horsepower Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Γεια σας παιδια...Τον τελευταιο χρονο καθομαι και βλεπω σειρες αμερικανικης παραγωγης και θελω να μου προτεινεται καμια γιατι εχω στερεψει...Εχω δει ως τωρα τα : Heroes, Prison break, Carnivale, Deadwood, Rome, Τwin peaks και Jericho...Ακουω τις προτασεις σας... Ps: εκτως του Six feet under το οποιο εχω δει μερικα επισοδεια και δεν μου κανει και τοση μεγαλη αισθηση....επισης οχι κατι Csi, X-files, Detective Dragnet, Law and order και οτι αλλο εχει δειξει εδω Ελλαδα...οχι το Lost...και τελος οχι anime και animated τυπου South park, Family guy κτλ...
poscaman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 24? (γμτ το character limit) (γιατι οχι αυτες που εχουν δειξει στην Ελλαδα?) πολυ Αμερικανια....Δες και τιποτα πιο εναλλακτικο,καταστρεφεις εγκεφαλικα κυτταρα....
horsepower Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 e ta perissotera ta exo dei pou exoun paiktei stin tv...poli amerikania to ksero alla den thelo na to riskaro gia alla....gia to shield den exo akousei kai toso kala logia alla eida sto imdb oti exoun bgei 6 seasons kai sinexizetai...aksizei?
sheik Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 ...οχι το Lost... Εσυ χανεις :mrgreen: Οχι περα απο τη πλακα,γιατι δεν θελεις το Lost? Οτι και να εχεις ακουσει,αξιζει να του δωσεις μια ευκαιρια,ειμαι σιγουρος πως θα κολλησεις...
porco_rosso21 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Αν θες δες μια παλαιοτερη σειρα,που ειχε βγει πριν το 2001,σε παραγωγη σπιλμπεργκ κ τομ χανκς,το BAND OF BROTHERS,που ειναι κατι σαν flip-side του RYAN,κ παρακολουθει την πορεια της 101 αλεξιπτωτιστων,απο την d-day εως κ το τελος του πολεμου...η σειρα ειναι συνολικα 10 επεισοδεια,μια ωρα κ κατι ψιλα το καθενα,κ τα σπαει αγρια...
horsepower Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 lost den polipsinomai....kapoia stigmi isos do alla gia tora oxi...a nai re si to band of brothers..mia zoi to blepo sto videoclub kai den exo aksiothei na to nikoiaso, to ksexnao sinexeia... PS: porco rosso design etsi?ta spaei ligo...
Panathinaikara Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 αν σαρέσουν τα Friends, τότε How i met your mother
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Μα υπάρχει ήδη θέμα με προτάσεις για ξένες σειρές εδώ (στην ίδια σελίδα κιόλας): http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=195206 Γιατι να επαναλαμβανόμαστε;
horsepower Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 sorry alla den to eixa dei...kai o titlos tou thread den einai kai toso katatopistikos...
despo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 To dexter. Exei 12 epis. Einai h istoria enosserial killer
tonypapadovic Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 The Shield με τα χίλια Dexter Battlestar Galactica Μην χάσεις καμμία από αυτές!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.