VasKag Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 εμενα παντως οταν μου εγινε refund καποιο ποσο ποιο παλια, μπηκαν στο paypal και οχι στην καρτα. ισως επειδη ειναι προπληρωμενη της eurobank. οποτε μπορει να εχεις δικιο και στην κανονικη χρεωστικη να μπαινουν εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shell Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 καλησπερα παιδια,αν αγορασω αυτα τα ακουστικα απο ebay http://www.ebay.com/itm/NEW-Monster-Beats-Dr-Dre-Solo-HD-On-Ear-Headband-Headphones-Headset-Mic-Phone-/190907332262?pt=US_Headphones&hash=item2c72f6b6a6 προκειται να πληρωσω τελωνειακο δασμο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Καλά έδωσες 45$ μεταφορικά, τεσπα Mε USPS ερχονται? αν ναι, είναι θέμα τύχης να γλυτώσεις το τελωνείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shell Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 δεν τα εχω αγορασει ακομα γι' αυτο εθεσα την παραπανω ερωτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 δεν τα εχω αγορασει ακομα γι' αυτο εθεσα την παραπανω ερωτηση Αν εισαι τυχερός (δύσκολο με USPS) και δεν περάσουν τελωνείο, θα κερδίσεις κανενα 50αριο, αλλιως θα σου έρθει μια η άλλη με τις εδω τιμες. Αρα δεν εχεις τίποτα να χάσεις παρα μονο να κερδίσεις, βουρ λοιπον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 USPS είναι το αμερικάνικο ταχυδρομείο και στην Ελλάδα το δέμα διακινείται από τα ΕΛΤΑ, με ότι σημαίνει αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, πήρα απο top rated seller (πληρωμη με paypal) μια οθόνη για iphone. Δεν δούλευε και ο πωλητής μου έστειλε καινούρια χωρις να ζητήσει επιστροφή της παλιάς.Και η 2η δεν παίζει οπότε μου ζήτησε να την στείλω πίσω και θα μου επιστρέψει το ποσό.Μου είπε να το στείλω είτε με 1st class ή 2nd class συστημένο εκτός μου λέει αν το συστημένο ειναι ακριβό να ο στείλω με απλό .Πως το στελνω με ταχυδρομειο και τι κόστος περίπου έχει;Το αξιωνω το ποσό της αποστολής απο τον πωλητή; Ευχαριστώ θα το στειλεις με επιστολικο ταχυδρομειο(δες στο elta.gr) import duties= που να ξερουν αυτοι με ποιον κωδικο τελικα θα περασουν το δεμα σου? αν θελουν σε γα*** και αν θελουν να σε φτιαξουν θα το βαλουν σε φτηνο κωδικο(π.χ. αντι για συσκευη να βαλει κωδικο χ =ανταλακτικα συσκευης κτλ) υ.γ. απο κινα εχω ενα ανταλακτικο iphone που περιμενω 1 μηνα και 10 μερες! σημερα ζητησα refund ποσο μου την δεινει οταν δεν μπορω να αλλαξω feedback γιατι δεν μου δωσαν αυτοι... Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2013 από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) κοιτάω για ένα lumia 800 και βρήκα αυτό, http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-UNLOCKED-NOKIA-LUMIA-800-16GB-Internal-3-7-WINDOWS-7-5-SMARTPHONE-Black-/350804814844?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item51ad98abfc ο πωλητής φαίνεται ντάξει γενικά,κολλάω όμως στο γεγονός ότι είναι hong kong και free postage, είναι καλύτερα να το βρώ κάπου απο ευρώπη μη μου βγεί κανένα clone η να το εμπιστευτώ απο εκεί? απο ebay παίρνω πάντα μικροπράγματα και βιβλία,πρώτη φορά ψάχνω για κινητό,γιάυτο η απορία. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2013 από ravend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiriakoss24 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 παρείγγειλα κάτι απο ebay αγγλίας και το πλήρωσα φυσικά.Πέρασαν 15 μέρες και δέν μου το έχει κάνει dispatch ο seller.Επικοινώνησα 2 φορές μαζί του με email και μου είπε...υπομονή....Εχω δικαίωμα τώρα να του ζητήσω τα λεφτά πισω;;;με νευρίασε και τα θέλω πίσω.....Πώς να ενεργήσω τώρα παιδιά;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 παρείγγειλα κάτι απο ebay αγγλίας και το πλήρωσα φυσικά.Πέρασαν 15 μέρες και δέν μου το έχει κάνει dispatch ο seller.Επικοινώνησα 2 φορές μαζί του με email και μου είπε...υπομονή....Εχω δικαίωμα τώρα να του ζητήσω τα λεφτά πισω;;;με νευρίασε και τα θέλω πίσω.....Πώς να ενεργήσω τώρα παιδιά;; To dispatch μερικοι το ξεχνανε, υπομονή λοιπόν 42-43 μερες, μετα τα ξαναλεμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiriakoss24 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 To dispatch μερικοι το ξεχνανε, υπομονή λοιπόν 42-43 μερες, μετα τα ξαναλεμε δέν το έστειλε ακόμα μου είπε γιατι τον καθυστέρησε ο προμηθευτής του.Είναι presale item μπουφάν.Εγώ νευρίασα και θέλω πίσω τα λεφτά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 δέν το έστειλε ακόμα μου είπε γιατι τον καθυστέρησε ο προμηθευτής του.Είναι presale item μπουφάν.Εγώ νευρίασα και θέλω πίσω τα λεφτά μου. Αν νευριαζεις να μην χρησιμοποιείς το εβαυ, το εβαυ δεν ειναι για νευρικούς, πήγαινε εδω σε ενα μαγαζί και παρε οτι θελεις, αν ψάξεις οι τιμές στα ρούχα ειναι πολυ καλύτερες από το εβαυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiriakoss24 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Αν νευριαζεις να μην χρησιμοποιείς το εβαυ, το εβαυ δεν ειναι για νευρικούς, πήγαινε εδω σε ενα μαγαζί και παρε οτι θελεις, αν ψάξεις οι τιμές στα ρούχα ειναι πολυ καλύτερες από το εβαυ αφού δέν ξέρεις να απαντήσεις....τι πετάς βλακείες;;;;;ρωτάω κάτι συγγεκριμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 αφού δέν ξέρεις να απαντήσεις....τι πετάς βλακείες;;;;;ρωτάω κάτι συγγεκριμένο. Βλακείες κάνει και πετάει αλλος οχι εγω, σου απάντησα στην αρχη αλλα δεν θελεις να καταλάβεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiriakoss24 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Βλακείες κάνει και πετάει αλλος οχι εγω, σου απάντησα στην αρχη αλλα δεν θελεις να καταλάβεις ΡΕ......δε θέλω να κάνω υπομονη..Θέλω να πάρω πισω τα λεφτά μου και να ακυρώσω τη παραγγελία....Απάντησες εσύ σ'αυτο;;;;;;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα