naruto14 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 καλημερα.ρε παιδια να ρωτησω λιγο κατι. προχθες μου ηρθε ο κωδικος για τον 1 μηνα plus που ειχα παρει μεσω facebook (αν θυμαμαι καλα με ενα like). το θεμα ειναι επειδη δεν εχω ξανασχοληθει πως να τον εξαργυρωσω? εγω πηγα στο store πατησα redeem code εγραψα τον κωδικο και μου εβγαλε ενα πακετο plus 90 ημερων ελεγε και στην τιμη 0Ε παταω συνεχισα κατι μου ειπε παρακατω οτι επρεπε να αποθυκευσω κατι, πατησα yes και μετα μου εβγαλε μια καρτελα για να συμπληρωσω τα στοιχεια μου, ηταν παρομοια με αυτη την φορμα που βγαζει οταν πας να εγγραφτεις στον psn εγραψα εγω εκει κατι μλκιες γτ βαριομουνα και μετα μου εβγαλε μια αλλη φορμα να συμπληρωσω κατι εναν αριθμο που θα τον εγραφε πανω μαλλον το χαρτι απο το plus και κατι τετοια, επειδη βιαζομουνα δεν εκατσα να σχολειθω. ειναι αυτος ο τροπος ή πρεπει να κανω τιποτε αλλο? Θέλει να βάλεις στοιχεία κάρτας για να εξαργυρώσεις τον κωδικό.
kjtzemis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Θέλει να βάλεις στοιχεία κάρτας για να εξαργυρώσεις τον κωδικό.ποιας καρτας?
naruto14 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 ποιας καρτας? Πιστωτικής, χρεωστικής, προπληρωμένης κ.ο.κ
kjtzemis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Πιστωτικής, χρεωστικής, προπληρωμένης κ.ο.κα καλα.
Bourdoulas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δεν μας λες και με ποιο τρόπο πήρες τον κωδικό;!
naruto14 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Από promotion της Sony στο facebook. Υπάρχει και σχετικό θέμα.
ballin95 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα παιδιά και Χρόνια Πολλά Μου πήραν δωράκι ένα PS3 12άρι το οποίο είχε μέσα κάρτα για ένα χρόνο για το PS+. Το θέμα μου είναι το εξής : θέλω να κατεβάσω ένα παιχνίδι πχ 6 GB και δεν με αφήνει γιατί δεν έχω αρκετό χώρο. Οπότε γίνεται με κάποιον τρόπο, εξωτερικο δίσκο SONY πχ να ανεβάσω την χωρητικότητα μου ? Ευχαριστώ
mtzs Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα παιδιά και Χρόνια Πολλά Οπότε γίνεται με κάποιον τρόπο, εξωτερικο δίσκο SONY πχ να ανεβάσω την χωρητικότητα μου ? ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ Γινεται με αυτο εδω http://www.skroutz.gr/c/109/gamepads.html?keyphrase=playstation+3+hard+drive 250 GB απο ελλαδα 93 ευρω Αλλα εγω σε κατι ανηψια εκανα δωρο αυτο εδω (ξεχωριστο mounting bracket + ξεχωριστος δισκος) http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009CV1OVC/ref=oh_details_o00_s00_i02 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0037NYQ6Q/ref=oh_details_o00_s00_i00 500GB 65 ευρω και τα δυο μαζι με free delivery Αν θες βρισκεις και μικροτερο δισκο 250GB η 320 πιο φτηνα αντι για 500αρη που πηρα εγω Συμβατοι σκληροι δισκοι πρεπει να ειναι SATA 5400 στροφες, 2,5 ιντσες, 9,5mm μαξιμουμ υψος Αφου τον εγκαταστησεις πρεπει να τον κανεις format ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΣ3 περισσοτερα εδω http://www.ps3devwiki.com/wiki/Harddrive 1
mtzs Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Βρηκα κωδικους για PSN plus Οταν παω να τους εξαργυρωσω απο PC δεν τους δεχεται Στην εξαργυρωση απο κονσολα ζηταει Credit Card και δεν θελω να δωσω Το psn store δεχεται paysafe καρτες να αγορασω μια των 10 ευρω να βαλω;
JohnVani18 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δεν είναι ανάγκη να βάλεις πιστωτική, αν έχεις μια prepaid βάλ' την και θα την δεχτεί.
naruto14 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ χρεωστική έβαλα. Την τετάρτη θα έχω το Vita στα χέρια μου και φοβάμαι μήπως ξεχάσω το UC3 . Πάντως πρώτα θα αρχίσω gravity rush και μετά το UC, γιατί δεν θα την παλέψω 2 UC μαζί.
mtzs Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ χρεωστική έβαλα. Τι ειναι prepaid και χρεωστικες; που τις βρισκω; Αμα ειναι να θελει τρεξιμο σε τραπεζες μαμησε μας !!! Μονο απο πιστωτικες ξερω Η paysafe που περνουμε απο περιπτερα δε κανει;
ballin95 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Αν θες βρισκεις και μικροτερο δισκο 250GB η 320 πιο φτηνα αντι για 500αρη που πηρα εγω Συμβατοι σκληροι δισκοι πρεπει να ειναι SATA 5400 στροφες, 2,5 ιντσες, 9,5mm μαξιμουμ υψος Αφου τον εγκαταστησεις πρεπει να τον κανεις format ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΣ3 περισσοτερα εδω http://www.ps3devwiki.com/wiki/Harddrive Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου φίλε Από Ελλάδα είναι πολύ ακριβά δεν αξίζει , και με έναν 120άρι σκληρό είμαι μια χαρά Άρα λές από Amazon κατευθείαν ? Με εξωτερικό σκληρό δεν μπορώ να κάνω κάτι ?
mtzs Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 δε θα στο συμβουλευα για εξωτερικο και δε ξερω αν αξιζει τον κοπο με 120αρι αν σκοπευεις να χρησιμοποιησεις plus συνδρομη και να κρατας τα παιχνιδια μεσα σε ενα χρονο θα εισαι οριακος για να μη σου πω οτι δε θα σου φτασει με τιποτα, 250 τουλαχιστο θα χρειαστεις, αλλα θεωρω πως ειναι μικρη η διαφορα για να πας σε 500 και να σου μεινει
naruto14 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Τι ειναι prepaid και χρεωστικες; που τις βρισκω; Αμα ειναι να θελει τρεξιμο σε τραπεζες μαμησε μας !!! Μονο απο πιστωτικες ξερω Η paysafe που περνουμε απο περιπτερα δε κανει; Θέλουν τράπεζα ναι. Η paysafe δεν κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις