Προς το περιεχόμενο

Σας έτυχε;

laantonios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και χτες το απόγευμα μου έρχεται ένα mail απο μια τύπισσα απο Αγγλία που μου ζητά να κανονίσουμε αγοραπωλησία μέσω internet και να της στείλω ένα κινητό {που όντως πουλώ} στον γιό της στην Νιγηρία. Και σας ρωτώ:

1. Σας έτυχε ποτέ;

2. Είναι phising;

3. Μιλάμε κανονική επικοινωνία μέσω mail με τρόπους συναλλαγής.

4. Μπορεί να μου κάνει ζημιά στον τραπ. λογαριασμό μου όταν έχει πληροφορίες όπως αρ. λογ., ΙΒΑΝ, ΒΙC;

:???: :???: :???:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι απάτη, θα σου στείλει ένα email με την "απόδειξη κατάθεσης", συνήθως μέσω Western Union ή κάτι τέτοιο, που θα λέει "Κατατέθηκαν τα λεφτά σε εμάς και μπορείτε να τα πάρετε μόλις αποστείλετε το προϊόν στον αγοραστή". Το email θα φαίνεται πολύ επαγγελματικό και νόμιμο, αλλά είναι απλά μια καλή απομίμηση.

Αν έχεις όρεξη άνοιξε λογαριασμό Paypal και ζήτα απο το νιγηριανό να σου βάλει εκεί τα λεφτά, μετά μέτρα σε πόσα δευτερόλεπτα θα εξαφανιστεί απο τη ζωή σου.

χαχαχα thnx για τις απαντήσεις. Αλλά μιλάμε για κατάθεση στην Εθνική Τράπεζα. Μου ζήτησε κανονικά αρ. λογ. και IBAN & BIC όρους που δεν γνώριζα και τους έμαθα... :P

ειναι απατη ειδικα με την Νιγηρια ειχε τυχει σε κολλητο μου ο οποιος πουλαγε κιν για 300 ευρω και το επαιρνε η τυπισσα 450 δολαρια.αν στειλεις μειλ σου απαντανε κανονικα

ετυχε ομως να πονηρευτουμε με τον κολλητο μου και επικοινωνησαμε με την εταιρεια που λεει οτι δουλευει,την τραπεζα (κατι τετοιο δεν θυμαμαι καλα) και μας ειπαν οτι δεν υπαρχουν πουθενα τετοια στοιχεια....

οποτε κατσε στ'αυγα σου!(χωρις παρεξηγηση) και πουλα το στην Ελλαδιτσα....

H western Union ΔΕΝ επιστρεφει χρηματα! Η μονη περιπτωση να σου επιστρεψει χρηματα ειναι 30 ημερες μετα την αποστολη ο παραλαπτης να μην τα εχει παρει ακομα, οποτε μπορεις να τα ζητησεις πισω.

Ετσι φυσικα χανεις τα εξοδα αποστολης των χρηματων που δεν ειναι και λιγα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...