Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα ήχου στο bsplayer

thewrongguy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο δεν έχω ήχο σε κάποιες ταινίες όταν τις ανοίγω με το bsplayer. Το θέμά είναι ότι παλιότερα στις συγκεκριμένες ταινίες άκουγα ήχο. Δεν έχω πειράξει όμως κάτι στις ρυθμίσεις. Έχει κανείς καμία ιδέα τι γίνεται;

Δημοσ.
Όταν ανοίγω την ταινία με άλλο πρόγραμμα παίζει κανονικά. Αλλά θέλω το bs για τους υπότιτλους

Δοκιμασε τον KMPlayer...

Δημοσ.

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το BS και τελικά παρατήρησα ότι έχει πρόβλημα με τις ταινίες που έχουν κωδικοποίηση ηχου ΑC3.Τώρα γιατί έχει πρόβλημα αφού υποστηρίζει αυτόν τον τύπο κωδικοποίησης δεν το γνωρίζω..

Δημοσ.

Το προβλημα δεν ειναι στο BS αλλα στις ρυθμισεις του AC3 filter. Αν η ταινια ειναι πχ 5.1 και εχεις 2.1 πρεπει να ρυθμισεις στο Ac3 filter να βγαζει στερεο 2.1 γιατι αλλιως χανεις φωνες κτλ.

Δημοσ.

Μπορείς μήπως να μου πεις πως αλλάζω τις ιδιότητες του AC 3 γιατί δεν τις βρίσκω στις διορθώσεις ιδιοτήτων ήχου; Έχει κανείς καμία πρόταση για κάποιο άλλο πρόγραμμα αναπαραγωγής που δεν έχει τέτοια προβήματα με ήχο;

Δημοσ.
διορθώσεις ιδιοτήτων ήχου; Έχει κανείς καμία πρόταση για κάποιο άλλο πρόγραμμα αναπαραγωγής που δεν έχει τέτοια προβήματα με ήχο;

Οπως σου ειπα δεν ειναι προβλημα ηχου.Το ιδιο προβλημα μου παρουσιαστηκε και στον media player classic και τοτε πηρα ψιλια τι παιζει και πηγα το ειδα στις ρυθμισεις.

Οταν λες διορθωσεις ιδιοτητων ηχου τι εννοεις?

Εστω οτι εχεις κατεβασει και κανει Install το k-lite codec pack τοτε στο start->programs-> K-lite codec pack-> configuration-> AC3Filter

Στο main tab εχει μια επιλογη επανω αριστερα Output, βαλε εκει 2/0 stereo και πιστευω πως θα εισαι ενταξει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...