Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μάγκες το παιχνίδι το έχω κι εγώ από όταν βγήκε και δεν το έπαιξα σχεδόν καθόλου!! Τώρα λέω να το δώσω μια ευκαιρία μιας και δεν υπάρχει και τίποτα άλλο αυτό τον καιρό. Αυτά που γράψατε παραπάνω ισχύουν ακόμα ή λόγω καλοκαιριού έκοψε η κίνηση. Αν ισχύουν να μπω αν είναι σε αυτό τον σέρβερ για να παίξω με παρέα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπερα παιδες. Εχω να παιξω απο τοτε που καταστραφηκε η LA, δεν θυμαμαι ποτε ηταν και σκεφτομαι μηπως ξανα αρχισω. Εχει αλλαξει τπτ ουσιαστικο στο παιχνιδι (κανα καινουργιο dungeon, η καμια περιοχη)? Επισης μηπως θυμαστε ποσο κοστιζει η αλλαγη server, γτ δεν νομιζω να ισχυει ακομα η guild που ημουν...

Ευχαριστω :)

Συνοπτικά:

α) δεν έχω ακούσει κάτι για ένα patch το μήνα οπότε συμπεραίνω ότι συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό (2 ενημερώσεις/μήνα)

β) έχουν πει ότι το content που θα βάζουν θα είναι τώρα ως επί τω πλείστω μόνιμο (εξαιρούνται τα εορταστικά, π.χ. SAB, Halloween etc).

γ) η κίνηση έκοψε το τελευταίο μήνα (μη σου πω και δίμηνο...) αλλά 1η Ιουλίου ξεκινάει με φουλ ταχύτητες: δες την εικόνα που λίνκαρε ο Han Solo παραπάνω. Επιπλέον:

- The story so far: 

- End of Season 1 cinematic:

- Season 2 launch trailer:

Εξακολουθεί να είναι πανέμορφο, εξακολουθεί να είναι δωρεάν, εξακολουθεί να είναι πιο ευχάριστο με παρέα :)

Σημ.: Ο τρόπος που θα είναι μόνιμα προσβάσιμο (άρα replayable) το Living World content τους θα είναι ο εξής:

κάθε φορά που κυκλοφορούν (patch) ένα καινούργιο επεισόδιο, το μόνο που θα χρειάζεται να κάνει κάποιος θα είναι να λογγάρει στο παιχνίδι ώστε να 'ξεκλειδώνει' τη πρόσβαση στο περιεχόμενο αυτό για πάντα. Από εκεί και ύστερα, κάθε φορά που θα θέλει να παίξει το περιεχόμενο αυτό θα μπορεί, δωρεάν και ανεξάρτητα με το πόσος καιρός έχει περάσει από τότε που κυκλοφόρησε αρχικά. 

Εάν τώρα κάποιος δεν μπορέσει να λογγάρει στο διάστημα που τρέχει, για πρώτη φορά, το τάδε περιεχόμενο (γιατί, για παράδειγμα, έχει σταματήσει να παίζει το παιχνίδι ή κάνει τα μπάνια του στη θάλασσα ^^) θα μπορεί να αγοράζει το περιεχόμενο αυτό, σα να ήταν expansion. Αν θυμάμαι καλά, η τιμή είναι 200 gems ανά επεισόδιο, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος. Φυσικά, εφόσον το αγοράσει θα είναι για πάντα ξεκλείδωτο στο λογαριασμό του.

• Like 1

Σημ.: Ο τρόπος που θα είναι μόνιμα προσβάσιμο (άρα replayable) το Living World content τους θα είναι ο εξής:

κάθε φορά που κυκλοφορούν (patch) ένα καινούργιο επεισόδιο, το μόνο που θα χρειάζεται να κάνει κάποιος θα είναι να λογγάρει στο παιχνίδι ώστε να 'ξεκλειδώνει' τη πρόσβαση στο περιεχόμενο αυτό για πάντα. Από εκεί και ύστερα, κάθε φορά που θα θέλει να παίξει το περιεχόμενο αυτό θα μπορεί, δωρεάν και ανεξάρτητα με το πόσος καιρός έχει περάσει από τότε που κυκλοφόρησε αρχικά. 

Εάν τώρα κάποιος δεν μπορέσει να λογγάρει στο διάστημα που τρέχει, για πρώτη φορά, το τάδε περιεχόμενο (γιατί, για παράδειγμα, έχει σταματήσει να παίζει το παιχνίδι ή κάνει τα μπάνια του στη θάλασσα ^^) θα μπορεί να αγοράζει το περιεχόμενο αυτό, σα να ήταν expansion. Αν θυμάμαι καλά, η τιμή είναι 200 gems ανά επεισόδιο, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος. Φυσικά, εφόσον το αγοράσει θα είναι για πάντα ξεκλείδωτο στο λογαριασμό του.

Δηλαδή έχει ξεκινήσει αυτό που περιγράφεις να γίνεται ή θα αρχίσει από τα επόμενα Living world episodes?

@bad_freddy: θα ισχύει κανονικά από 1η Ιουλίου (αρχή 2ης σεζόν) και προσπαθούν να δουν πώς θα το προσθέσουν και για τα επεισόδια της 1ης σεζόν.

@lefteris210: δεν ξέρω να σου το απαντήσω αυτό. Πάντως, με την συνένωση σέρβερ που έκαναν (όχι worlds, instanced servers - διάβασε για το megaserver system) αλλά και την έκπτωση 50% που έβαλαν για όποιον το αγοράσει τώρα το παιχνίδι, μόνο κάτω βόλτα δεν το βλέπω ;-)

Η ουσία είναι ότι και στο ΡνΕ και στο ΡνΡ έχει κόσμο και αυτό νομίζω είναι το μόνο μέτρο.

• Like 1

Θα αρχισει απο την 1η Ιουλιου

@bad_freddy: θα ισχύει κανονικά από 1η Ιουλίου (αρχή 2ης σεζόν) και προσπαθούν να δουν πώς θα το προσθέσουν και για τα επεισόδια της 1ης σεζόν.

Ωραία οπότε καλό θα ήταν όταν γίνεται διαθέσιμο κάποιο επεισόδιο να μας ενημερώνετε εδώ στο φόρουμ αν σας είναι εύκολο για να λογκαρουμε να τα παίρνουμε.

Οπότε προφανώς τα επεισόδια της 1ης σεζόν που έχω χάσει θα πρέπει να τα πληρώσω ε?

Οπότε προφανώς τα επεισόδια της 1ης σεζόν που έχω χάσει θα πρέπει να τα πληρώσω ε?

Όχι. Δε γνωρίζουμε ακόμα τι θα ισχύσει για τη Season 1 όταν αυτή γίνει διαθέσιμη.

Επιπλέον μπορείς να σημειώσεις στο ημερολόγιο σου ότι, αρχής γενομένης από την 1η Ιουλίου, κάθε 2 εβδομάδες θα έχει update ;-)

Άλλος τρόπος, πιο χλιδάτος: μπαίνε εδώ και βλέπε άμεσα ό,τι νεώτερο κυκλοφορεί για το παιχνίδι ^^

αλήθεια πως πάει απο κόσμο το game ?

φαντάζομαι με ESO και wildstar θα έχει πάρει την κάτω βόλτα....

Δε μπορεις να καταλαβεις αν εχει φυγει κοσμος η οχι γιατι τωρα που στο pve εχει γινει megaserver ολα τα overflows ειναι full.Δηλαδη δε μπορεις να ξερεις αν στη καθε περιοχη εχει 200 ατομα η 2,000,000.Το cap σε καθε oferflow ειναι 200 ατομα.

Στο WvW εχει queue τις prime time ωρες.

Στο Spvp εχει μεσο ορο τις 500 αρενες ανοικτες σε solo arena,team arena k custom arena.

Στα Dungeons εχει αναμονη γυρω 1 λεπτο για να γεμισει καποιο παρτυ.

Πολυς νεος κοσμος συνεχιζει και ερχεται στο gw2 κρινοντας απο τα achievment point τους.

Επισης εχει αρχισει kαι γυριζει κοσμος πισω απο το ESO 

ειχα καιρο να ανοιξω το επισημο site και μολις ειδα οτι ειχε προσφορα μεχρι και σημερα για 3 μερες ( ε ρε κατι κουβαρνταδες  .... )  το παιχνιδι με 19,99 ευρω . οποτε οποιος θελει να το αποκτησει , χωρις πολλα εξοδα , ειναι ευκαιρια σημερα επειδη ειναι η τελευταια μερα .

http://buy.guildwars2.com/store/gw2/en_IE/html/pbPage.buyguildwars2?cid=63:5::::Global:40::%C2%A0

@valliant

+ :P

Aurora Glade the one and only server in GW2  :)

@ παιδια πιο πανω .  μας εχουν τσαντισει λιγο οι devs του wvw γιατι το παιχνιδι εχει τον τελαυταιο καιρο μονο updates gia pve & spvp/tpvp αλλα τουλαχιστον οπως εχω πει παλιοτερα , για mmo χωρις συνδρομες και κρυφες χρεωσεις ειναι το αξιοπρεπεστερο (προσωικη αποψη , ειναι το καλυτερο που κυκολοφορει τωρα ) που εχει βγει ever .

ουτε το wow που του στα σκαγες με τον μηνα δεν ειχε τοσο συχνο pve / pvp update ..... 

Για όσους ξεκινούν τώρα (ναι, εσάς κοιτάζω ;)) αλλά και για όσους θέλουν να έχουν μια πιο... εγκυκλοπαιδική γνώση για τα όσα θα συμβούν στη 2η σεζόν που αρχίζει την Τρίτη, 1η Ιουλίου, διαβάστε το άρθρο μου που μόλις ανέβηκε!

Lore galore, από το 1o guild wars μέχρι... το αύριο (κι ακόμα παραπέρα μη σας πω) :D

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...