haris_216 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Για σήμερα μάλλον όσοι πρόλαβαν φέτα πρόλαβαν. Είχα πάει το πρωί, περισσότερο για γατοτροφή γιατί στο εξοχικό έχω 2-3 γατούλες ,και τις φέτες τις έπαιρναν με το κιβώτιο. 1,2,3 ο καθένας. Δύο έκαναν συναγωνισμό ποιος θα πάρει περισσότερα κιβώτια κοιτάζοντας ο ένας το καρότσι του άλλου Ευτυχώς που είχε γιατί μπορεί να πλακωνόντουσαν. Εγώ πήρα 2 κουτάκια. Πάντως προσωπικά σε καμιά περίπτωση δεν θεωρώ τη ΓΑΛΠΟφέτα άξια (χωρίς να είναι κακή) για τα 9,23 που δίνει σαν "κανονική" τιμή. Υπερβολικά ακριβή, κατά τη γνώμη μου πάντα Κι επίσης με τόσες προσφορές τελευταία σε τιμές από 5-6 ευρώ (μάλιστα πριν καμιά 15ριά μέρες είχε στην Προμηθευτική, αν δεν κάνω λάθος, στα 4,40) δεν πρόκειται να πάω να σπρωχτώ γι' αυτή τη φέτα. Το μόνο της ιδιαίτερο είναι ότι είναι συσκευασμένη και άρα πιο εύκολο να διατηρηθεί. Στην περίπτωσή μου το γεγονός ότι ναι μεν κοιτάω τις προσφορές αλλά δεν στοιβιάζω τεράστιες ποσότητες είχε το θετικό ότι μου εδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσω διαφόρων ειδών φέτα κι έτσι να διευρύνω λίγο τους γευστικούς μου "ορίζοντες" (ας προσπαθήσουμε να βγάλουμε και κάτι θετικό από το κ...σφίξιμο και τις νέες συμπεριφορές που αυτό επιτάσει ) Πιο παλιά έτρωγα μόνο "ήπειρος". Και ακόμα παλαιότερα, πιτσιρικάς, φέτα που δεν ήταν "σκληρή από το ζαφόλια" (οι μεγαλύτεροι Αθηναίοι ίσως να τον γνωρίζουν) δεν έμπαινε στο στόμα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SnapShot Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Πάντως προσωπικά σε καμιά περίπτωση δεν θεωρώ τη ΓΑΛΠΟφέτα άξια (χωρίς να είναι κακή) για τα 9,23 που δίνει σαν "κανονική" τιμή. Υπερβολικά ακριβή, κατά τη γνώμη μου πάντα Κι επίσης με τόσες προσφορές τελευταία σε τιμές από 5-6 ευρώ (μάλιστα πριν καμιά 15ριά μέρες είχε στην Προμηθευτική, αν δεν κάνω λάθος, στα 4,40) δεν πρόκειται να πάω να σπρωχτώ γι' αυτή τη φέτα. Το μόνο της ιδιαίτερο είναι ότι είναι συσκευασμένη και άρα πιο εύκολο να διατηρηθεί. Στην περίπτωσή μου το γεγονός ότι ναι μεν κοιτάω τις προσφορές αλλά δεν στοιβιάζω τεράστιες ποσότητες είχε το θετικό ότι μου εδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσω διαφόρων ειδών φέτα κι έτσι να διευρύνω λίγο τους γευστικούς μου "ορίζοντες" (ας προσπαθήσουμε να βγάλουμε και κάτι θετικό από το κ...σφίξιμο και τις νέες συμπεριφορές που αυτό επιτάσει ) Πιο παλιά έτρωγα μόνο "ήπειρος". Και ακόμα παλαιότερα, πιτσιρικάς, φέτα που δεν ήταν "σκληρή από το ζαφόλια" (οι μεγαλύτεροι Αθηναίοι ίσως να τον γνωρίζουν) δεν έμπαινε στο στόμα μου η φέτα του lidl είναι άθλια. Έχω δοκιμάσει από τον αδελφό μου αυτή στην πολύ μεγάλη συσκευασία. Απλά δεν έχει καμία μα καμία γεύση, σαν να τρως χόρτο. Τώρα για τις εκπτώσεις στην φέτα που ανέφερες Έχουν μείνει απούλητα στοκ από πέρυσι εξαιτίας της ανόδου στις πωλήσεις του λευκού τυριού, της πτώσης των εξαγωγών και την πτώσης γενικότερα της κατανάλωσης Γιαυτό και οι εκπτώσεις σε όλα τα sm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 η φέτα του lidl είναι άθλια. Έχω δοκιμάσει από τον αδελφό μου αυτή στην πολύ μεγάλη συσκευασία. Απλά δεν έχει καμία μα καμία γεύση, σαν να τρως χόρτο. Τώρα για τις εκπτώσεις στην φέτα που ανέφερες Έχουν μείνει απούλητα στοκ από πέρυσι εξαιτίας της ανόδου στις πωλήσεις του λευκού τυριού, της πτώσης των εξαγωγών και την πτώσης γενικότερα της κατανάλωσης Γιαυτό και οι εκπτώσεις σε όλα τα sm Αυτο το πραμα δεν ειναι φέτα ειναι απλά λευκό τυρί. Τωρα πως το πουλάνε για φέτα... αυτοί ξέρουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SnapShot Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτο το πραμα δεν ειναι φέτα ειναι απλά λευκό τυρί. Τωρα πως το πουλάνε για φέτα... αυτοί ξέρουν γιατί υπάρχουν κορόιδα των προσφορών που αν τους τυλίξεις σε σελοφάν σκατά και τους βάλεις ταμπέλα προφορά θα το αγοράσουν με χαρά 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Τα πατζαρια ξαναρχονται! Οσοι τα δοκιμασαν και εγιναν φαν καταλαβαινουν! Μεγαλος φαν! γιατι σταματανε να τα φέρνουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Για σήμερα μάλλον όσοι πρόλαβαν φέτα πρόλαβαν. Είχα πάει το πρωί, περισσότερο για γατοτροφή γιατί στο εξοχικό έχω 2-3 γατούλες ,και τις φέτες τις έπαιρναν με το κιβώτιο. 1,2,3 ο καθένας. Δύο έκαναν συναγωνισμό ποιος θα πάρει περισσότερα κιβώτια κοιτάζοντας ο ένας το καρότσι του άλλου Ευτυχώς που είχε γιατί μπορεί να πλακωνόντουσαν. Εγώ πήρα 2 κουτάκια. εγω πηγα σε 2 της περιοχης μου, στο 1ο δεν ειχε ουτε γατοτροφη ουτε φετα και θεωρειται το "μεγαλο λιντλ"... πηγα 1 ωρα... οποτε πεταχτηκα και στο αλλο που παλι δεν ειχε φετα αλλα πηρα 7 γατοτροφες να εχουμε .... το μετανιωνω που δεν πηρα παραπανω αλλα τεσπα... πηρα και κρουασαν προσφορα με κερασι 6.75 τα 30 (!!!) παντως σημερα ηταν η πρωτη φορα που δεν ειχαν προιον προσφορας...παλια οσο χαμος και να γινοταν προλαβαινα... δεν ξερω τι παιχτηκε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 παντως αντικειμενικα σαν την φερα ΗΠΕΙΡΟΣ καμια... και εχω δοκιμασει πολλες.... αλλα σαν την ηπειρο... εχω φαει πανω απο 3 νταλικες θελω να πιστευω H ελληνική διατροφή τουλάχιστον στην περιοχή που μένω έχει φέτα Ζήκος. Μου θύμησε φέτα από παλιές εποχές.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torq Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 γιατί υπάρχουν κορόιδα των προσφορών που αν τους τυλίξεις σε σελοφάν σκατά και τους βάλεις ταμπέλα προφορά θα το αγοράσουν με χαρά βγάλε την ταμπέλα "προσφορά" και βάλε ένα μήλο. αν είναι δαγκωμένο ακόμα καλύτερα. δεν άντεξα, το είπα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SnapShot Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 μια και αναφερθήκαμε στις τελευταίες σελίδες σε τυριά να κάνω μια πρόταση μου έφερε για άλλη μια φορά φίλη από την Νάξο τώρα που τελείωσε τις καλοκαιρινές της διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα της, Αρσενικό τυρί Νάξου, όχι σαν την μάπα που πουλά το ΑΒ στο μαύρο σελοφάν του συνεταιρισμού Νάξου, αλλά από βοσκό σε χωριό Σε κάθε κομματάκι που τρώω χτυπάω οργασμό. Δεν υπάρχει Αν έχετε φίλους από επαρχία ζητήστε τους να σας στείλουν φέρουν ντόπια τυριά από μικρούς παραγωγούς και αφήστε την σαβούρα των sm να σαπίσει στις βιτρίνες τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Από περιέργεια, επειδή συζήταγα πρόσφατα για το συγκεκριμένο τυρί, πόσο σου πήγε το κιλό από μικρό παραγωγό ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SnapShot Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Από περιέργεια, επειδή συζήταγα πρόσφατα για το συγκεκριμένο τυρί, πόσο σου πήγε το κιλό από μικρό παραγωγό ;;; Δεν το πλήρωσα δωράκι γενικά ή με αγαπούν ή με μισούν. Μέση λύση δεν υπάρχει Ευτυχώς η φίλη με αγαπάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Παλληκαρι πρεπει να μετακομισεις σε κανα νησι, σε μεγαλουπολεις δεν θα την παλεψεις με τη διατροφη. Συμφωνω οτι τρωμε βιομηχανοποιημενη σαβουρα, αλλα εφοσον μαζευτηκαμε σαν τα προβατα, στη στανη των μεγαλουπολεων, μόνο η βιομηχανικη παραγωγη μπορει να μας θρεψει. Ξερω οτι τρωνε καλα στα χωριά αλλα δεν ειναι για ολους! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristos12 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 η σημερινή φέτα τού lidl ηταν επιεικώς μέτρια πρός χάλια ... πήρα 2 τεμάχια γά δοκιμή κ βέβαια δέν πρόκειται νά ξαναπάρω κ 1 euro τό κιλό νά κάνει ... απορώ πώς τίς αγόραζαν σήμερα από 5-10 τεμάχια στό κάθε καρότσι... πολύ νόστιμα κ σέ καλή τιμή τά μοσχαρίσια λουκάνικα σήμερα φλωρίδης ... οπως κ τό set πάριζα+φέτες τυρί gouda φέτα πραγματική ειναι μόνο μία ... φέτα λιδωρικίου από τόν κουτσούμπα - μιλάμε μιά φορά τρώς κ δέν θέλεις καμμιά αλλη (σκληρή - πεντανόστιμη από πραγματικό γάλα κ οχι από σκόνες κλπ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μου αρεσει μερικοι που κατηγορειται οτι τα προιοντα που αγορασατε απο το λιντλ ειναι μαπα, αλλα αναρωτιεμαι αφου ειναι μαπα και σας αρεσουν τα υψηλης ποιοτητας προιοντας γιατι πατε να ψωνισεται απο το λιντλ??? Γενικα ισχυει το οτι πληρωσεις παιρνεις ...και οταν βλεπεις καποια υπερβολικα χαμηλη τιμη πρεπει να σε προιδεασει οτι κατι παιζει για τι δεν μπορει να σου πουλαει με 4-5€ το κιλο την φετα οπου αν βγαλεις το κοστος παραγωγης, του φορους κλπ, το υπολοιπο που μενει δεν μπορει με τιποτα να καλυψει το κοστος της πρωτης υλης . Για ενα κιλο τυρι νομιζω οτι θες γυρω στα 5-6 κιλα γαλα ισως και παραπανω, το ποιο σημαινει οτι το γαλα θα πρεπει να αγοραζεσαι στα 20-30 λεπτα το κιλο κατι που για αιγοπροβειο γαλα δεν παιζει με τιποτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Πολύ σωστός ο teddy71. Κ εγώ βλέπω κάτι τιμές εξωπραγματικες. Για παράδειγμα ένα κρουασάν 0,19 ευρώ. Με 19 λεπτά δηλαδή πως ακριβώς το παράγει; Αλεύρι, αυγό, πραλινα, ρεύμα, υπάλληλοι, συσκευασία, μεταφορά, κέρδος του λιντλ και έξοδα του λιντλ... Δεν θα το έβαζα στο στόμα μου ούτε με σφαιρες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις