par1s Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Se afto to topic thelw na anaferete ton poio,kata tin gnwmi sas,diavoliko <<kako>> apo game p exete paiksei.i dikia m psifos paei fisika ston sepiroth apo to final fantasy 7.to palikari den paizei na kserei ti paei na pei kalo:P tou arese na sfazei kosmo kai den distaze katholou. ====================================================== den kathisa na psaksw an eiparxei afto to topic.variomoun update: Συνέχεια στο νεότερο thread
pappous_soulis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Χμ... Ο μεγαλύτερος κακός είμαι εγώ στο San Andreas! :twisted: :twisted: :twisted:
zoocra77 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Nemesis από Resident Evil!Ημουν βεβαια πιο μικρός αλλα χεζόμουν καθε φορα που τον εβλεπα!!!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δεν το έχω παίξει πολύ (αμαρτία το ξέρω), αλλά απ'ότι έχω διαβάσει θα έλεγα SHODAN από System Shock 2. Που έχω παίξει: Δεν μου έρχεται κάποιος τώρα, υπάρχουν πολλοί.
Jos3ph Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 O Larry ( με τόσες γκόμενες γύρω του, να μην τον μισείς !!! )
hexenlord Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 1)efkola o kaliteros ine i SHODAN apo to apistefo SS2 2)episis efkola o Korax+ o D'asparil apo hexen+heretic (ama den penepsis to spiti sou) 3)I alepou me tis 9 oures (telikos) sto ekpliktiko OTOGI 2 4)O telikos sto MDK
frou-frou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 O τυπάς στο τέλος στο double dragon που σε γαζώνει συνέχεια με το uzi.
sotoserres Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 NEMESIS χωρίς δεύτερη σκέψη! χωρις τριτη σκεψη... :evil: :evil: :evil:
john2gr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Είναι δυνατόν;;;;;;;;;; Είναι δυνατόν να μην έχει πει ΚΑΝΕΙΣ τον super uber SEPHIROTH;;;;;; Απογοητεύτηκα τώρα που ούτε καν αναφέρθηκε το όνομα του Θεού. Χαλαρά ο Sephiroth καλύτερος από όλους.
nodas_21greek Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Εμένα μου άρεσε ο Kain από το Legacy of Kain: Soul Reaver. Όταν το πρωτοέπαιξα δεν με ξετρέλανε, αλλά στο Βlood Omen 2 Legacy of Kain ήταν φοβερός ο τύπος!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.