Προς το περιεχόμενο

Philips 5980 Firmware με ελληνικά;

nickvog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

η εγγύηση δυστυχώς έχει περάσει . αλλα δεν πειράζει γιατί έχω αντικαταστήσει και τα 2 dvd που έχω στις τηλεόρασης με το 5990.

Αυριο firmware για 48 χαρακτήρες στο USB στο 5980S

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Εκδοση με 48 χαρακτήρες στο USB

>http://mr.vanity.googlepages.com/Philips_DVP5980S_tech25_v4.4_CP1253.rar

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 835
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

Τελικά δοκίμασα το νεο firmware 4.4 στον 5980S απο τον tech25 και παίζει μια χαρά.

Στην αρχή που έβαλα στο USB στο firmware δεν μπορούσε να κάνει update, κόλλαγε στο σημείο

που αντέγραφε το αρχείο. Μετά αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω ενα επανεγγράψιμο δισκάκι.

Μόλις τελείωσε, έφαγα φρίκη γιατί μου έβγαζε τους υπότιτλους με ροζ χρώμα και στο κέντρο

της οθόνης, ευτυχώς είδα απο το μενού οτι προστέθηκαν ρυθμίσεις και το άλλαξα. Εξακολουθώ

να μην βλέπω ελληνικούς χαρακτήρες στα αρχεία, μου βγάζει μόνο underscore.

Επίσης όταν υπάρχουν εικόνες στο USB και βλέπω προεπισκόπιση την βγάζει ελάχιστα πιο κάτω.

Μια ερώτηση, το repeat δουλεύει...??? γιατί όποτε το πατάω μου βγάζει VOL για να ρυθμίσω τη

φωνή. Και το χρειάζομαι ρε γαμώτο... Βάζω κανά βιντεάκι που είναι κολλημένος ο γιος μου και

θέλει να το βλέπει συνέχεια.

Ευχαριστώ πολύ για την δουλειά που κάνατε.

Επεξ/σία από smartmedia

Firmware για το 5980s με RISC του 5990

Ελληνικα σε φακελους τοσο απο cd/dvd οπως και απο USB.

Επισης 48 χαρακτηρες στο USB και 8 γραμμες στον browser.:-)

>http://mr.vanity.googlepages.com/DVP5980S_12_tech25_vb6_Mtz_v5_1253.rar

Καντε ενα reset μεσα απο τα menu, μετα το upgrade.

Πολλες ευχαριστιες στον vb6rocod για την πολυτιμη δουλεια του.

*Υ.Γ. @smartmedia

Τα πληκτρα του repeat αλλαχθηκαν με αυτα του ελεγχου της φωνης.

Λογικα δεν σου δουλευουν πλεον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για τις αλλαγές, αλλά δεν γίνεται να τα επαναφέρουμε τα πλήκτρα repeat...??? Ποιος ο λόγος για τη φωνή εφόσον υπάρχει στο κανονικό remote της τηλεόρασης.

Απο που γίνεται αυτό...??? υπάρχει επιλογή...??? Γιατί δεν βρήκα τίπποτα.

Επεξ/σία από smartmedia

Ευχαριστώ για τις αλλαγές, αλλά δεν γίνεται να τα επαναφέρουμε τα πλήκτρα repeat...??? Ποιος ο λόγος για τη φωνή εφόσον υπάρχει στο κανονικό remote της τηλεόρασης.

Απο που γίνεται αυτό...??? υπάρχει επιλογή...??? Γιατί δεν βρήκα τίπποτα.

θα δω τι μπορει να γινει με τα κουμπια.

Χωρις flashaki μεσα ή cd/dvd αν μπεις μεσα στα μενου θα δεις ενα reset

Firmware για το 5980s με RISC του 5990

Ελληνικα σε φακελους τοσο απο cd/dvd οπως και απο USB.

Επισης 48 χαρακτηρες στο USB και 8 γραμμες στον browser.:-)

>http://mr.vanity.googlepages.com/DVP5980S_12_tech25_vb6_Mtz_v5_1253.rar

Πολλες ευχαριστιες στον vb6rocod για την πολυτιμη δουλεια του.

*Υ.Γ. @smartmedia

Τα πληκτρα του repeat αλλαχθηκαν με αυτα του ελεγχου της φωνης.

Λογικα δεν σου δουλευουν πλεον.

Για την εκδοση 5980(χωρις s) ειναι δυνατό να εμφανιστει η αντιστοιχη εκδοση?

Ευχαριστω!!

Ευχαριστω!!

Εκανα μια δοκιμη και εκανα rename το αρχειο απο 5980S_12 σε 5890_12

το βαζω μου βγαζει το γνωστο μηνυμα για upgrade (ωραια λεω) το διαβαζει ανοιγει το πορτακι- και οπως εχουν παθει και καποιοι αλλοι φιλοι- δεν ξαναεκλεισε .Σβηνω το dvd και απο τοτε τπτ ...νεκρο.Λετε να παω PHILIPS (ειναι σε εγγυηση) και να παιξω

το γνωστο ,ξαφνικα δεν ανοιγε...κλπ Λετε να το παρουν χαμπαρι....Λογω firmware ή δεν μπρουν να το ανακαλυψουν.

Επειδη εχω ξαναπαει στο service στην Νεα Ιωνια ξερει καποιος αν γινεται αντικατασταση επιτοπου?

Καθε βοηθεια δεκτη.Ευχαριστω!!!

Ευχαριστω!!

Εκανα μια δοκιμη και εκανα rename το αρχειο απο 5980S_12 σε 5890_12

το βαζω μου βγαζει το γνωστο μηνυμα για upgrade (ωραια λεω) το διαβαζει ανοιγει το πορτακι- και οπως εχουν παθει και καποιοι αλλοι φιλοι- δεν ξαναεκλεισε .Σβηνω το dvd και απο τοτε τπτ ...νεκρο.Λετε να παω PHILIPS (ειναι σε εγγυηση) και να παιξω

το γνωστο ,ξαφνικα δεν ανοιγε...κλπ Λετε να το παρουν χαμπαρι....Λογω firmware ή δεν μπρουν να το ανακαλυψουν.

Επειδη εχω ξαναπαει στο service στην Νεα Ιωνια ξερει καποιος αν γινεται αντικατασταση επιτοπου?

Καθε βοηθεια δεκτη.Ευχαριστω!!!

Κακως το δοκιμασες.

Τo S εχει διαφορετικο mediatek chip και γι αυτο θελει αλλο firmware.

Αν εχεις ασχοληθει με ηλεκτρονικα μπορεις να το φτιαξεις και μονος σου.

Αλλα εφοσον ειναι μεσα στην εγγυηση πηγαινε το στο service.

Δεν νομιζω να στο αντικαταστησουν (αν και θα σε βολευε να παρεις ενα S στην θεση του).Θα σου ξαναπερασουν το firmware με καλωδιο και θα δουλευει κανονικα.

Για να το ανακαλυψουν πρεπει να "τραβηξουν" το υπαρχων firmware απο το dvd player και να ελεγξουν αν εκει πηγαινει κατι λαθος. Δεν το βλεπω και πολυ πιθανο.

(μπορεις να πεις οτι πραγματικα πηγες να κανεις firmware update, με το επισημο firmware απο το site της philips και εκει κολλησε)

Εγώ πάντως το πήγα την δευτερα για να το διορθώσουν . Κρίμα να το έχω και να σκονίζεται τζάμπα. Τους είπα ότι πήγα να περάσω την αναβαθμισμένη έκδοση από την σελίδα τους και κόλλησε . Μου ζήτησαν απόδειξη και είπα ότι την ξέχασα !! Μου είπε δεν πειράζει . Ιδωμεν περιμένω τηλεφώνημα τους....

Κακως το δοκιμασες.

Τo S εχει διαφορετικο mediatek chip και γι αυτο θελει αλλο firmware.

Αν εχεις ασχοληθει με ηλεκτρονικα μπορεις να το φτιαξεις και μονος σου.

Αλλα εφοσον ειναι μεσα στην εγγυηση πηγαινε το στο service.

Δεν νομιζω να στο αντικαταστησουν (αν και θα σε βολευε να παρεις ενα S στην θεση του).Θα σου ξαναπερασουν το firmware με καλωδιο και θα δουλευει κανονικα.

Για να το ανακαλυψουν πρεπει να "τραβηξουν" το υπαρχων firmware απο το dvd player και να ελεγξουν αν εκει πηγαινει κατι λαθος. Δεν το βλεπω και πολυ πιθανο.

(μπορεις να πεις οτι πραγματικα πηγες να κανεις firmware update, με το επισημο firmware απο το site της philips και εκει κολλησε)

Πριν απο λιγο γυρισα απο το service της philips.

Ζητησα να το δουν επιτοπου και ευτυχως το ειδε ενας τεχνικος.

Με ρωτησε τι επαθε και του ειπα οτι κολλησε σε μια ταινια και μετα πηγα να το ξαναναψω και δεν ανοιγε.

Με ρωταει εκανες αναβαθμιση και του λεω δεν ξερω γιατι δεν ειναι δικο μου ειναι του

αδελφου μου(τι να πω τωρα οτι εχω κανει αναθαθμιση καμια 10ρια φορες στο δικο μου και αλλες 10 φορες σε αλλα philips dvd φιλων και τωρα εκανα Μα..κια)

Το ανοιγει μετραει κατι πανω στην πλακετα και μου λεει οτι ειναι απο αναβαθμιση το προβλημα και δεν φτιαχνεται θα γινει αντικατασταση (ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ) αλλα ειναι χαριστικο και η τελευταια φορα (ακομα και αν γινεται αναβαθμιση απο την Philips)

Μου ειπαν οτι σε 3-4 ημερες Θα με παρουν οταν ερθει το καινουργιο απο την philips:-)

ΟΥΦ ευτυχως φτηνα την γλυτωσα την μακακια που εκανα

Αρα μαλλον Θα παρω καποιο 5990.

Με το 5990 υπαρχουν 2 Firmware οπως το 5980?

Το τελεταιο firmware του φιλου vb6rocod για το 5990 δουλευει οκ ?

Ευχαριστω φιλε tech25 για τις συμβουλες και το ενδιαφερον.:-D

Πριν απο λιγο γυρισα απο το service της philips.

Ζητησα να το δουν επιτοπου και ευτυχως το ειδε ενας τεχνικος.

Με ρωτησε τι επαθε και του ειπα οτι κολλησε σε μια ταινια και μετα πηγα να το ξαναναψω και δεν ανοιγε.

Με ρωταει εκανες αναβαθμιση και του λεω δεν ξερω γιατι δεν ειναι δικο μου ειναι του

αδελφου μου(τι να πω τωρα οτι εχω κανει αναθαθμιση καμια 10ρια φορες στο δικο μου και αλλες 10 φορες σε αλλα philips dvd φιλων και τωρα εκανα Μα..κια)

Το ανοιγει μετραει κατι πανω στην πλακετα και μου λεει οτι ειναι απο αναβαθμιση το προβλημα και δεν φτιαχνεται θα γινει αντικατασταση (ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ) αλλα ειναι χαριστικο και η τελευταια φορα (ακομα και αν γινεται αναβαθμιση απο την Philips)

Μου ειπαν οτι σε 3-4 ημερες Θα με παρουν οταν ερθει το καινουργιο απο την philips:-)

ΟΥΦ ευτυχως φτηνα την γλυτωσα την μακακια που εκανα

Αρα μαλλον Θα παρω καποιο 5990.

Με το 5990 υπαρχουν 2 Firmware οπως το 5980?

Το τελεταιο firmware του φιλου vb6rocod για το 5990 δουλευει οκ ?

Ευχαριστω φιλε tech25 για τις συμβουλες και το ενδιαφερον.:-D

Για το 5990 υπαρχει ενα firmware.Οχι δυο.

Μακαρι να σου δωσουν το 5990 αν και για κανενα 5980 σε βλεπω παλι (πιθανον S).

Μπορουσες να του ελεγες οτι κολλησε πανω στην επισημη αναβαθμιση παντως.

Δεν θα μπορουσε να σου πει κατι.

(Ο τεχνικος τον κοβω να το δηλωνει ανεπισκευαστο και να το τσακωνει ο ιδιος :lol:

Διορθώνεται πραγματικά εύκολα.Ενα κυκλωματάκι υπόθεση είναι)

Για το 5990 υπαρχει ενα firmware.Οχι δυο.

Μακαρι να σου δωσουν το 5990 αν και για κανενα 5980 σε βλεπω παλι (πιθανον S).

Μπορουσες να του ελεγες οτι κολλησε πανω στην επισημη αναβαθμιση παντως.

Δεν θα μπορουσε να σου πει κατι.

(Ο τεχνικος τον κοβω να το δηλωνει ανεπισκευαστο και να το τσακωνει ο ιδιος :lol:

Διορθώνεται πραγματικά εύκολα.Ενα κυκλωματάκι υπόθεση είναι)

Το 5980 νομιζω οτι δεν υπαρχει ευκολα αυτη τη στιγμη αφου εχει βγει το 5990.

Απ οτι διβασα αλλωστε και σε 1-2 παιδια που τους το κανανε αντικατασταση τουσ δωσανε 5990.Περιμενω ετσι κι αλλιως να δω.

Μπορεις να δωσεις καποιες πληροφοριες για το πως μπορει να επανελθει στη ζωη το dvd(Μπορει να συμβει τιποτα στο μελλον σε μενα ή σε κανα φιλο).

Ευχαριστω

Μπορεις να δωσεις καποιες πληροφοριες για το πως μπορει να επανελθει στη ζωη το dvd(Μπορει να συμβει τιποτα στο μελλον σε μενα ή σε κανα φιλο).

Ευχαριστω

Δες εδω:

>http://vb6rocod.euracks.com/reflash.html

και εδω:

>http://www.pioneerfaq.info/english/dv575.php?player=DV-575A&question=Dead_Player

Χθες το πρωί μου στείλανε μήνυμα στο κινητό ότι το dvd είναι έτοιμο. Πάω από εκεί για να το πάρω και αφού μου το φέραν τους ρώτησα τελικά τι είχε ,και μου λένε ότι αλλάξανε την πλακέτα (και καλά τώρα) . Του λέω δεν νομίζω αν το ξανακάνω καμια αναβάθμιση να ξανά έχω τα ίδια! και μου απαντάει πως όχι γιατί είχε πρόβλημα η παλιά πλακέτα !!! Το ξεβίδωσα να δω αν όντως αλλάχτηκε και απότι ida δεν είχε αλλαχτεί η παλιά!! Απλά για να έχει να pi κάτι είπε ότι την άλλαξαν λόγο προβλήματος !:rolleyes:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μαλλον στο service κανουν οτι τους ερθει (τους βολευει).Αλλες φορες κανουν αντικατασταση και αλλες επιδιορθωση (flashaρισμα).

Αυτός μάλλον δεν ήξερε τι να μου απάντηση ,γιατί είναι μονο για να κάνει παραλαβές τα προϊόντα.Οι τεχνικοί είναι στον πάνω όροφο . Οποτε πιο εύκολο ήταν να μου pi ότι έγινε αντικατάσταση :-)

Παιδιά έχω μια απορία !! Στην μια τηλεόραση το dvd το έχω με scart συνδεμένο και στην ali με hd. Ηθελα να ενεργοποιήσω την λειτουργία progressive scan όμως δεν μπορούσα να το επιλέξω γιατί πήγαινε στην επομενη επιλογή . Γιατί συμβαίνει αυτό ? Τη χρειάζεται για να μπορέσω να το επιλέξω και να δουλέψει!!??:fear:

Επεξ/σία από word1983
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...