρείτε...αν το βρω πάλι θα σας δώσω λινκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα