Koultouras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Εχω xubuntu και εχω εγκαταστησει τον opera. Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να γραψω ελληνικα με τονους. locale >LANG=en_US.UTF-8 LANGUAGE=en_US:en LC_CTYPE="en_US.UTF-8" LC_NUMERIC="en_US.UTF-8" LC_TIME="en_US.UTF-8" LC_COLLATE="en_US.UTF-8" LC_MONETARY="en_US.UTF-8" LC_MESSAGES="en_US.UTF-8" LC_PAPER="en_US.UTF-8" LC_NAME="en_US.UTF-8" LC_ADDRESS="en_US.UTF-8" LC_TELEPHONE="en_US.UTF-8" LC_MEASUREMENT="en_US.UTF-8" LC_IDENTIFICATION="en_US.UTF-8" LC_ALL= locale -a >C el_CY.utf8 el_GR.utf8 en_AU.utf8 en_BW.utf8 en_CA.utf8 en_DK.utf8 en_GB.utf8 en_HK.utf8 en_IE.utf8 en_IN en_NZ.utf8 en_PH.utf8 en_SG.utf8 en_US.utf8 en_ZA.utf8 en_ZW.utf8 POSIX Να προσθεσω οτι οπουδηποτε αλλου στο συστημα μου γραφω κανονικα ελληνικα με τονους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Γεια σου φιλε,μολις τωρα ειδα τυχαια το μηνυμα σου γι'αυτο δεν απαντησα πιο νωρις!Φταιει η εκδοση shared του opera 9.21,βγαζει σε πολλους προβλημα με τους τονους!Κατεβασε την εκδοση static αλλα να ξερεις οτι τα fonts των menu του opera σου ισως να μην ειναι antialiased!Aυτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koultouras Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μα την static εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 μολις αντιμετωπισα το παρων προβλημα σε ενα νεο setup ειμαι με οπερα χρονια και πρωτη φορα το συναντω, εχει εντωπισει καποιος καμια λυση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 το έλυσα όπως μπορείτε να δείτε από το τονούμενο κείμενο που γράφω τώρα κάνοντας ένα γενικό uninstall (pacman -Rcsun στο arch) και πετώντας όλα τα .folders (.opera .opera-backup) πριν κάνω επανεγκατάσταση αν σας τύχει δοκιμάστε την ίδια μέθοδο, ότι γράφουν στο internet για την static έκδοση δεν ισχύει τώρα και πίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Επειδή δεν πήγαινε άλλο η δουλειά και στα νέα installations βγάζει το ίδιο πρόβλημα (και δεν μπόρεσα να το λύσω με τίποτα αυτή τη φορά) έκανα bug report. Η opera δεν έχει bug-tracking, και δεν απαντάει στα bug-reports, ας ελπίσουμε να λυθεί πριν την v12. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Κάτι παίζει με το Arch, στο Debian δεν μου το κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmouzo Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 κανένα πρόβλημα με τόνους μήπως είναι απο αλλού το πρόβλημα ? About Opera Version information Version 11.62 Build 1347 Platform Linux System i686, 3.2.14-1-ARCH Browser identification Opera/9.80 (X11; Linux i686; U; Edition Linux Mint; en) Presto/2.10.229 Version/11.62 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 και εδώ μια χαρά με τους τόνους. μόλις το δοκίμασα. Version 11.62 Build 1347 Platform Linux System i686, 3.3.1-1-ARCH Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 χμμ... ειμαι σε x86_64 Version information Version 12.00 alpha Build 1359 Platform Linux System x86_64, 3.2.14-1-ARCH Browser identification Opera/9.80 (X11; Linux x86_64; U; Edition Next; en) Presto/2.10.289 Version/12.00 edit: πως αλλαζω το default font στο Arch? Εχει παρει το dejavu edit2: και με αλλο default font (εκανα uninstall το dejavu) δεν εχω τονους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 το ιδιο προβλημα εχει και το Skype... γκρρρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 ψάχνω λύση αλλά εν τέλει δεν νομίζω ότι υπάρχει, έκανα bug report και στο arch https://bugs.archlinux.org/task/29497 Φαίνεται σαν να είναι θέμα του Qt. Δυστυχώς η Opera δεν απαντάει στα bug reports και δεν ξέρω τι γίνεται σε εκείνο το στρατόπεδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Άά Έέ ϊ ϋ Τα παραπάνω τα έγραψα με τον Opera στο σύστημα που έχει το πρόβλημα. Η λύση (bypass του προβλήματος ίσως?) είναι ότι έτρεξα τον Opera από το terminal καλώντας τον έτσι: >LANG=en_US.UTF-8 opera & και το >LANG=el_GR.UTF-8 opera & λειτουργεί επίσης. Τόνους μπόρεσα να βάλω και στο skype (32bit, under 64bit linux). Προφανώς τα παραπάνω δεν αποτελούν τελειωτική λύση του πρόβληματος, αλλά μπορώ επιτέλους να χρησιμοποιήσω τον browser που θέλω. Δυστυχώς δεν ξέρω πως να βάλω το command με το LANG σαν shortcut σε κάποιο panel του XFCE. Ενδέχεται κάποιοι από εσάς να βγάλουν και άκρη από τα παράπανω έτσι ώστε να λυθεί το πρόβλημα μια και καλή (τόσο στο arch όσο και σε άλλες distro) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 και τι έχεις στο rc.conf είπαμε ? τώρα θα πάρω εκδίκηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 μάλλον πήρες... δεν είχα τίποτα στο rc.conf (στο locale) τώρα έβαλα en_US.UTF-8 και έχω τόνους περίεργο όμως γιατί δεν θυμάμαι ποτέ να έγραφα κάτι στο locale στο rc.conf (εκτός και αν φταίει το archboot, μιας και δεν έκανα install με το επίσημο image) γιατί ήθελες εκδίκηση? από τι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα