darredevvil Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα, θα ηθελα να κανω μια ερώτηση..πρόσφατα αγόρασα κάτι απο ebay και ο τυπος κατ αρχην μου εδωσε ψευτικο tracking number..εκτος απο αυτό το αντικεμενο εννοειται δεν ηρθε κα ανοιξα case στις 20 μερες. υποτιθεται ο πωλητης συμφωνησε να μου δωσει refund το οποιο δεν ηρθε ποτε (πληρωσα με paypal) ετσι το ebay μου εκλεισε το case. Το θεμα είναι οτι δε μπορώ να ανοίξω αλλο case πανω σ αυτο. Επίσης ο πωλητής έκλεισε το λογαριασμό του στο ebay. τι μπορώ να κάνω για να μη χάσω τα λεφτά μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα, θα ηθελα να κανω μια ερώτηση..πρόσφατα αγόρασα κάτι απο ebay και ο τυπος κατ αρχην μου εδωσε ψευτικο tracking number..εκτος απο αυτό το αντικεμενο εννοειται δεν ηρθε κα ανοιξα case στις 20 μερες. υποτιθεται ο πωλητης συμφωνησε να μου δωσει refund το οποιο δεν ηρθε ποτε (πληρωσα με paypal) ετσι το ebay μου εκλεισε το case. Το θεμα είναι οτι δε μπορώ να ανοίξω αλλο case πανω σ αυτο. Επίσης ο πωλητής έκλεισε το λογαριασμό του στο ebay. τι μπορώ να κάνω για να μη χάσω τα λεφτά μου? Γιατί έκλεισε το case πριν ολοκληρωθεί το refund? (Έχε υπόψιν πως το refund κάνει μερικές μέρες να φανεί στον τραπεζικό λογαριασμό στην περίπτωση που κοιτάς εκεί.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nantia_rd Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα,Θέλω να πάρω ένα αντικείμενο απο το eBay και ο μόνος τρόπος πληρωμής είναι pay in collection. Δυστυχώς ο πωλητής δεν δέχεται να τον πληρώσω μέσω Paypal. Έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο ασφαλές τρόπο να του στείλω τα χρήματα;; Να σημειώσω ότι το αντικείμενο θα το παραλάβει η μεταφορική για 'μένα, αλλά μου είπαν ότι δεν μπορούν να αναλάβουν εκείνοι να πληρώσουν τον πωλητή.Καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα, Θέλω να πάρω ένα αντικείμενο απο το eBay και ο μόνος τρόπος πληρωμής είναι pay in collection. Δυστυχώς ο πωλητής δεν δέχεται να τον πληρώσω μέσω Paypal. Έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο ασφαλές τρόπο να του στείλω τα χρήματα;; Να σημειώσω ότι το αντικείμενο θα το παραλάβει η μεταφορική για 'μένα, αλλά μου είπαν ότι δεν μπορούν να αναλάβουν εκείνοι να πληρώσουν τον πωλητή. Καμιά ιδέα; Εχω μια ιδεα, ξεχνας αυτο το αντικειμενο και πας για αλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darredevvil Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Γιατί έκλεισε το case πριν ολοκληρωθεί το refund? (Έχε υπόψιν πως το refund κάνει μερικές μέρες να φανεί στον τραπεζικό λογαριασμό στην περίπτωση που κοιτάς εκεί.) δεν εχω ιδεα φιλε μου γιατι έκλεισε το case .Μου εστειλαν αυτό... Good news. We've informed the seller that you didn't receive the item, and the seller has issued you with a full refund. This case is now closed...Το refund θα επρεπε να ειχε φανει στο history εστω σαν κινηση...Σε αλλα refund φαινεται κατευθειαν (μου γραφει refund ) και επισης μου στέλνει email το paypal...απο τις 22 που υποτιθεται εγινε το refund δε θα ειχε φανεί??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 δεν εχω ιδεα φιλε μου γιατι έκλεισε το case .Μου εστειλαν αυτό... Good news. We've informed the seller that you didn't receive the item, and the seller has issued you with a full refund. This case is now closed...Το refund θα επρεπε να ειχε φανει στο history εστω σαν κινηση...Σε αλλα refund φαινεται κατευθειαν (μου γραφει refund ) και επισης μου στέλνει email το paypal...απο τις 22 που υποτιθεται εγινε το refund δε θα ειχε φανεί??? Ναι στο paypal θα φαινόταν απ την αρχή και θα αργούσε απλά στην τράπεζα. Δεν ξέρω τι να σου πω, μάλλον πρέπει να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση του ebay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Αν ειναι να ανοίξετε διαφωνία να την ανοίγετε στο παυπαλ και οχι στο εβαυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darredevvil Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 άνοιξα..κ ο Θεός βοηθός....απορώ ακομα γιατί έκλεισαν το case έτσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marley Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 καλησπερα. αγορασα ενα φουτερακι απο ebay απο καταστημα στην ταυλανδη.. το προβλημα ειναι οτι δεν μου εκανε στο μεγεθος, επικοινωνησα με τον πωλητη κ ηταν θετικος στο να την στειλω πισω κ να μου στειλει μια αλλη. Ξερει καποιος με ποιους τροπους μπορω να την στειλω πισω κ ποσο θα μου κοστισει? λογικα με ελτα θα ειναι φθηνα αλλα δεν ξερω καθολου τι τιμες παιζουν. Μπορει να βοηθησει καποιος? 30€ εκανε μη δωσω αλλα τοσα για να την αλλαξω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 καλησπερα. αγορασα ενα φουτερακι απο ebay απο καταστημα στην ταυλανδη.. το προβλημα ειναι οτι δεν μου εκανε στο μεγεθος, επικοινωνησα με τον πωλητη κ ηταν θετικος στο να την στειλω πισω κ να μου στειλει μια αλλη. Ξερει καποιος με ποιους τροπους μπορω να την στειλω πισω κ ποσο θα μου κοστισει? λογικα με ελτα θα ειναι φθηνα αλλα δεν ξερω καθολου τι τιμες παιζουν. Μπορει να βοηθησει καποιος? 30€ εκανε μη δωσω αλλα τοσα για να την αλλαξω... Χάρισε το, δεν σε συμφέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros95 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά , αντιμετωπίζω και εγώ ένα πρόβλημα με έναν πωλητή του ebay.Συγκεκριμένα αγόρασα τον Φεβρουάριο μία θήκη με keyboard για το ταμπλετάκι μου.Έφτασε η θήκη , όμως το πληκτρολόγιο ήταν στραπατσαρισμένο.Μίλησα με τον πωλητή , του έστειλα και φωτογραφίες και με ρώτησε αν θέλω τα χρήματα πίσω ή να μου στείλει το ίδιο χωρίς χρήματα.Επέλεξα να μου στείλει ένα 2ο , μιας και είναι πωλητής με πολλές πωλήσεις και πολυ καλό feedback.Με ενημέρωσε για την αποστολή , του ξαναέδωσα στοιχεία , αλλα μετά απο 2 μήνες ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Επικοινωνώ και πάλι μαζί του , οπου με ενημερώνει ότι ίσως χάθηκε το δέμα και οτι θα μου στείλει άλλο..Το περιμένω απο 10 Μαίου.. Εδώ και κανένα 3μηνο κάνω προσπάθειες να επικοινωνήσω μαζί του , αλλα δεν έχει απαντήσει σε κανένα μύνημα. Σε αυτήν την περίπτωση τι κάνω..; Φυσικά όλες οι συνομιλίες υπάρχουν, καθώς και οι φωτογραφίες της θήκης . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά , αντιμετωπίζω και εγώ ένα πρόβλημα με έναν πωλητή του ebay.Συγκεκριμένα αγόρασα τον Φεβρουάριο μία θήκη με keyboard για το ταμπλετάκι μου.Έφτασε η θήκη , όμως το πληκτρολόγιο ήταν στραπατσαρισμένο.Μίλησα με τον πωλητή , του έστειλα και φωτογραφίες και με ρώτησε αν θέλω τα χρήματα πίσω ή να μου στείλει το ίδιο χωρίς χρήματα.Επέλεξα να μου στείλει ένα 2ο , μιας και είναι πωλητής με πολλές πωλήσεις και πολυ καλό feedback.Με ενημέρωσε για την αποστολή , του ξαναέδωσα στοιχεία , αλλα μετά απο 2 μήνες ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Επικοινωνώ και πάλι μαζί του , οπου με ενημερώνει ότι ίσως χάθηκε το δέμα και οτι θα μου στείλει άλλο..Το περιμένω απο 10 Μαίου.. Εδώ και κανένα 3μηνο κάνω προσπάθειες να επικοινωνήσω μαζί του , αλλα δεν έχει απαντήσει σε κανένα μύνημα. Σε αυτήν την περίπτωση τι κάνω..; Φυσικά όλες οι συνομιλίες υπάρχουν, καθώς και οι φωτογραφίες της θήκης . Έπρεπε να ζητήσεις refund και να κάνεις νέα αγορά για να είσαι διασφαλισμένος. Τώρα δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darredevvil Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) μετα τις 45 ημερες δε νομιζω οτι μπορεί να γίνει κατι δυστυχως....Να ρωτησω κατι άλλο αν ξέρετε... πακέτα με tracking number που ξεκιναει με LX εχετε ξαναδεί? πχ μου εστειλαν αυτό το tracking number (lx20131028007) Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2013 από darredevvil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultrobyr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα,το γραφω σαν ενημερωση οτι ζητησα σε seller απο ebay να μου γραψει gift και να δηλωσει χαμηλοτερη τιμη στο πακετο για να γλιτωσω τελωνειο. Η τιμη μαζι με τα μεταφορικα ηταν στα 215$. Αυτος το εστειλε σαν gift με τιμη 45$ και αναγραφοταν και τα μεταφορικα που ουτως η αλλως ηταν 39$. Το δεμα παραληφθηκε στο Ηρακλειο Κρητης απο ελτα μιας και η αποστολη του ειπα να ειναι με USPS. Δεν περασε ουτε τελωνειο ουτε καν πληρωσα τα 3 ευρω που ζητουν σε ορισμενους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Επιβεβαιώνεται, για άλλη μια φορά, ότι η αποστολή δέματος μέσω ταχυδρομείου ακολουθεί διαφορετική διαδικασία. Αυτό, βέβαια, δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις περιπτώσεις όταν αγοράζουμε από Αμερική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα