Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 και για αυτό δεν έχει καμία σημασία...
kuma Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 και για αυτό δεν έχει καμία σημασία... χαχαχα..πλακα εχεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 άντε να διαβάσεις μέχρι το chapter 760 που είναι το τελευταίο που έχει βγει...
kuma Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 άντε να διαβάσεις μέχρι το chapter 760 που είναι το τελευταίο που έχει βγει... ναι ρε οκ.
Dimitris1948 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 ok o κuma στο manga ανασταίνει τον ace....οποτε... (βάλτο σε spoiler m8)
revolver1990 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι και ο Vegapunk θα κάνει προσθετική στήθους στην Boa..... 1
sakissniper Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΝΤΡΕΙΚ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ?
jemadux Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Άρχισα να διαβάζω το Manga. Βαριέμαι να δω το anime Επεξ/σία 9 Μαΐου 2023 από jemadux
Charismo Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 10 ώρες πριν, jemadux είπε Άρχισα να διαβάζω το Manga. Βαριέμαι να δω το anime Το Manga είναι εξαιρετικό και το καλό είναι πως ελέγχεις εσύ ο ίδιος το ρυθμό. Ο Oda είναι από τους καλύτερους mangaka και με την πάροδο του χρόνου καταλαβαίνεις στα σχέδια του, τη φοβερή του εξέλιξη. Εκεί ωστόσο που ξεχωρίζει είναι στο story-telling. Όσα manga κι αν διαβάσω, όσα anime κι αν δω, από το 2008 που ξεκίνησα να παρακολουθώ το One Piece, δεν έχει καταφέρει άλλο να κερδίσει την ίδια θέση που έχει το One Piece στην προσωπική μου εκτίμηση. Είναι και το pirate theme που πάντα με τραβούσε.
jemadux Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Στις 9/5/2023 στις 12:18 ΜΜ, Charismo είπε Το Manga είναι εξαιρετικό και το καλό είναι πως ελέγχεις εσύ ο ίδιος το ρυθμό. Ο Oda είναι από τους καλύτερους mangaka και με την πάροδο του χρόνου καταλαβαίνεις στα σχέδια του, τη φοβερή του εξέλιξη. Εκεί ωστόσο που ξεχωρίζει είναι στο story-telling. Όσα manga κι αν διαβάσω, όσα anime κι αν δω, από το 2008 που ξεκίνησα να παρακολουθώ το One Piece, δεν έχει καταφέρει άλλο να κερδίσει την ίδια θέση που έχει το One Piece στην προσωπική μου εκτίμηση. Είναι και το pirate theme που πάντα με τραβούσε. για anime Θα προτιμήσω το death note ... μεσα σε 5 ώρες το εχω τελειωσει 1
j0hnn1e Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Cringe τρειλερ θα πω εγώ απο την άλλη. Όχι απο εμένα, για κανένα λόγο. Όταν διαβάζεις το manga έχεις μια ιδέα για τους χαρακτήρες και πόσο μάλλον όταν έχεις δει το anime. Αυτό το τρειλερ είναι καρικατούρα σχεδόν όλων Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2023 από j0hnn1e
Kostasspil Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Καποια πραγματα ειναι λογικο να δειχνουν cringe σε live action. Δεν ειναι απαραιτητα προβληματικη η σειρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα