phanispal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Το τρίτο είναι Family Guy και το δεύτερο Simpsons.
firewalker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Typical MAC user. User is typical. (ελληνικά)
-nick- Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 "I am not going to confuse you by paying attention to you and then suddenly ignoring you " Spoooooot oooon
μαφαλντα Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 ο ποταμος ποιος ειναι; Στο Πάντα βρέχει είναι ο Κρικελοπόταμος.Είναι ένα μαγευτικό μέρος,έχω πάει. Το περίεργο είναι ότι οι ξένοι που το επισκέπτονται είναι περισσότεροι από τους Ελληνες.Προτιμάμε την θάλασσα,δεν πηγαίνουμε βουνό.
KilliK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Προτιμάμε την θάλασσα,δεν πηγαίνουμε βουνό. κακως.
Highlander Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Στο Πάντα βρέχει είναι ο Κρικελοπόταμος.Είναι ένα μαγευτικό μέρος,έχω πάει. Το περίεργο είναι ότι οι ξένοι που το επισκέπτονται είναι περισσότεροι από τους Ελληνες.Προτιμάμε την θάλασσα,δεν πηγαίνουμε βουνό. Με έσκισες τώρα. Θέλω να πάω.
μαφαλντα Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Χειμώνα ούτε να το σκεφτείς,πολύ νερό και παγωμένο. Το φθινόπωρο έχει καταπληκτικά χρώματα αλλά βουνό είναι,κάνει κρύο.Το καλοκαίρι είναι ιδανικά,κάνεις και το μπάνιο σου στο ποτάμι.
phanispal Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Φρόντισε να πας με 4*4 μόνο, ή έστω σχετικά ψηλό αμάξι το οποίο δεν πολυλυπάσαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις