Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοι συμφορουμίτες!

Κατεβάζετε πολύ πράμα με BitTorrent? Είσαστε από αυτούς που αναγκάζονται να αφήνουν το PC 24/7 ανοιχτό επειδή η γραμμή τους σέρνεται και πρέπει να μείνει το βράδυ αλλιώς δεν θα έρθει ποτέ? Σας τη σπάει να κοιμάστε και να ακούτε το ενοχλητικό βζβζβζββζβζζβζζβζζζζζ από το κουτί του υπολογιστή? Σας χαλάει να καίτε πάνω από 200W ρεύμα για τα κατεβάσματά σας??

(Ωραία το έγραψα, να πάω για πλασιέ ? )

Η λύση είναι εδώ! Procare eShare ES-8068!

Είναι μια συσκευή που λειτουργεί πολύ απλά: Συνδέστε τη με το ρούτερ σας μέ ένα απλό utp καλώδιο, συνδέστε πάνω του έναν εξωτερικό δίσκο της αρεσκείας σας και το τροφοδοτικό του, μπείτε στον Browser σας, φορτώστε του τα αγαπημένα σας τορρεντς (και private και public), κλείστε το PC σας, πηγαίντε για ύπνο ή όπου αλλού θέλετε και αφήστε το να κάνει τη βρωμοδουλειά!

Έχω γράψει αναλυτικό review εδώ:

http://eshareonline.com/forum/viewtopic.php?t=53

Είναι ένα μικρό ακόμα φορουμάκι κατόχων eShare.

Το έχω κανένα μήνα και έχω σωθεί. Κοιμάμαι πλέον ήσυχος,δεν καίω ρεύμα, δεν φθείρω το PC μου, δεν του τρώω resources. Και να μην έχω κάτι να κατεβάσω το βάζω να κάνει seed και έτσι φτιάχνω και ratio.

Όποιος θέλει μπορεί να μου πεί για διευκρινήσεις/λεπτομέρειες! Πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολλούς ομοιοπαθείς!

Νίκος.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραίο το review.

Το ES-8068 βλέπω κοστίζει περίπου 100 ευρώ... ούτε κρύο, ούτε ζέστη

Προτιμώ ένα παλιό pc (cpu, μνήμη, μητρική, κάρτα δικτύου, σκληρός) με linux για κατεβαστήρι και όχι ένα περιφερειακό μόνο για torrents.

Δημοσ.

@ kx5 Ευχαριστώ! Ισοδύναμη λύση από πλευράς κόστους αλλά όχι από πλευράς ρεύματος. Και θορύβου, εκτός και αν το βάλεις σε άλλο δωμάτιο από αυτό που κοιμάσαι.

@firegarden Όχι, δεν υποστηρίζει. Υποστηρίζει όμως σχεδόν όλους τους private trackers όπου τα πράγματα είναι καλύτερα από πλευράς ασφάλειας.

Δημοσ.

δηλαδη για να καταλαβω ρε παιδια εγω που τον αφηνω 24/7 και κατεβαζει αλλα με την οθονη κλειστη ποσο καιει?οχι και 100 βατ>!!!!ΘΑ κανω ποτε αποσβεση????

Δημοσ.
δηλαδη για να καταλαβω ρε παιδια εγω που τον αφηνω 24/7 και κατεβαζει αλλα με την οθονη κλειστη ποσο καιει?οχι και 100 βατ>!!!!ΘΑ κανω ποτε αποσβεση????

Θα σου πώ. Έχω το τροφοδοτικό Thermaltake Purepower W0053 430W PFC. Αν το δείς έχει θήκη 5 1/4 Multibay όπου σου δείχνει τα Watt που καίει το σύστημα και έχει και ένα knob για έλεγχο στροφών ανεμιστήρα του τροφοδοτικού. To Σύστημά μου (Core 2 Duo E6400, Asus P5B Deluxe, 2GB Kingston HyperX DDR2800CL4, 3x320GB SATA HDD, Nvidia 7600GT κτλ) καίει σε idle λειτουργία Περίπου στα 140 Watt. Όταν βάζω παιχνίδι ή το βάζω να συμπιέσει καμια ταινία πάνε λίγο πάνω από 200. Στο νούμερο αυτό ΔΕΝ συμεπριλαμβάνεται η ισχύς που καίει το ίδιο το τροφοδοτικό (ένα τυπικό τροφοδοτικό έχει ποσοστό απόδοσης 60-70%, βάλτο κάτω να δείς).

Κάπου υπάρχει μια σελίδα που του λες τα σπεκς του συστήματος σου και σου λέει πόσα περίπου καίει. Θα τη βρώ.

Δημοσ.

Polu kalo fainetai! Bebaia exw spiti exw ena NetCenter tis WD monima on-line sto lan kai gia katebastiri to laptop mou to opoio den katanalwnei revma kai den kanei thoribo + katebazei ta panta + tou kanw kai remote apo tin douleia na dw pws paei to download mou :P

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ είχα φτιάξει ένα κατεβαστήρι με P3 700,ενσωματωμένη κάρτα γραφικών,και ένα hdd και έκαιγε 45w μετρημένα..

Ένα κανονικό σύγχρονο pc πρέπει να καίει ~150w

Δημοσ.

Τα αρχεια που εχουν ήδη κατεβει, μπορεις να τα δεις / διαχειριστεις / μεταφερεις σε πισι μεσω του δικτυου;

Δημοσ.
Τα αρχεια που εχουν ήδη κατεβει, μπορεις να τα δεις / διαχειριστεις / μεταφερεις σε πισι μεσω του δικτυου;

Ναι , μπορείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...