doutsos13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 το άκουσα και εγώ αυτό για τα fps και με προβληματίζει παραθέτω και εγώ το can i run it να μου πείτε γνώμες , ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superKots Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Εγω εχω τα εξης: Inter Core 2 Quad Q6600 OC@3GHz (πρεπει να ειναι κοντα με τον δικο σου) 4GB DDR2 RAM HD 7870 OC Δεν θα σου πω ψεματα. Το παιχνιδι θελει γερο συστημα (κυριως cpu και ram). Εγω παιζω με αρκετα χαμηλα fps(10-30) παρολο που εχω καλη καρτα γιατι χανω απο επεξεργαστη και μνημη. Αλλα να σου πω την αληθεια (εκτος του WvW) δεν μου χαλαει τοσο πολυ την εμπειρια του παιχνιδιου. Τωρα στο WvW οταν ειναι πολλα ατομα τα βλεπω ψιλο-καρρε(κατω απο 10fps)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Εγω εχω τα εξης: Inter Core 2 Quad Q6600 OC@3GHz (πρεπει να ειναι κοντα με τον δικο σου) 4GB DDR2 RAM HD 7870 OC Δεν θα σου πω ψεματα. Το παιχνιδι θελει γερο συστημα (κυριως cpu και ram). Εγω παιζω με αρκετα χαμηλα fps(10-30) παρολο που εχω καλη καρτα γιατι χανω απο επεξεργαστη και μνημη. Αλλα να σου πω την αληθεια (εκτος του WvW) δεν μου χαλαει τοσο πολυ την εμπειρια του παιχνιδιου. Τωρα στο WvW οταν ειναι πολλα ατομα τα βλεπω ψιλο-καρρε(κατω απο 10fps)... Εμένα πάλι, με σχεδόν το ίδιο σύστημα (χωρίς oc στον επεξεργαστή και με 6gb ddr ram) σε ανάλυση 1650χ .... και όλα full τρέχει νερό! Βέβαια το έχω περάσει στον ssd... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superKots Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Πως γινετε αυτο? Ο ssd εχει να κανει με τα loading times. Απο εκει και περα, η 2gb ram κανει την διαφορα? Περιεργο μου ακουγεται. (κι εγω στην ιδια αναλυση παιζω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moxalis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Κι εγώ επίσης σε λάπτοπ με:3630QM @ 2.7Ghz7970M (που είναι λίγο χειρότερη από την 7870)8GB RAMσε 1920*1080 με όλα τέρμα εκτός από render sampling σε native, πιάνω από 40-80. Σε WvW δεν έχω τσεκάρει ακόμα.Tα 2GB ram και ο ssd κι εγώ δε νομίζω να κάνουν διαφορά στα frames. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superKots Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Ε τοτε κατι παει στραβα με μενα. Δεν εξηγειτε αλλιως... Τι ταχυτητα εχει η ram σας? Εμενα ειναι στα 667. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moxalis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 1600Mhz έχει αλλά και πάλι δε νομίζω να είχε τέτοια διαφορά.. Τσέκαρε λίγο το GPU usage για να είσαι σίγουρος ότι δεν πάει κάτι στραβά εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 o ssd κανει διαφορα στα frames Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moxalis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Υπάρχουν πουθενά benchmarks; Από παντού έχω ακούσει ότι μόνο στα loading times προσφέρει.Κι εγώ πάντως είτε το τρέξω από τον SSD (Samsung 840) είτε από τον HDD (WD @ 5400rpm) τα ίδια frames έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 με phenom II x4 965 BE, ati 6850 και 6GB ram σε 1680x1050 κάνουμε τίποτα αξιοπρεπές προς καλό οπτικά ή να μην ασχοληθώ καν; δεν περιμένω φυσικά να παίζω σε max settings αλλά γενικά θέλω αυτό που βλέπω να είναι λίγο eye candy aka από medium και κάτω δεν παίζω καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moxalis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 με phenom II x4 965 BE, ati 6850 και 6GB ram σε 1680x1050 κάνουμε τίποτα αξιοπρεπές προς καλό οπτικά ή να μην ασχοληθώ καν; δεν περιμένω φυσικά να παίζω σε max settings αλλά γενικά θέλω αυτό που βλέπω να είναι λίγο eye candy aka από medium και κάτω δεν παίζω καν. Και με tweaked high settings θα τρέχει μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyiote Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 εχεις τα ιδια frames στο wvw σε massive battles με τον ssd σε σχεση με εναν μηχανικο σκληρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moxalis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 σε 1920*1080 με όλα τέρμα εκτός από render sampling σε native, πιάνω από 40-80. Σε WvW δεν έχω τσεκάρει ακόμα. Θα το έχω υπ' όψιν να το κοιτάξω την επόμενη φορά. Με ένα μικρό research είδα και κάπου αλλού να λένε ότι βοηθάει ο SSD στο WvW. Σε casual pve δεν υπάρχει κάποια διαφορά πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Λοιπον να βοηθησω λιγο με οσα ξερω πανω στο παιχνιδι και το perfomance. Καταρχην παιζει πολυ μεγαλο ρολο η CPU & οχι η GPU ( γενικη αρχη για ολα τα mmos ) .... ειδικοτερα ta ips ( instructions per cycle ) του επεξεργαστη παιζουν το σημαντικοτερο ρολο και ειναι αυτος ο λογος που πχ ο amd 6-cores 1100t που ειναι παλιοτερος απο το ΘΗΡΙΟ των 8-cores 8350 εχει τις ιδιες επιδωσεις στο παιχνιδι .ο λογος ειναι οτι με τον νεο επεξεργαστη η amd ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν ανεβασε και πολυ τα ips αλλα τα cores kai ta ghz του επεξαργαστη , που ουσιαστικα χρειαζεται αλλα και ωφελειται καποιο μηχανημα μονο οταν τρεχουν πολλες εφαρμογες ταυτοχρονα . περα απο τα ips μεγαλο ρολο παιζει και ο compiler του παιχνιδιου . δεν θυμαμαι που το ειχα διαβασει αλλα μαλλον ειναι της intel κατι που εξηγει και τις καλυτερες επιδοσεις με intel cpu σε σχεση με αυτες της amd.αν δειτε την δευτερη εικονα ο core 2 duo "πιανει" παραπανω fps απο τον οκταπυρηνο της amd ( just ][_ ([]) ][_ ). αυτο μπορει να εξηγηθει μονο με την εκδοχη του compiler της intel. Όμως παρα το φτρωχο optimization πάνω στις νέες cpu της amd το μόνο σίγουρο είναι οτι αν ακολουθήσετε όσα γραφω παρακάτω θα έχετε συνεχόμενα και σταθερα fps σε ολα τα modes του παιχνιδιου ( ακομα και στο www ) με τον οκταπύρινο 8350 ! το μονο σιγουρο ειναι οτι χρησιμοποιει ολα τα cores το παιχνδι κατι που εξηγει και την διαφορα σε επιδοσεις αναμεσα σε 2 cores , 3 , 6 kai 8 cores δευτερον ,ειναι ο caching μηχανισμος του gw2 ... το παιχνιδι δημιουργει στο προφιλ του χρηστη ( πχ c://users/mitsos/appilication data/gw2_caching_τυχαιοσ_αριθμος αυτο το κανει για να μην χρειαζεται να φωρτωνει καθε φορα στατικα στοιχεια που επαναλαμβανονται συνεχεια μεσα στο ιδιο instance π.χ. εικονες απο τα skils ,εικονες περιγραμματων των skills κλπ . φυσικα και η χρησιμοπιηση ενος ssd ειναι must ( ssd2 = 250 mb/s read , ssd3 = 500+ mb/s , hard disk raid 1 (raptor - 10000 rpm ) = 105 mb/s ) αλλα αν εχετε το λειτουργικο σε hard disk και το παιχνιδι σε ssd δεν θα εκμεταλευτειται ολες τις δυνατοτητες του αφου το cache του παιχνιδιου θα ειναι σto hard disk . τριτος παραγοντας που επηρεαζει ειναι το δικτυο. στο δικτυο o Nagle's algorithm( ειναι ενας αλγοριθμος οπου τα τα μικρα πακετα δικτυου μαζευονται πριν αποσταλλουν ) καλο ειναι να αλλαχθει αλλα μονο απο advanced user .οποιος νομιζει οτι μπορει ας ακολουθησει τις οδηγιες που θα βρει στο ακολουθο λινκ. Site: https://www.google.gr/search?q=disable+nagle+algorithm&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:el:unofficial&client=firefox-aurora&gws_rd=cr">how to disable nagle algorith τεταρτος παραγοντας που επηρεαζει το perfomance ειναι οι ρυθμισεις του παιχνιδιου στα γραφικα .κατεβαστε τα γραφικα αν εχετε προβλημα .εχει δυο τρεις πολυ καλες ρυθμισεις το παιχνιδι που πραγματικα βοηθουν το perfomance σε μαζικες μαχες .ειδικα αν εχετε καλη καρτα καρτα γραφικων η καλυτερη αποδοση / εμφανιση θα την εχετε στα medium textures. δεν ξερω πως το εχουν καταφερει αλλα ειναι η καλυτερη επιλογη ακομα και σε σχεση με τα low. και πεμπτος παραγονατας ΦΥΣΙΚΑ η υπαρξη ξεχωριστης καρτας ηχου. οσο και να μην θελουν πολλοι να το παραδεχτουν αν το μηχανημα ΔΕΝ εχει ξεχωριστη καρτα ηχου τοτε ο cpu επιφορτιζεται απο επιπλεον φορτο εργασιας κατι που του προκαλει "πονοκεφαλο" ειδικα σε περιπτωσεις μαζικων υπολογισμων οπως ειναι τα www battles. καλο ειναι να εχετε ξεχωριστη καρτα ηχου σε gaming pc για το τελος να υπενθυμισω οτι οσο λιγοτερα προγραμματα τρεχουν στο παρασκηνιο ( browsers, antivirus , fraps , teamspeak κλπ ) τοσο επηρεαζεται η αποδοση του μηχανηματος . καλο ειναι να εχετε ενα λαπτοπ διπλα να κανετε οτι θελετε παραλληλα και το antivirus κλειστε το εντελως οταν παιζετε .... σιγα μην κολλησετε virus απο τον server του gw2 .... ουτε μια στο εκατομυριο Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2013 από Han Solo 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Φίλε έκανες εξαιρετική ανάλυση για τα mmo. Πάντως γενικά, το gw2 είναι αρκετά καλό παιχνίδι. Βέβαια πρέπει να πω ότι αν εξαιρέσεις μία μικρή ενασχόλησή μου με το rift (περίπου μισή ώρα) και φυσικά παλαιότερα με το cs, δεν έχω μεγάλη εμπειρία από mmo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα