konnak Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Από χτες, όταν ελέγχω για e-mail παίρνω No new messages, ενώ ξέρω ότι υπάρχουν νέα μηνύματα. Χρησιμοποιώ το Outlook Express, αλλά και από το WebMail του Freemail δεν βλέπω νέα μηνύματα. Για να σιγουρευτώ έστειλα ένα e-mail, το οποίο κοινοποίησα και σε άλλους δύο e-mail λογαριασμούς μου, και ενώ αυτοί το έλαβαν ακαριαία, ο pop.freemail.gr κοιμάται. Θα μπορούσε κάποιος χρήστης του Freemail να επιβεβαιώσει ότι είναι γενικό θέμα και όχι πρόβλημα του λογαριασμού μου;
felix_w Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Είχα και εγώ παλιότερα ένα λογαριασμό στο freemail και ομολογώ πως κατά καιρούς έτρωγε αντίστοιχα κολλήματα. Εάν δεν άλλαξες κάποια ρύθμιση στο Outlook Xpress και συνέβη ξαφνικά, τότε οι επιλογές που έχεις είναι 2 : α)Αναμονή μήπως και είναι κάποιο κόλλημα του server ή β)Αποστολή Δελτίου στο σύστημα υποστήριξης χρηστών του Freemail εδώ.
Eusebius Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Έστειλα στον εαυτό μου από Gmail και έφτασε αμέσως.
konnak Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Eusebius, και μένα τώρα αμέσως έρχονται τα e-mail. Χτες το βράδυ όμως δεν γινόταν το ίδιο. Anyway, τόσα χρόνια απροβλημάτιστης λειτουργίας, χαλάλι ένα δυσλειτουργικό βράδυ. felix_w, φυσικά και δεν άλλαξα κάποια ρύθμιση στο ΟΕ. Έστειλα και δελτίο βλάβης, αν και μάλλον ο server έκανε τσαλιμάκια χτες.
altair Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 paidia to freemail einai makran h kalyterh dwrean yphresia *.gr mail pou yparxei edw kai xronia. Opoiadipote tsalimakia tou server ta synxwrw anytime !
shadowmsc Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 paidia to freemail einai makran h kalyterh dwrean yphresia *.gr mail pou yparxei edw kai xronia. Opoiadipote tsalimakia tou server ta synxwrw anytime ! συμφωνώ....έχω account από το 1997
chiderboy Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Και σε μένα τα ίδια κάνει τελευταίο καιρό. Ελπίζω να φτιάξει γιατί το προτιμώ και από gmail και από οτιδήποτε
Darkman_dd Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μια και το χρησιμοποιώ πολλά χρόνια, που και που υπήρχαν προβλήματα, αλλά ευτυχώς όλα λύθηκαν πολύ γρήγορα. Βέβαια δεν το επιστεύομαι τόσο ώστε να έχω το βασικό μου e-mail εκεί, αλλά για όλα τα υπόλοιπα (όχι τόσο σημαντικά e-mails μου) το εμπιστεύομαι!
sotosko Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Εγω που εχω δυο λογαριασμους μπορω να πω οτι αρκετες φορες αργει σημαντικα (20 λεπτα) να παρει τα μηνυματα που μου εχουν στειλει.
danaos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Τι ακούει κανείς... Είναι καλύτερο κι απ΄ το yahoo.gr ή απ' το gmail?
africa_twin Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Κι εγώ έχω παρατηρήσει καθυστερήσεις 1-2 ωρών τον τελευταίο καιρό για την παραλαβή μηνυμάτων και μάλιστα από αποστολές που έρχονται από χρήστες freemail! Ελπίζω να διορθωθεί άμεσα!
xforte Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 freemail και ξερο ψωμι.Απο το 1998 το εχω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Είναι καλύτερο κι απ΄ το yahoo.gr ή απ' το gmail? Τουλαχιστον απο το yahoo.gr που δεν υποστηριζει ληψη απο outlook expess , εκτος και κατι αλλαξε τελευταια.
danaos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Τουλαχιστον απο το yahoo.gr που δεν υποστηριζει ληψη απο outlook expess , εκτος και κατι αλλαξε τελευταια. Για όλα υπάρχει λύση. Ψάξε στο forum να βρεις πώς θα λαμβάνεις yahoo.gr μέσω outlook express...
SV1EOD Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Για όλα υπάρχει λύση. Ψάξε στο forum να βρεις πώς θα λαμβάνεις yahoo.gr μέσω outlook express... Ξέρω ότι ξεθάβω ένα παλιό νήμα αλλά ξέρει κανείς αν ισχύει το παραπάνω; Και αν γίνεται το ίδιο για το yahoo.com; Γιατί από ότι έψαξα μόνο με πληρωμή μπορείς να έχεις pop πρόσβαση στο yahoo.com.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.