ninjuice Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Παιδια εχω ενα παιχνιδι σε μορφη ISO Image File 6,09gb (ζωη να χει) και θελω να το γραψω σε 2 dvd,προσπαθησα με το winrar και το εκοψα σε δυο μερη ενα 3,5gb και το αλλο σχεδον 3gb,οταν πηγα για εγκατασταση κανοντας χρηση του daemon tools τελειωσε την εγκατασταση χωρις να ζητησει το 2ο μερος 3gb.Σιγουρα καποια αρχεια λειπουν,αν μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του για το πως πρεπει να κανω σωστο Splitting για να ταιριαζουν και τα δυο μερη θα του ημουν ευγνωμων:razz:
Vatos_locos Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 τι παιχνίδι είναι αυτό που είναι 6.1Gb κάντο εγκατάσταση από τω iso και σπαστό σε 2 κομμάτια τόμους με winrar και κάθε φορα που θα το κανεις εγκατάσταση αντιγραφή και τους 2 τόμους στο σκληρό αποσυμπίεση και εγκατάσταση από το ISO
random Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 οταν πηγα για εγκατασταση κανοντας χρηση του daemon tools τελειωσε την εγκατασταση χωρις να ζητησει το 2ο μερος 3gb.Σιγουρα καποια αρχεια λειπουν η εγκατάσταση πέτυχε? παιζει το παιχνιδι?? πως καταλαβες οτι το 2ο RAR δεν αποσυμπιέστηκε; to daemon me to winrar δεν καταλαβα τι σχεση εχουν. απο την αρχή... 1. εχεις 1 αρχειο game.ISO 2. το συμπιεζεις με winrar σε 2 part των 3,5 δηλαδη εχεις το game.rar και το game.r00 Στο winrar επιλέγεις Compression method : STORE . αφου δεν σε ενδιαφέρει να γινει μικρότερο το αρχείο (να χωρεσει σε 1 dvd αποκλείεται), παρα μονο το Split, και αν επιλέξεις αλλο Method θα αργήσει πάρα πολύ, χωρις κανενα όφελος. Split to volumes: dvd+r 4400 Mb ή 3.500.000.000 bytes οπως το εκανες. 3. γραφεις καθε ενα rar σε 1 dvd των 4 gb. (ή συνεχίζεις παρακάτω με τη δοκιμή για να μην καις τσάμπα δισκάκια) παμε για τη δοκιμή: 4. αντιγραφεις απο τα 2 dvd , τα 2 rar & r00 στο ιδιο folder του σκληρού δισκου 5. δεξι κλικ στο 1ο συμπιεσμενο ( το game.rar ) και "Extract here" το winrar θα βρει μονο του και το game.r00 και θα τα αποσυμπιεσει και τα 2. 6. εχεις τωρα παλι το game.ISO. το κανεις mount με το daemon, και απο το εικονικο dvd, τρεχεις το setup 7. παιζεις. αν δεν εκανες αυτά, φυσιολογικά δεν θα παιζει.
Bspus Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Εγω θα ελεγα αγορασε ενα DL dvd και γραφτο. Δεν ειναι και τοσο ακριβα ποια. Μηπως ειναι το neverwinternights 2? Μονο αυτο ξερω που κυκλοφορει σε DL dvd
alexzzz Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Μηπως ειναι το neverwinternights 2? Μονο αυτο ξερω που κυκλοφορει σε DL dvd Mpa... polla einai.
ninjuice Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Vatos Locos & Random ευχαριστω για τη βοηθεια! Bspus τα αρχεια θα κατανεμηθουν με την ιδια ασφαλεια οπως στο winrar?Μη με παρεξηγεις απλα δε ξερω τιποτα για τα DL-dvd,γι'αυτο κανω τοσο χαζες ερωτησεις...:oops: alexzzz εχειs δικιο πολλα παιχνιδια εχουν κυκλοφορησει με μεγεθος ανω των 6gb
Bspus Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Vatos Locos & Random ευχαριστω για τη βοηθεια! Bspus τα αρχεια θα κατανεμηθουν με την ιδια ασφαλεια οπως στο winrar?Μη με παρεξηγεις απλα δε ξερω τιποτα για τα DL-dvd,γι'αυτο κανω τοσο χαζες ερωτησεις...:oops: Εννοεις οτι φοβασαι μηπως το dvd χαλασει? Εγω 2-3 που εχω γραψει δεν ειχα προβλημα.
Vatos_locos Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 όπως και να κατανεμηθούν αν είναι σωστά τα αρχεία σου τότε μια χαρά θα είναι και τo DVD και τo παιχνίδι
ninjuice Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Ok θα δοκιμασω το dual layer με το nero 7,υποθετω οτι Θα διαλεξω udf και επιλογη Dvd 9 (8152mb) χρειαζεται καμια αλλη επιλογη?
ninjuice Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Aποστολη εξετελεσθη!Το nero 7 αποδεικνυει για αλλη μια φορα οτι ειναι μια απογοητευση μπροστα στο προκατοχο του 6,ρε παιδια αναγνωριζε το dual layer ως απλο dvd!Τεσπα ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια:grin: :grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.