superKots Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Han σε ποιο server εισαι και ποσο κοστιζει το transfer? Ερχομαι αμεσως Περα απο την πλακα, μια χαρα κοπελα ειναι, αλλα ρε παιδι μου, πως βολευεται να κανει κλικ τα skills???? Υ.Γ. Δεν το ματιασα εγω. Τωρα ειδα το post! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 ναι ρε Ελα να γίνουμε πολλές αχαχαχ splendid! πως θα γίνει το κονέ; H υπερσέξυ νεκρομασέζ μου λέγεται Royaun (ούτε εγώ δεν ξέρω πως προφέρεται αυτό), σε ποια guild είσαι; Κάνε με add να σφάξουμε τέρατα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superKots Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 spirit εδω εισαι. http://vmorghulis.enjin.com/ συμπληρωσε ενα application form και τα λεμε in game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 spirit εδω εισαι. http://vmorghulis.enjin.com/ συμπληρωσε ενα application form και τα λεμε in game. thanks, μόλις την έστειλα (obsessed) ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 https://www.guildwars2.com/en/news/economy-report-brace-yourself-disequilibrium-is-coming/?utm_source=client Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akar Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 O GhostRider φταίει. Του πέρασε από το μυαλό να ξαναρχίσει και έπεσε ο server μισή ώρα πριν το reset του wvw. “Sigil of Luck will grant a random boon on kill”. Δηλαδή? Ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε τα http://wiki.guildwars2.com/wiki/Chocolate_Orange που και ακριβούτσικα είναι, και δυσκολοευρέτα τα υλικά τους για να τα craftάρεις είναι, ενώ μέχρι τώρα τα δύο Rare Magic Find sets που είχα, σε Guardian παρκαρισμένο στο Frostgorge & σε Warrior στο Cursed Ore, μου έδιναν την δυνατότητα για 25 stucks of Magic Find και μετά tagging με το 1 του Staff ή το Bow του Warrior? Το “random boon on kill” αντί για 25 stucks of Magic Find, σε proff που παράγουν εύκολα boon, κατά την γνώμη μου είναι nurf σε συγκεκριμένες δραστηριότητες του παιχνιδιού. Επίσης δεν διευκρινίζεται πουθενά αν θα παίζει ρόλο το είδος του Salvage kit που θα χρησιμοποιείς σε Fine & Masterwork items. Γι’ αυτό πρώτα τα “Black Lion Salvage kit” έπεφταν βροχή και τώρα τελευταία ψιλοεξαφανίστηκαν? Έχετε δει που έχει φτάσει η ισοτιμία gem/gold? Πέρσιβαλ στην αέναη αναζήτηση του Graal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilion Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δεν παίζει ρόλο το είδος του Salvage Kit στην πιθανότητα για Essence of Luck. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) O GhostRider φταίει. Του πέρασε από το μυαλό να ξαναρχίσει και έπεσε ο server μισή ώρα πριν το reset του wvw. “Sigil of Luck will grant a random boon on kill”. Δηλαδή? Ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε τα http://wiki.guildwars2.com/wiki/Chocolate_Orange που και ακριβούτσικα είναι, και δυσκολοευρέτα τα υλικά τους για να τα craftάρεις είναι, ενώ μέχρι τώρα τα δύο Rare Magic Find sets που είχα, σε Guardian παρκαρισμένο στο Frostgorge & σε Warrior στο Cursed Ore, μου έδιναν την δυνατότητα για 25 stucks of Magic Find και μετά tagging με το 1 του Staff ή το Bow του Warrior? Το “random boon on kill” αντί για 25 stucks of Magic Find, σε proff που παράγουν εύκολα boon, κατά την γνώμη μου είναι nurf σε συγκεκριμένες δραστηριότητες του παιχνιδιού. Επίσης δεν διευκρινίζεται πουθενά αν θα παίζει ρόλο το είδος του Salvage kit που θα χρησιμοποιείς σε Fine & Masterwork items. Γι’ αυτό πρώτα τα “Black Lion Salvage kit” έπεφταν βροχή και τώρα τελευταία ψιλοεξαφανίστηκαν? Έχετε δει που έχει φτάσει η ισοτιμία gem/gold? Πέρσιβαλ στην αέναη αναζήτηση του Graal. η developer τα λεει ολα για το νεο crafting limit στο twicth Site: http://www.twitch.tv/guildwars2/c/2844578">Ascendied Crafting .... βασικα μεινετε στο καναλι σημερα ( νομιζω 00:00 , ο superkots θα με διορθωσει αν κανω λαθος ) εχει τους τελικους του pvp μεταξυ αμερικης και ευρωπης. και κατι ακομα .... στατιστικα για το wiki του gw2 .... απλα απιστευτα . δεστε την εικονα γιαυτο οταν λεω οτι το wiki τα εχει ολα ...το εννοω tip για μεσο προθεσμο κερδος !!! : μεχρι το patch τα mats που θα χρειαστει το νεο crafting θα πεφτουν λογω πληθωρας απο το event και "χαζομαρας" των παικτων που τα βρισκουν ευκολα στα σακουλακια, μετα ελπιζω να καταλαβαινετε που θα πανε οι τιμες , δεστε το βιντεο που εβαλα και θα καταλαβετε .αρα τι κανει ο εξυπνος παικτης ? αγοραζει τωρα που υπαρχει πληθωρα και προσφορα και θα πουλησει οταν υπαρξει ελλειψη και ζητηση Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2013 από Han Solo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 και ναι το looking for group ειναι γεγονος ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 το φτιάξανε ????????αν ναι , πως δουλεύει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 μια εικονα = χιλιες λεξεις ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 επιτέλουςθα κάνουμε κανα dungeon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilion Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Έρχονται και τα WvW Leagues! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 μια εικονα = χιλιες λεξεις ! εμενα δεν μου τα βγάζει αυτά δεν δείχνει τίποτα , λέει add/search μονο και αν γράψω κάτι μου λέει οτι δεν βρίσκει player με αυτό το όνομα (στο lfg , οχι απο πάνω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akar Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 @Solo, σε αυτό που λες για τα mats έχεις απόλυτο δίκιο. Ειδικά με τα Clockwork events υπάρχει υπερπροσφορά. @Tilion, πολύ καλό η πιθανότητα για Essence of Luck να μην εξαρτάται από το είδος του Salvage Kit. Tα WvW Leagues, είναι νέο σύστημα ranking των server ή θα αφορά τα guilds που ασχολούνται με GvG ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα