GIORGI. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 The Evil Within Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 το ευχαρηστήθηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 το ευχαρηστήθηκα Φωτογραφίζεις την οθόνη σου, βρε θηρίο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Screenshots ??/ xexex απλός βαριόμουνα να κάνω μινιμαιζ και να ανοιξω το fraps 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Even better than the real thing.... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkp Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 alien isolation σε 3200x1800 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antemore Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Even better than the real thing.... ποιο παιχνιδι ειναι αυτο; και που ειναι το κουμπι για τα spoilers; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LifeScarcity Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Αrma III αν κατάλαβα καλά. Δεν νομίζω να υπάρχει γράφεις {Κείμενο} [/s.poiler] χωρίς την τελεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Castlevania Lords of Shadow 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 ποιο παιχνιδι ειναι αυτο; Αrma III αν κατάλαβα καλά. Σωστα καταλαβες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 εικόνες από Dark Souls: Prepare to Die Edition 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 από GTAV 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Και μερικές από Mad Max που πήρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Και μερικές από Mad Max που πήρα. Αξιζει; Δεν ξερω εχω δει αρκετα βιντεακια με gameplay και δεν μπορω να αποφασισω ακομη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Αξιζει; Δεν ξερω εχω δει αρκετα βιντεακια με gameplay και δεν μπορω να αποφασισω ακομη.. Είναι σχετικά μικρό, στις 32 ώρες το τερμάτισα, αλλά χωρίς να έχω κάνει όλα τα secondaries / δεν είχα 100% upgraded το Magnum Opus. Ναι, έχει πράγματα που κάνεις ξανά και ξανά, αλλά δεν ξέρω πώς θα μπορούσε να αλλάξει αυτό. Αν είσαι φαν του Max Max αξίζει και έχει ωραίο car combat + ότι πηγαίνει νερό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα